Michrezzz Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Γεια σε όλους θα ήθελα να μου πει κάποιος αν ξέρει κάτι, θέλω να αγοράσω ένα inverter και δεν ξέρω πως να το συνδέσω σε μία μπαταρία. Τι χρειάζεται ώστε να μπορέσω να το συνδέσω;; για όσους δεν ξέρουν τι είναι το inverter είναι ένα μηχάνημα που συνδέετε σε αυτοκίνητο και σε μπαταρίες και μετατρέπει το ρεύμα. Αν ξέρει κάποιος πως να το συνδέσω να μου πει!! Ευχαριστώ!!
haris_216 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Μα κανονικά το inverter δεν χρειάζεται κάτι φοβερό για σύνδεση. Έχει ένα καλώδιο το οποίο συνδέεις σε μια παροχή 12volt. Τώρα ανάλογα με το inverter (πόσα watt έχει σχεδιαστεί να παρέχει) θα χρειαστεί και την ανάλογη παροχή, η οποία σε κάθε περίπτωση καλό είναι να προστατεύεται από ασφάλεια. Εκείνο που θα πρέπει να ξέρεις (και σαφώς πιο σημαντικό από την σύνδεση που είναι απλή) είναι ότι υπάρχουν δύο ειδών inverter. Τα καθαρού ημίτονου και τα τροποποιημένου. Τα περισσότερα που βρίσκονται ευρέως στα καταστήματα και σε βατές τιμές (30, 40, 60, κλπ ευρώ) είναι τα τροποποιημένου. Τα καθαρού ημίτονου είναι σημαντικά ακριβότερα. Σε γενικές γραμμές και τα τροποποιημένου θα κάνουν τις περισσότερες δουλειές (laptop, φορτιστές, κλπ). Για την τροφοδοσία όμως σε οτιδήποτε έχει μέσα ηλεκτρικό μοτέρ (πχ τρυπάνι) χρειάζεται υποχρεωτικά καθαρού ημίτονου καθώς τα άλλα δεν θα δουλέψουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα