Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δε σας ειπαμε να ασχοληθείτε ρε καγκούριαααα !!! μονοι σας μπήκατε και απολογείστεεε χαχαχαχαχαχα

αν δειτε τι γραφετε ειστε για πολυ γελιααα

και εσυ φωτακοοοοοο ???????

χαχαχαχχαχαχα

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και για να μη διατρεβλωνουμε ο, τι λεμε σιγουρο ειναι πως κατακρινουμε την νοοτροπια και την κουλτουρα αυτη της νυχτας. Και εγω βγαινω για ενα ποτο σε καποια μαγαζια αλλα δε μπορω με τιποτα να θεωρησω αυτο ειδος διασκεδασης και να το κανω συνεχώς καθως ειδα εκ των εσω τι παιζει εκει μεσα.

Δημοσ.

Όλοι οι "ανώτεροι" εδώ μέσα που δεν τους αρέσει αυτό το είδος διασκέδασης έχουν πάει το labeling σε άλλο επίπεδο...με το να βάζετε ταμπέλες (καγκουρες,κλαρινογαμπροί κ.α) και να κάνετε παρανοικές γενικεύσεις νομίζετε ότι διαφέρετε σε ρηχότητα απ'το κομμάτι το οποίο κατακρίνετε και νιώθετε πνευματικά τόσο ανώτεροι από αυτό?

• Like 2
Δημοσ.

Παντως και πριν απο καμιά 17αρια χρονια που ηρθα στην Αθηνα ως 18αρης φοιτητής τα ιδια λιγο πολυ συνέβαιναν απλα χωρις τα FB κτλ. Αν ήθελες να πας σε καποιο club χωρις κράτηση με τον κολλητό σου ηταν σχεδον mission impossible να περασεις απο τον καθε μπαμπουινο που εκανε πορτα κτλ. Προσωπικά δεν με ενοιαζε καθόλου αφου ετσι κι αλλιώς αυτος ο τροπος διασκέδασης ουδεποτε μου αρεσε και μαλιστα πολλες φορες εκανα και χαβαλε μπροστα στην πορτα. Ας όψονται ομως οι κολλητοί που με εσερναν απο club σε club.

Τελοσπαντων δεν κατακρινω τον συγκεκριμένο τροπο διασκέδασης και οσους τον προτιμουν αλλα νομίζω οτι πρέπει να εισαι και λιγο μαζοχας για να παρακαλας να μπεις σε κάποια club και να εξαρτασαι απο τον καθε πορτιέρη.

Δημοσ.

Παντως και πριν απο καμιά 17αρια χρονια που ηρθα στην Αθηνα ως 18αρης φοιτητής τα ιδια λιγο πολυ συνέβαιναν απλα χωρις τα FB κτλ. Αν ήθελες να πας σε καποιο club χωρις κράτηση με τον κολλητό σου ηταν σχεδον mission impossible να περασεις απο τον καθε μπαμπουινο που εκανε πορτα κτλ. Προσωπικά δεν με ενοιαζε καθόλου αφου ετσι κι αλλιώς αυτος ο τροπος διασκέδασης ουδεποτε μου αρεσε και μαλιστα πολλες φορες εκανα και χαβαλε μπροστα στην πορτα. Ας όψονται ομως οι κολλητοί που με εσερναν απο club σε club.

Τελοσπαντων δεν κατακρινω τον συγκεκριμένο τροπο διασκέδασης και οσους τον προτιμουν αλλα νομίζω οτι πρέπει να εισαι και λιγο μαζοχας για να παρακαλας να μπεις σε κάποια club και να εξαρτασαι απο τον καθε πορτιέρη.

Πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει τελείως..εγώ αυτό που λες το πρόλαβα στα τελειώματα του όταν ξεκίνησα την φοιτητική μου ζωή πριν μια 10ετία (πωωω περάσαν τα άτιμα τα χρόνια!!)..τότε που σε κάθε πόλη (και σιγουρα αθηνα/σαλονικη πολλα) υπήρχαν 1-2 μαγαζιά που ήταν και καλά στάτους να μπεις και υπήρχε face control και πόρτα σε μπακουροπαρέες....

Πλέον ο αντίστοιχος πόρτας έχει γίνει και pr ταυτόχρονα και αντί για face control και "πόρτα" πέφτει παρακαλητό και καλησπέρες τόσο "εγκάρδιες" που γυρνάς μετά σπίτι σου και η καλησπέρα της γκόμενας σου σου φαίνεται κρύα! 

Δημοσ.

Είμαι από αυτούς που δεν τους αρέσει το κλαμπ/μπουζούκια/σκυλάδικα/κλπ, ούτε σαν διασκέδαση, ούτε σαν εμφάνιση, ούτε σαν κουλτούρα. Αλλά αυτό το να επιβάλουμε στους άλλους το πως θα ψυχαγωγούνται/διασκεδάζουν και να τις βγάζουμε να τις μετράμε (ποιος τρόπος διασκέδασης είναι καλύτερος, ή ποιος τρόπος διασκέδασης σημαίνει ότι..... είσαι πιο έξυπνος (!!)), δεν το καταλαβαίνω.

• Like 6
Δημοσ.

Ρε μάγκες επέβαλε κανείς τρόπο διασκέδασης σε κάποιον?

Κράξαμε κάποιον προσωπικά από εδώ μέσα?

Το είπε ο Silenzio πιο πάνω, μόνοι σας έρχεστε και απολογείστε μερικοί

• Like 1
Δημοσ.

Είμαι από αυτούς που δεν τους αρέσει το κλαμπ/μπουζούκια/σκυλάδικα/κλπ, ούτε σαν διασκέδαση, ούτε σαν εμφάνιση, ούτε σαν κουλτούρα. Αλλά αυτό το να επιβάλουμε στους άλλους το πως θα ψυχαγωγούνται/διασκεδάζουν και να τις βγάζουμε να τις μετράμε (ποιος τρόπος διασκέδασης είναι καλύτερος, ή ποιος τρόπος διασκέδασης σημαίνει ότι..... είσαι πιο έξυπνος (!!)), δεν το καταλαβαίνω.

Αυτο ακριβως. Για εμενα εχει νοημα και αυτη η μορφη διασκεδασης γιατι ξερω καλα που δεν θελω να παω και ποιον κοσμο πρεπει να αποφυγω. Βεβαια θελοντας και μη παντου παω οποτε τυχαινει αλλα οχι επειδη θελω να παω, κλασσικα για να μην γινω party pooper (αν δηλαδη εξαρτονται οι αλλοι απο εμενα για Χ, Ψ λογους) και επειδη ξερω οτι εν μερη θα περασω καλα με την παρεα που θα παω εστω και για λιγο. 

Θεωρω παντως οτι PR Και face control και ολα αυτα τα "περιεργα" ειναι απαραιτητα ως προς τον τροπο λειτουργιας καποιου μαγαζιου γιατι κακα τα ψεματα αυτοι που θελουν να δειξουν θελουν και να βγουν και καποιοι θελουν να ξοδεψουν κιολας για κονσομασιον και ετσι. Αν ηταν ολοι σαν εμενα το 95% των "διασκεδαστηριων" εκει εξω θα ειχαν βαλει λουκετο και το υπολοιπο 5% θα ανοιγε μια φορα το μηνα (και αμα). 

Απλα σκεφτειτε ομως γιατι υπαρχουν τοσα μαγαζια που το κανουν αυτο? Ακριβως, γιατι τα θελει ο κωλος του κοσμακη. Το εχει αναγκη αυτο το πραγμα για τον οποιονδηποτε λογο. Προσωπικα δεν θελω να εχω καμια προσωπικη σχεση με καποιον που εχει αυτου του ειδους την αναγκη (ή εξαρτηση αναλογα το μεγεθος) και αυτα τα μερη ειναι τα καταλληλα για να τους κρατανε ολους αυτους και αυτες μαντρομενους εκει μεσα. 

Δημοσ.

Κατάντησε το thread του καρφιού και της απολογίας...

Απλά τα πράγματα, υπάρχουν ευτυχώς πολλοί τρόποι διασκέδασης για όλα τα γούστα. Δεν χρειάζεται το κράξιμο προς αυτούς που γουστάρουν μεγάλα club με είσοδο ούτε προς αυτούς που την βρίσκουν στα μπουζούκια. Ο καθένας πάει εκεί που θα περάσει καλύτερα!!

Και προσωπικά, αν έχω καλή παρέα, πάω ΠΑΝΤΟΥ. Ακόμα και στο σκυλάδικο που δεν θα αναγνωρίσω ούτε ένα τραγούδι, αν με πάει η τρελιάρα κολλητή μου θα χορέψουμε, θα πιούμε και θα περάσουμε τέλεια. Χωρίς ταμπελίτσες, χωρίς κράξιμο. We'll just have fun.  

Και απορώ πώς κάποιοι σχετίζετε τον τρόπο διασκέδασης με το IQ :blink: ό,τι νά'ναι όμως!!! Γιατί ξαφνικά μας βγήκαν φωστήρες όσοι πάνε Μάλαμα αλλά χαζά καγκούρια όσοι πάνε ξερωγώ Βέρτη. Και όσοι πάμε μόνο συναυλίες έχουμε IQ πιο πάνω απ'του Einstein, σωστά; :P

Και οι ταμπελίτσες με το ντύσιμο όλα τα λεφτά επίσης.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι σε ολα μα ολα τα θεματα που υπαρχουν διαφορετικες αποψεις ειτε αυτο ειναι τροπος διασκεδασης, ειτε πολιτικη, ειτε αθλητικα, ειτε gadgets (πχ aple-android, windows-linux κλπ) το κανουμε εμεις vs οι αλλοι. Eχω αρχισει να πιστευω οτι δεν ειναι στο DNA μας να δεχομαστε την διαφορετικοτητα του αλλου και συνεχως την κατακρινουμε για να δειξουμε την δηθεν ανωτεροτητα μας. Δεν ξερω πως ειναι σε αλλες χωρες παραεξω απο την Ελλαδα γιατι δεν εχω ζησει στο εξωτερικο οσο θα ηθελα αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι φανατιζομαστε ετσι και παντα βρισκουμε αφορμη για να τρωγομαστε για κατι.

Οσο για την τροπη που πηρε το θεμα μας για εμενα δεν παιζει ρολο τοσο το μερος οσο η παρεα και σε καμια περιπτωση δεν θα κρινω καποιον απο τον τροπο διασκεδασης του αλλα απο το αν ταιριαζουμε σαν χαρακτηρες. Και οπως ειπε και η *nenya* απο πανω σημαντικο ρολο παιζει να διασκεδασεις και να περασεις καλα, τωρα το που θα ειναι αυτο λιγη σημασια εχει μιας και αλλες φορες τυχαινει να θελω να κατσω σε μια καρεκλα και να περασω την νυχτα μου με χαλαρη κουβεντα σε καποιο ρακομελαδικο/ρεμπεταδικο και αλλες φορες θελω να παω σε καποιο club που θα εχει τερμα την μουσικη και θα χορευω ολο το βραδυ. + Οτι καλο ειναι να αλλαζουμε παραστασεις πολλες φορες και να μην αποκλειουμε πραγματα λογω "ταμπελας".

Επεξ/σία από snik
  • Like 2
Δημοσ.

^ άσ' το φίλε το 'κάνε πριν από σένα  και καλύτερα, άλλαξε όνομα!

Και οι ταμπελίτσες με το ντύσιμο όλα τα λεφτά επίσης.

Συμφωνώ εν mary αλλά αν κάποιος δλδ βάλει ρόζ και βγεί έξω εσύ δε θα το σχολιάσεις σα γυναίκα? Δε θα κουτσομπολέψεις με τη φίλη σου παραδίπλα?  Για να μην το κουράζουμε ένα είναι το ντύσιμο:

2012-9-27-mitro-ntisimo.jpg

• Like 1
Δημοσ.

^

Πόσταρες την μεγάλη μου λατρεία <3

Σιγά μην σχολιάσω αν φοράει το διπλανό παλικάρι ροζ ή πορτοκαλί. Έχω πιο ενδιαφέροντα πράγματα να συζητήσω.

• Moderators
Δημοσ.

Μα φυσικά γιατί το ροζ είναι δείγμα... ωπ wait τι συμβολίζει το ροζ είπαμε?

Πάντως ήμουν έτοιμος να γράψω πως κάποιοι αντιμετωπίζουν τα χρώματα σαν γέροι αλλά μετά θυμήθηκα όλους τους μεσήλικες που βλέπω ανα διάστηματα με κοστούμι και ροζ, μωβ κλπ παλ χρωματα στο πουκαμισο και μου χάλασε ο παραλληλισμος :lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...