nakata Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα, Ενδιαφέρομαι να ανοίξω επιχείρηση με 1-2 γηπεδάκια 5 χ 5. Κοιτούσα στο διαδίκτυο για να βρω πληροφορίες αλλά δεν είδα κάτι που να με βοήθησε. Μήπως ξέρει κανείς αν επιτρέπεται σε κατοικημένη περιοχή να ανοίξει 5χ5 ? και αν ναι για πόσα τετραγωνικά περίπου μιλάμε? και πόσο περίπου θα είναι το κόστος για 1 δηπεδάκι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων arkouda.gr
fylatos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Από γνωστό μου που έχει ίσως τα πιο γνωστά γηπεδάκια ανατολική Θεσσαλονίκη σου λέω να μην την κάνεις αυτή την επένδυση. Παίζουν πολλά στο πόσο θα σου κοστίσει, εκτός από την ποιότητα. Τα χρήματα που θα βάλεις θα τα πάρεις πίσω αν τα πάρεις μετά από πολλά χρόνια (15+).
Backpacker Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Βρες κάτι άλλο...έχω γνωστό (πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή) που έχει το μεγαλύτερο του Ηρακλείου Κρήτης και τα κέρδη να ξέρεις έρχονται μετά από πάρα πολλά χρόνια...αυτός βέβαια έφτιαξε και ομαδα και ακαδημιες δικές του εκεί η οποίες έχουν συνεργασία με ΠΑΟΚ και μια ομάδα εξωτερικού (απο Ιταλία αλλα δεν θυμάμαι πια) και έτσι έχει και άλλα οφέλη οικονομικά απο εκεί...του δίνουν κάποια λεφτά για να έχουν πρώτοι δικαίωμα επιλογής παικτών από αυτές τις ακαδημίες..τώρα για απόσβεση από απλές παρεούλες άστο..όπως είπε και ο φίλος στα 15χρονια...υπεραισιόδοξο σενάριο απόσβεση στην 10ετία..δεν είναι τυχαίο που τα περισσότερα τα έχουν πρώην ποδοσφαιριστές ή προπονητές οι οποίοι έχουν καβάτζα από την καριέρα τους και έτσι το έχουν και σαν ψιλοχόμπυ εκτός από μια επένδυση μακράς απόσβεσης και κέρδους.
arxangelos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 μπορεις κοντα σε κατοικημενη περιοχη αρκει να μην υπαρχει θεμα στις ωρες κοινης ησυχιας,ωστοσο που θα βρεις τοσο μεγαλη εκταση κοντα σε σπιτια? το γηπεδο μαζι με μια καφετερια εξοπλισμος , αλλα και ο χωρος εγω πιστευω θα ξεπερνα τα 300.000-400.000 ευρα αν πεις οτι την ωρα θα την βαλεις κανα 5 ευρο το ατομο, με φπα,λειτουργικο κοστος θα πρεπει να περασουν απο το γηπεδο 100.000 ατομα για να παρεις τα φραγκα σου πισω την μερα να παιζουν 50 ατομα(σε μας δεν παιζουν ουτε κατα διανοια τοσα) τα λεφτα σου πισω θα τα παρεις σε 5-6 χρονια και απο κει και μετα θα βγαζεις κερδος αν αναλογιστεις ομως τις δυσκολιες που μπορει να ερθουν σε αυτα τα χρονια εγω σου βαζω το λιγοτερο 8 χρονια για να παρεις λεφτα πισω και να αρχισεις να εχεις κερδος σκεψου το λιγο καλυτερα και ψαξτο και κοιτα αν στην περιοχη σου υπαρχει ανταγωνισμος ή παιδια που γουσταρουν την μπαλα μην πας και το ανοιξεις σε γειτονια με μπασκετικους φιλαθους πχ .. αν το εχεις μερακι μπορει και να τα κατεφερεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα