gidimosxari Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δυστυχώς όχι, αν και θα το ήθελα. Ως πολυβολητής ωστόσο σε Μ113, πήρα μια μικρή γεύση. Πέρα από την πλάκα έχεις δίκιο. Γι' αυτό σου έριξα και το like, επειδή σε μεγάλο βαθμό συμφωνώ μαζί σου. Όπως και να 'χει, θεωρώ αδικία την ειδική μεταχείριση των εν λόγω Δ.Υ. Από εκεί και πέρα οι απόψεις μου είναι λίγο πολύ γνωστές και θα τις επαναλάβω, ρισκάροντας να με πάρουν ξανά με τις πέτρες: οι απολύσεις στο δημόσιο πρέπει να ξεκινήσουν από τους ΕΠ.ΟΠ και ο Στρατός πρέπει να επανδρώνεται κυρίως από εφέδρους. Αν χρειάζονται τόσο πολύ επιπλέον προσωπικό, ας πάρουν και κανένα απόφοιτο ΤΕΙ εκτός από κατσικομπήχτες, μπας και λειτουργήσει τίποτα στην τελική. Απολυσεις στο δημοσιο πρεπει να γινουν παντου.Αλλα αυτο ειναι μεγαλη κουβεντα και σιγουρα οχι οπως οι απολυσεις που γινονται τωρα,γιατι μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα. 1
vamour Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Το site tipotestasovara το ξερετε? Λοιπον ειναι το site που δημιουργησε το koulouri.gr επειδη παρα πολλοι πιστευαν τις ειδησεις του.Aυτο ακριβως νιωθω οτι διαβαζω και εδω . Kαποια site βγαλαν την ειδηση αρπα κολα και οτι να'ναι και εσεις νομιζετε οτι αυριο οι καραβαναδες θα ξαναγυρισουν στα μισθολογικα επιπεδα 2009. Οπως ακριβως οταν βγαλαν αντισυνταγματικο το χαρατσι της ΔΕΗ ετσι και τωρα θα παρουν τα @@ του στουρναρα. Οσον αφορα γιατι εγινε για τους καραβαναδες μονο... εχει γινει για ολους τους Δ.Y. απλα ετυχε σε αυτους να εκδικαστει πρωτα. Θα το δει τωρα ο Στουρνος θα ετοιμαδει ενα πακετακι προσθετων αυξησεων και φοροαπαλλαγων για τους εισαγγελοδικαστες και θα το παρουν πισω...... "κλασσικα εικονογραφημενα".
Pablo_Hasan Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 ας δούμε και τα ισοδύναμα που λένε ότι θα πάρουν, ισως ειναι ευκαιρια για κλεισιμο αχρηστων μοναδων, υπηρεσιών, κτλ Δεν ξέρω πολλούς εποπ που μπορούν να αγοράσουν αμάξι. Για την ακρίβεια δεν ξέρω κανέναν. Όταν νοικιάζουν γκαρσονιέρες τρεις τρεις για να μπορούν να πληρώνουν το νοίκι, ούτε 316 σε matchbox δεν μπορούν να πάρουν.. Εσένα τι σε καίει ; Ανήκεις σε άλλη κατηγορία κωπριτών για τους οποίους το ΣΤΕ αποφάσισε αρνητικά ; κάνεις παρεα με εποπ; δεν ειναι ό,τι καλυτερο ξέρεις...
N3k21 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Απολυσεις στο δημοσιο πρεπει να γινουν παντου.Αλλα αυτο ειναι μεγαλη κουβεντα και σιγουρα οχι οπως οι απολυσεις που γινονται τωρα,γιατι μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα. Ναι, τα ίδια πιστεύω κι εγώ. Για να μην επαναλαμβάνομαι, δες εδώ τα posts #9879 και #9881. Αυτή είναι λίγο πολύ η άποψή μου. Από εκεί και πέρα, γνώρισα κι εγώ εξαιρετικά παιδιά ΕΠ.ΟΠ. Απλά και αυτούς τους κακομοίρηδες τους έχωναν άλλοι, κλασσικά ο φιλότιμος τρώει πακέτο παντού. 1
PCharon Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Η λογική της αποφασης απ'όσο άκουσα είναι πως τους αναγνώρισε το ΣτΕ πως λόγω της δουλειάς τους δε μπορούν να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους με απεργίες κτλ όπως οι άλλοι εργαζόμενοι. Παρόμοιες προσφυγές τις απόρριψε. Έτσι άκουσα. 1
michael92 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 ΨΟΦΟΣ. Καλύτερα να τα δώσουμε στον Thomsen.
gidimosxari Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 ΨΟΦΟΣ. Καλύτερα να τα δώσουμε στον Thomsen. Αυτος ειναι συναθρωπος.εγω λεω να τα χαρισουμε στον σαμαρα απο το να ταισουμε καποιες οικογενειες λιγο καλυτερα.
michael92 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Αυτος ειναι συναθρωπος.εγω λεω να τα χαρισουμε στον σαμαρα απο το να ταισουμε καποιες οικογενειες λιγο καλυτερα. Καλή ιδέα. Το πρόβλημα είναι στο ποιες "κάποιες", αν πηγαίναν στους ανέργους ή στους ανάπηρους δεν νομίζω κανείς να είχε θέμα...
N3k21 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Πάντως η απόφαση του ΣΤΕ απ' ότι κατάλαβα αφορά όλους τους ενστόλους, όχι μόνο τους στρατιωτικούς. Φαντάζομαι ότι όλοι όσοι έχουμε υπηρετήσει στον Ε.Σ., πετύχαμε αρκετούς χαραμοφάηδες ΕΠ.ΟΠ, δεν πρέπει όμως να επιμείνουμε μόνο σ' αυτές τις περιπτώσεις. Θέλω να πω πως παρότι το χιλιάρικο που παίρνει ένας ΕΠ.ΟΠ Λοχίας (μαζί με τα επιδόματα βέβαια), είναι ίσως όντως μεγάλο ποσό για τις υπηρεσίες που προσφέρει, ένας τυπάκος που υπηρετεί στη ΔΙ.ΑΣ και ρισκάρει καθημερινά το τομάρι του, ενδέχεται να αξίζει μερικά χρήματα παραπάνω. Το ίδιο ισχύει και για κάποιο "μάχιμο" Πυροσβέστη.
flik Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Η λογική της αποφασης απ'όσο άκουσα είναι πως τους αναγνώρισε το ΣτΕ πως λόγω της δουλειάς τους δε μπορούν να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους με απεργίες κτλ όπως οι άλλοι εργαζόμενοι. Παρόμοιες προσφυγές τις απόρριψε. Έτσι άκουσα. Αυτό. Συν οτι είναι ειδική κατηγορία γιατί φυλάνε σύνορα, ασφάλεια πολιτών κτλ. Δεν μπορείς να τους αντιμετωπίζεις όπως όλους τους ΔΥ όταν τους εντάσσεις σε ειδική κατηγορία. Τότε θα έχουν και ειδικό μισθολόγιο. Αυτή ήταν η ατιολόγηση χονδρικά του ΣτΕ. 1
Orpheas1992 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Τελικα αυτο ισχυει ή ειναι ραδιο αρβυλα? Γιατι μου το ανεφερε και γνωστος μου ενστολος....Προκλητικο αν γινει παντως. 1
michael92 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Βασικά αυτό που μου την σπάει πιο πολύ δεν είναι τόσο η αύξηση που θα πάρουν, όσο το ότι δείχνει ότι δεν ξεφύγαμε από το ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και δεν υπάρχει σωτηρία... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις