maniac89 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 γεια σας και πάλι, πλέον το έχω μάθει καλά να το χειρίζομαι το Libreoffice και να χειρίζομαι τα styles όπως μου επισήμανε ο Parsifal. Κάτι μου με μπερδεύει. Επειδή υποτίθεται η διπλωματική είναι σαν ένα βιβλίο στο pdf που θα βγαλω να έχω διαφορετικές ρυθμίσεις για τις σελίδες που θα εμφανιστούν δεξιά και άλλες ρυθμίσεις για τις σελίδες που θα εμφανιστούν αριστερά; Δηλαδή για το περιθώριο, το έχω ορίσει στις δεξιές σελίδες 1.25" από αριστερά ενώ για τις αριστερές σελίδες 1.25" από δεξιά (σκέφτομαι πώς θα είναι στην εκτύπωση). Το ίδιο ακριβώς και με την αρίθμηση σελίδων. Οk, έτσι στην εκτύπωση θα φαίνεται ωραία αλλά θα είναι ok και στο site της σχολής που εκεί θα υπάρχει το .pdf; Σκέφτομαι να φτιάξω 2 pdf ένα που θα το ανεβάσω στο site και ένα που θα πάει για εκτύπωση. Τί λέτε; Ελπίζω να καταλάβατε τί εννοώ. Επισυνάπτω και 2 σελίδες πώς θα είναι για εκτύπωση, η πρώτη πάει δεξιά η δεύτερη αριστερά Untitled 1.pdf
parsifal Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Εκτός εάν σου βγουν τόσες πολλές σελίδες που η βιβλιοδεσία θα κρύβει μεγάλο πλάτος από το μέσα μέρος των σελίδων, δεν υπάρχει λόγος να ορίσεις διαφορετικό εσωτερικό margin από το εξωτερικό. Οπότε, το περιεχόμενό σου θα βγαίνει κεντραρισμένο στη σελίδα και δεν χρειάζεται να φτιάξεις ξεχωριστές εκδοχές του PDF για εκτύπωση και viewing.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα