meymigrou Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα, θα ήθελα να μάθω ποια προγράμματα χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες φωτογράφοι και φτιάχνουν τόσο υπέροχες φωτογραφίες.. Καιρό τώρα ασχολούμαι με το Photoshop, ωστόσο αρκετά συχνά ακούω πως χρειάζονται και άλλα προγράμματα και όχι μόνο αυτό. Ευχαριστώ!
TheELF Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δυο είναι τα εργαλεία που χρειάζεσαι ,«μεράκι» και «χεράκι» ,από εκεί και πέρα ο κάθε ένας(καλλιτέχνης) περνάει την ώρα του κάνοντας πειράματα με ότι φίλτρο για σχετικά προγράμματα μπορεί να βρει ,μπορεί να επεξεργαστεί κάποιος δεκάδες διαφορετικές εικόνες με άπειρα φίλτρα σε διάφορα προγράμματα και να τα συνθέσει στο τέλος για να πετύχει αυτό που θέλει ,μπορεί άλλος με μια γραφίδα και ένα απλό brush στο mspaint (που λέει ο λόγος)να κάνει αυτό που θέλει. 1
micos000 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Και οι οδηγοί της formula 1 κάνουν υπέροχα πράγματα με τα μονοθέσια αλλά αυτό δε σημαίνει ότι όποιος κάτσει σε ένα μονοθέσιο θα κάνει ότι και αυτοί! Εγώ θα έλεγα ότι πέρα από το δίπτυχο μεράκι-χεράκι θέλει επίσης φαντασία, υπομονή πολύ χρόνο εκμάθησης του εργαλείου που έχεις στα χέρια σου. Δεν είναι απαραίτητο να είναι το photoshop, ακόμα και με το δωρεάν gimp είναι υπεραρκετό αν θέλεις να ασχοληθείς, μελετήσεις και προσπαθήσεις πολύ.
meymigrou Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Φαντασία έχω μπόλικη και όρεξη για δουλειά ακόμα περισσότερη, αυτό που θέλω είναι να μου προτείνεται μερικά καλά προγράμματα επεξεργασίας φωτογραφιών (εκτός Photoshop & Gimp).
TheELF Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Όπως είπα δεν είναι τόσο τα προγράμματα όσο τα φίλτρα,μπορείς να δεις τα προϊόντα της alienware http://www.alienskin.com/ που έχουν ξεχωριστά προγράμματα αλλά γενικά για τα καλύτερα αποτελέσματα το photoshop δεν αντικαθιστάτε. Ψάξε και γενικά στο google για photohop filters θα βρεις άπειρες σελίδες για να πάρεις ιδέες.
micos000 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Φαντασία έχω μπόλικη και όρεξη για δουλειά ακόμα περισσότερη, αυτό που θέλω είναι να μου προτείνεται μερικά καλά προγράμματα επεξεργασίας φωτογραφιών (εκτός Photoshop & Gimp). OK, να το πάμε εγκυκλοπαιδικά. 10 προγράμματα επεξεργασίας φωτογραφίας εκτός από το photoshop. Αν και πιστεύω πάλι στο photoshop θα καταλήξεις, το οποίο αν το εξοπλίσεις με αρκετά φίλτρα και plugins είναι το απόλυτο εργαλείο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα