Προς το περιεχόμενο

www.ibiza.gr


@ngel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το πρώτο portal για τους λάτρεις της αυτοκίνησης είναι πραγματικότητα!

 

http://www.ibiza.gr

 

Το ibiza.gr δημιουργήθηκε σε μια προσπάθεια να ενώσει τους κατόχους ibiza, αλλά και όλους τους λάτρεις της αυτοκίνησης από όλη την Ελλάδα και να τους φέρει πιο κοντά, ώστε να γίνει εφικτή η άμεση ανταλλαγή απόψεων σε θέματα που τους απασχολούν αλλά και να τους δώσει την δυνατότητα για ομαδικές εκδρομές και ταξίδια με τα αυτοκίνητα τους. Στην σελίδα αυτή θα βρείτε θέματα και νέα που αφορούν όλες τις γενιές των ibiza, αλλά και θέματα που έχουν σχέση γενικά με το πάθος για το αυτοκίνητο και την ασφαλή οδήγηση!

 

Για να φτάσει το ibiza.gr στη παρούσα μορφή πέρασε από πολλά στάδια, ώστε να καταλήξουμε στο τι είναι αυτό που πραγματικά χρειάζεται στο διαδίκτυο ο ιδιοκτήτης ενός ibiza. Δεν πιστεύουμε ότι έχουμε αγγίξει αυτό που οραματιστήκαμε όταν ξεκινήσαμε την υλοποίηση του portal για το ibiza και γι αυτό συνεχίζουμε να βελτιώνουμε τις προσφερόμενες στους χρήστες υπηρεσίες. Σχετικό θέμα με αναλυτική ανάπτυξη του τι πρόκειται να προστεθεί σύντομα στο portal μπορείτε να διαβάσετε στο forum του ibiza.gr

 

Ευελπιστούμε να σας δούμε σύντομα στην παρέα μας, να ακούσουμε τους προβληματισμούς σας στις δημόσιες συζητήσεις μας, αλλά και να σας γνωρίσουμε από κοντά σε μια από τις τακτικές συναντήσεις και εξορμήσεις μας.

 

Σας ευχαριστούμε για την στήριξη σας,

 

O Διαχειριστής του ibiza.gr

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου και ελπίζω να σε δούμε σύντομα στην παρέα μας!

Το ibiza.gr ξεκίνησε την 1η Σεπτέμβρη!

Όσον αφορά το λογότυπο, θα γίνει διαγωνισμός σχεδίασης με δώρα για το καλύτερο...

Περισσότερα θα μάθεις σύντομα από το ibiza.gr

Σε ευχαριστώ και πάλι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...