zoranb Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Πως μπορεί κανείς να στραγγίξει τα νερά που έχουν εισχωρήσει κάτω από τα ξύλινα πατώματα του σπιτιού του; Έγινε τόσο μεγάλη πλημμύρα που στάζει το ταβάνι του παρακάτω ορόφου! Υπάρχει κανένα κόλπο ώστε να μπορέσει κανείς να αποβάλει τα νερά αυτά;
cthulhucarbide Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Άμα στάζει στον αποκάτω θα στραγγίξουν μόνα τους 1
Gtr34 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Αν υπαρχει η δυνατοτητα να βγαλεις καμια σανιδα τοτε δοκιμασε με μια πλαστικη αντλια σαν και αυτες που γεμιζουν τις σομπες να βγαλεις τα νερα η με ενα μεγαλο σπογγο . 1
deesnider Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Να υποθέσω ότι το πάτωμα βγήκε άχρηστο; Το είχε πάθει κι ο πατέρας μου πριν από πολλά χρόνια σε παρκέ και είχε γίνει σαν πίστα moto cross... 2
zoranb Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Παιδιά σας ευχαριστώ όλους θερμά για τις άμεσες απαντήσεις.Είναι σε δοκάρια το πάτωμα και υπάρχει και κόντρα πλακέ θαλάσσης από κάτω. Έχω ήδη βάλει το καλοριφέρ και θα το αφήσω μέχρι αύριο, αλλά κάνει δουλειά που ο θερμός αέρας ανεβαίνει ψηλά? Το πάτωμα ακόμα δεν φαίνεται από πάνω να έχει επιρρεαστεί.
Swimmer21 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Πως μπορεί κανείς να στραγγίξει τα νερά που έχουν εισχωρήσει κάτω από τα ξύλινα πατώματα του σπιτιού του; Έγινε τόσο μεγάλη πλημμύρα που στάζει το ταβάνι του παρακάτω ορόφου! Υπάρχει κανένα κόλπο ώστε να μπορέσει κανείς να αποβάλει τα νερά αυτά; http://www.youtube.com/playlist?list=PL4AB9698314A661CA http://www.jondon.com/how-to/technical-tips/restoration-disaster-recovery/flood-recovery/drying-wood-floors.html 1
leftermann Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Πλημμύρα λέει το θρεντ, και βλέπω να ποστάρει κάποιος που λέγεται Swimmer! Τρολλιά, λέω, αλλά έπεσα έξω... 6
cthulhucarbide Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Μην βάλεις καλοριφέρ κατά την γνώμη μου. Τζάμπα το καις. Αν είχε νόημα η θέρμανση θα ήταν μόνο αν έβαζε ο από κάτω, και αφού είχαν φύγει τα νερά για να στεγνώσει η πολύ υγρασία.
zoranb Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Μην βάλεις καλοριφέρ κατά την γνώμη μου. Τζάμπα το καις. Αν είχε νόημα η θέρμανση θα ήταν μόνο αν έβαζε ο από κάτω, και αφού είχαν φύγει τα νερά για να στεγνώσει η υγρασία. Υπάρχουν όμως και σωληνώσεις του καλοριφέρ κάτω από το πάτωμα, δεν υπάρχουν;
cthulhucarbide Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δεν ξέρω, μπορεί. Πάντως πριν φύγει το περισσότερο νερό μην βάλεις θέρμανση
insomniaK Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Ανοίγετε τρύπες στο ταβάνι του από κάτω και βγάζεις σανίδες από το πάτωμα σου (εκεί που είναι συνήθως οι καναπέδες, ντουλάπες) και ανάβετε τέρμα τα καλοριφερ και αερίζετε συχνά. 1
kfyros Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Και πρέπει να αφαιρεθεί κομάτι του πατώματος στην άκρη για να αεριστεί (συνήθως μια σειρά, η δεύτερη από το σοβαντεπί).Αυτά τα κάνει πατωματζής όμως με εργαλεία.. Το πάτωμα θα φουσκώσει έτσι κι αλλιώς, και πρέπει να αφαιρεθεί τμήμα για να έρθει να ξανακάτσει αφού στεγνώσει, αλλιώς θα έχει κυματισμό.. Σε κρεβατοκάμαρα έπαθα το ίδιο πράγμα, σε νεροποντή βούλωσε το σηφώνι του μπαλκονιού και βγήκαν όλα τα νερά στο μπαλκόνι μου το οποίο έχει στηθαίο γύρω γύρω, και μπήκαν στην κρεβατοκάμαρα. Έγινε το πρωί και το είδα το βράδυ που γύρισα.Ήρθε μάστορας , αφαίρεσε μια σειρά, το αφήσαμε να στεγνώσει μερικές μέρες (ανοιχτό τζάμι , κλειστό μπατζούρι συρόμενο, χωρίς καλοριφέ κλπ.). Φούσκωσε το πάτωμα και ήρθε και κάλυψε την τρύπα από την σειρά που έλειπε, σήκωσε την ντουλάπα που πατούσε πάνω στο πάτωμα, έκανε ένα κυματάκι (σε σημείο που σκόνταφτες στην ευθεία), και σήκωσε και 2 πλακάκια εκεί που τελείωνε (στην πόρτα του δωματίου).Ο μάστορας άνοιξε και τρύπες στο ξύλινο σοβαντεπί και έβαλε κάτι μικρούλες σκαρίτσες για να τις καλύψει, για να αερίζεται από κάτω το πάτωμα.. 1
zoranb Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Παιδιά ένας αφυγραντήρας θα κάνει δουλειά λέτε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα