Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μου κρασαρε ο σκληρος. και αγορασα καινουργιο και τον εβαλα πανω. εδω να πω πως η μητρικη μου αναγνωριζει μεχρι σατα1 και εγω εβαλα σατα3 αν και απο οτι εψαξα επρεπε να δουλευει κανονικα. εκανα εγκατασταση τα 7 και στην τελευταια επανεκινηση πριν τελειωσει η εγκατασταση δεν εμφανιζεται καν η επιφανεια εργασιας βλεπω μονο το ποντικι η οθονη αναβοσβηνει ενφανιζεται η κλασσικη μπλε οθονη και ο υπολογιστης κανει επαννεκινηση.επισης στην πρωτη οθονη που εμφανιζει το πσ ειναι με το ονομα της μιτρικης και εκει βγαζει καποιες ασπρες διακκεκομενες γραμμες. οι οποιες μετα εξαφανιζονται.οποιος ξερει κατι θα το εκτιμουσα.επισης εβαλα αλλο σκληρο πανω πριν το καινουργιο και το πσ δουλευε.

η μητρικη μου ειναι asus p5qlse

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ati radeon e4850

εχω 600αρι τροφοδοτικο παιζει να μην καλυπτει τις αναγκες του συστηματος με το νεο δισκο?

Επεξ/σία από makiskg7
Δημοσ.

Πριν την αλλαγή του δίσκου δούλευε κανονικα ?

Αφου παντως εμφανίζονται αυτες οι γραμμές πριν καν μπει στα windows  ο πρώτος υπαίτιος ειναι η κάρτα , αν μπορεις για να αποκλείσουμε αυτο το ενδεχόμενο η αν ειναι οντως η κάρτα δοκίμασε πρόχειρα μια αλλη να δεις

Δημοσ.

χμμμ αν και δεν εχει σημασία βάλε στο bios τον δίσκο σε ide mode αν ειναι σε ahci , αν και αυτες οι γραμμές στην αρχή ειδικά συνήθως ειναι κάρτα γραφικών , αν εχεις καποιο αλλη πρόχειρη παντως δοκίμασε απο περιέργεια

Δημοσ.

Μπορεί να χάλασε η vga μπορεί απλά να την ακούμπησες όταν τον τον είχες ανοιχτό και να έφαγε στατικό ή να έφυγε λίγο από την θέση της και να μην ακουμπάει σωστά στο βύσμα ή να μπούκαρε το ανεμιστηράκι της και να ψήνετε.

(Στην εγκατάσταση είναι πολύ χαμηλή η ανάλυση οπότε ακόμα και προβληματική vga μπορεί να μην εμφανίζει πρόβλημα εκεί) 

Δημοσ.

Κατεγραψα με βιντεο τι γραφει η μπλε οθονη γτ εκλεινε πολυ γρηγορα και δν προλαβαινα να διαβασω το μνμ. Τςλικα ηταν σφαλμα της καρτας. Ψαχνωντας στο google ειδα οτι ειχαν αρκετοι το ιδιο προβλημα. Εφαρμοσα πολλες απο τις λυσεις που βρηκα αλλα αποτελεσμα 0. Τελικα η λυση δοθηκε περνωντας windows xp. Ημουν σχεδον σιγουρος οτι ειχε καει η καρτα γραφικων. Αντε να καταλαβεις γτ δν επαιζε με τα 7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...