Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εχω βρει αυτα αξιζουν 70€?

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2729#ov

http://ark.intel.com/products/35348/intel-core2-duo-processor-e7200-3m-cache-2_53-ghz-1066-mhz-fsb
μαζι με ψυκτρα

Παιδια δε γνωριζω και πολλα απο κομματια τι λετε αξιζουν? Η να παω σε κατι καινουριο? Δε μπορω να.δωσω πανω απο 100-110 €.. ευχαριστω εκ τον προταιρων..!

Δημοσ.

Πες μας το υπολοιπο συστημα σου απο ποια κομματια αποτελειται και για ποια χρηση το προοριζεις 

Δημοσ.

Αν τα δίνει χωρίς μνήμη δεν αξίζει καθόλου μα καθόλου,αν τα δίνει με μνήμη απλά δεν αξίζει.

Ο e7200 είναι μισός από έναν χαμηλό haswell pentium των 50€ +μητρική 45-50€ φτάνεις στα 100€ αλλά θέλει και άλλα ~40€ για μνήμη.

Δημοσ.

Αναλόγος τι χρησιμότητα που το θές πχ για games δεν είναι και τόσο καλό για υψηλές απαιτήσεις! Αμα το θές για σερφαρισμα μια χαρά ή και για απλά παιχνιδάκια... η τιμή επισης καλή είναι

Δημοσ.

Εχω μνημες ddr2 2x2. Κατι no name.. τι λετε τελικα να τα παρω? Δεν παιζω κ ποκυ παιχνιδια για ταινιες και σερφαρισμα κυριις το θελω..

Δημοσ.

Αν τα δίνει χωρίς μνήμη δεν αξίζει καθόλου μα καθόλου,αν τα δίνει με μνήμη απλά δεν αξίζει.

Ο e7200 είναι μισός από έναν χαμηλό haswell pentium των 50€ +μητρική 45-50€ φτάνεις στα 100€ αλλά θέλει και άλλα ~40€ για μνήμη.

200%

τα έχει ;;;

δεν συζητάμε αν είναι καλύτερος η όχι ο haswell, εννοείτε πως είναι

Δημοσ.

Παιδια μολις ανακαλυψα οτι τελικα δε ταιριαζουν οι μνημες.. οποτε θα ηθελα να παω σε κατι καινουριο set οσο το δυνατον πιο οικονομικο αλλα να αξιζει τα λεφτα του.. το κουτι που εχω εχει πανω 350w τροφοδοτικο. Και η χρηση πολυ απλη ταινιες youtube και κανα χαζοπαιχνιδο

Δημοσ.

Η μητρική που δείχνεις δέχεται ddr2,τώρα σε καινούργιο που να δέχεται ddr2 πολύ δύσκολα Για 4gb ddr2 πάντως μπορείς να ζητήσεις καμιά 30-35€ και με αυτά(+λίγα ακόμα ίσως) να αγοράσεις ddr3.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...