MrHavoC Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 καλο θαναι να μην αγορασεις laptop για gaming , ανεβαζουν θερμοκρασιες κι εχουν μικροτερη αντοχη στον χρονο. με λιγοτερα λεφτα φτιαχνεις καλυτερο gaming pc (επιτραπεζιο) μπορεις να αγοραζεις κομματι κομματι οποτε εχεις λεφτα και το τελειωνεις σιγα σιγα (το κουτι)
kogi4ever Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 καλο pc που να μην κολλαει πουθενα με νορμαλ λεφτα = desktop . αλλιως πας σε ακριβο laptop Δεν ειναι φτηνο το laptop και με αυτα που εχει ειμαι πολυ ευχαριστημενος καλο θαναι να μην αγορασεις laptop για gaming , ανεβαζουν θερμοκρασιες κι εχουν μικροτερη αντοχη στον χρονο. με λιγοτερα λεφτα φτιαχνεις καλυτερο gaming pc (επιτραπεζιο) μπορεις να αγοραζεις κομματι κομματι οποτε εχεις λεφτα και το τελειωνεις σιγα σιγα (το κουτι) Ναι το γνωριζω απλα εγω ηθελα ενα laptop για gaming.Βρηκα αυτο και το αγορασα.Εχει αρκετα καλα χαρακτηριστικα και δεν μου σηκωνει μεγαλες θερμοκρασιες. γενικα στα παιχνιδια υπαρχει μια επιλογη στις ρυθμισεις γραφικων που λεγεται v sync. αμα το απενεργοποιησεις το fps παει οσο σηκωνει το pc σου, αν το ενεργοποιησεις παει σταθερα στα 60fps που ειναι και τα πιο σταθερα και δεν ζοριζεται πολυ το pc και επισης δεν σηκωνει θερμοκρασιες ειδικα σε laptop Αυτο το ειχα απενεργοποιηση και απο 60 ειχε 90 αλλα ειχε το παιχνιδι απο μονο του maximum 91 και με την εντολη που ειπα παραπανω το αλλαζεις και το κανεις το maximum οσο θες... Δυστυχώς, v-sync = lag... Ναι αλλά Mε V-SYNC off= Unplayable Μπα δεν εχω τετοιο προβλημα...
kogi4ever Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Έχεις πρόβλημα αλλά δεν το βλέπεις... Ε και αν εχω αν δεν το βλεπω ποιο ειναι το νοημα στο να λες οτι εχω? logic..
Ziant Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Θα το δεις αρκεί να καταλάβεις ποιο είναι το πρόβλημα... Screen tearing http://en.wikipedia.org/wiki/Screen_tearing 1
tralalo Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Ε και αν εχω αν δεν το βλεπω ποιο ειναι το νοημα στο να λες οτι εχω? logic.. Με την ίδια λογική, πιο το νόημα να θες να περάσεις τα 60 fps αφού δεν βλέπεις διαφορά; 4
kogi4ever Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Με την ίδια λογική, πιο το νόημα να θες να περάσεις τα 60 fps αφού δεν βλέπεις διαφορά; Βλεπεις μεγαλη διαφορα αλλα ο λογος ειναι τα glitches στα map (πιο πολλα fps=πηδαει πιο ψηλά..)
NT1G Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Θα δεις μεγάλη διαφορά από τα 90fps στα 120fps; Cool story.
Dimitris Nikolopoulos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Βλεπεις μεγαλη διαφορα αλλα ο λογος ειναι τα glitches στα map (πιο πολλα fps=πηδαει πιο ψηλά..) Από τα 90 στα 120 fps δεν βλέπεις καμία διαφορά. Αν εσύ βλέπεις κάτι, κάτι άλλο πρέπει να συμβαίνει. Από 60 σε 90 η διαφορά είναι ελάχιστη. Γενικά ένα παιχνίδι είναι fully playable (ευχάριστο δηλαδή) από 40 και πάνω (ίσως και λιγότερο). Πέρα από την κάρτα γραφικών πολύ μεγάλο ρόλο παίζει και το παιχνίδι. Υπάρχουν games που λειτουργούν καλύτερα σε nVidia και άλλα σε AMD. Έτσι, εγώ με την 7950 είχα 120 με 150 fps σε Black Ops 1 Ultra High Settings (250+ σε κλειστούς χώρους και όλα αυτά με v-sync off) αλλά στο Hitman 5 είχα 40 γιατί τα Hitman είναι nVidia optimised.
Mau-Maus Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 (πιο πολλα fps=πηδαει πιο ψηλά..) για να καταλαβω και γω πιο πολλα fps=πηδαει πιο ψηλά σε ενα παιχνιδι , πιο πολλα fps= πιο δυνατο σουτ στο προ , πιο πολλα fps= πιο ευστοχες βολες στο NBA 2K14 κτλ .. μαλιστα ...
Dimitris Nikolopoulos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 για να καταλαβω και γω πιο πολλα fps=πηδαει πιο ψηλά σε ενα παιχνιδι , πιο πολλα fps= πιο δυνατο σουτ στο προ , πιο πολλα fps= πιο ευστοχες βολες στο NBA 2K14 κτλ .. μαλιστα ... χαχαχα ε γι αυτό έχανα στο pro... ο άλλος είχε περισσότερα fps και έριχνε πιο δυνατά σουτ....αδικία 1
Mau-Maus Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 χαχαχα ε γι αυτό έχανα στο pro... ο άλλος είχε περισσότερα fps και έριχνε πιο δυνατά σουτ....αδικία και γω μια φορα που ειχα φαει 4αρα , ο αλλος πρεπει να ειχε καρτα γραφικων των 400 ευρο δεν εξηγειται αλλιως 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Βλεπεις μεγαλη διαφορα αλλα ο λογος ειναι τα glitches στα map (πιο πολλα fps=πηδαει πιο ψηλά..) χαχ σορρυ αλλά μου φάνηκε αστείο αυτό πάντως πέρα απτην πλακα αν κάποιος έχει λίγα fps στο fifa πχ σου φαίνεται οτι κάνεις πιο αδύναμο σουτ ή πιο δυνατό επειδή είναι δύσκολο να ελέγξεις το πάτημα του κουμπιού στο gamepad σχετικά με την απόκριση input lag
tralalo Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Νομίζω πως είναι ώρα να σταματήσετε... Ίσως στο λάπτοπ του να έχει bugs... Κάποιος moderator να κλείσει το θέμα, ο ts πίρε την απάντηση του.
kogi4ever Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δεν υπαρχει καποιο προβλημα με το Laptop και αν καποιος δεν ξερει κατι ας μην ασχολειτε με το θεμα.. Οποιος το παιζει εξυπνος ας διαβασει.. . Frames Per Second - Jumping I've been talking a lot about the FPS needed for CoDJumping but I haven't explained to you why it matters. Different FPSs allow you to jump at different distance and different height levels. There are mainly only 3 different FPSs used in CoD4 CoDJumping, 125, 250 and 333. 125 FPS - 40.5 height units 250 FPS - 41.5 height units 333 FPS - 46 height units Περισσότερες πληροφοριες που εξηγει κι ολας εδω:http://www.codjumper.com/forums/viewtopic.php?f=55&t=12464 Αντε να δω τωρα τι θα πειτε... Ποσο ξερολες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα