therock Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Θελω να παρω μια συσκευη για να φτιαχνω χυμους απο φρουτα. ΚΑταρχας επειδη δεν ξερω απο αυτα, φανταζομαι το μπλεντερ ειναι αυτο που μου κανει σωστα? Επειδη υπαρχουν και κατηγοριες, ραβδομπλεντερ, μιξερ, πολυμιξερ κτλ, αλλα αυτα βλεπω ειναι για να χτυπας αυγα, και να ανακατευεις διαφορα. Εχω θελω απλα να κοβει κανα φρουτακι και να μου το ανακαταβει και με κανα γαλα, για να το πινω το πρωι. Απο χαρακτηριστικα τι κοιταζω? Εδω εχει να ξεκινανε απο 15 και να φτανουν μεχρι και 130 http://www.kotsovolos.gr/site/small-home-appliances/kitchen-appliances/blenders 1
nickarmy Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 όχι δεν θες μπλεντερ ! ενα ραβδομπλεντερ θέλεις http://www.kotsovolos.gr/site/small-home-appliances/kitchen-appliances/handblender
zio10 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Ή ακόμα καλύτερα έναν δυνατό αποχυμωτή...είναι λίγο φασαρία στο καθάρισμα αλλά κάνει καλύτερη δουλειά από το blender
Getta Robo Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Ή ακόμα καλύτερα έναν δυνατό αποχυμωτή...είναι λίγο φασαρία στο καθάρισμα αλλά κάνει καλύτερη δουλειά από το blender Για εμενα ειναι η χειροτερη επιλογη. Ειχα παρει εναν της bosch οπου πρακτικα πετουσε το φρουτο μαζι με το 95% του χυμου του. Ενα πολυ δυνατο blender θα ελεγα πως ειναι η καλυτερη επιλογη. Εξαρταται βεβαια και για το τι ποσο θα θελεις να επενδυσεις. 1
therock Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Σιγουρο ραβδομπλντερ ρε παιδια? Καμμια μπανανουλα με γαλα, και αντε και κανα μηλο να ριχνω, δεν νομιζω να θελει απαιτησεις αυτο που εχω σκοπο να κανω. Δεν θελω να δωσω ουτε πολλα ουτε λιγα ομως και να μην κανω δουλεια.
Getta Robo Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Σιγουρο ραβδομπλντερ ρε παιδια? Καμμια μπανανουλα με γαλα, και αντε και κανα μηλο να ριχνω, δεν νομιζω να θελει απαιτησεις αυτο που εχω σκοπο να κανω. Δεν θελω να δωσω ουτε πολλα ουτε λιγα ομως και να μην κανω δουλεια. Αν θες να κανεις αυτα - και ως εκει, ενα απλο σου ειναι υπεραρκετο. Η Kenwood εχει καποια πολυ καλα σε αυτο το επιπεδο. Μακρυα απο την Izzy παντως, δεν αξιζουν σε καμια περιπτωση.
zio10 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Για εμενα ειναι η χειροτερη επιλογη. Ειχα παρει εναν της bosch οπου πρακτικα πετουσε το φρουτο μαζι με το 95% του χυμου του. Ενα πολυ δυνατο blender θα ελεγα πως ειναι η καλυτερη επιλογη. Εξαρταται βεβαια και για το τι ποσο θα θελεις να επενδυσεις. Ναι ε? Εντύπωση μου κάνει! Εγώ προτιμώ τον αποχυμωτή γιατί βγάζει όντως χυμό και όχι την "κρέμα" που νομίζω ότι βγάζει το blender. Αλλά οκ είναι ανάλογα τι προτιμάει ο καθένας. Πάντως θα πρότεινα στον φίλο που άνοιξε το τόπικ αν μπορεί να δοκιμάσει χυμό από blender και χυμό από αποχυμωτή για να αποφασίσει πιο σωστά.
Pablo_Hasan Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 milk shake ή χυμο θες να φτιάχνεις; παντως μπανανες, γαλα, κτλ ειναι για μπλεντερ, αν βαλεις μπανανα σε αποχυμωτή δεν θα βγάλει τίποτα. Απο την άλλη πορτοκάλια, μανταρινια, αναναδες, κτλ ειναι καλύτερα με αποχυμωτή. 1
gatokoritso Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 ο αποχυμωτης δεν πολυ βολευει.το ραβλομπεντερ εγω μονο για σαλτσες και τετοια το εχω. παρε ενα απλο μπλεντερ να κανεις τη δουλεια σου.
Toufas Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 http://www.youtube.com/watch?v=0PKUC0SmaFY οτι πιο κοντα σε αυτο σε αφηνουν τα λεφτα σου
Getta Robo Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Ναι ε? Εντύπωση μου κάνει! Εγώ προτιμώ τον αποχυμωτή γιατί βγάζει όντως χυμό και όχι την "κρέμα" που νομίζω ότι βγάζει το blender. Αλλά οκ είναι ανάλογα τι προτιμάει ο καθένας. Πάντως θα πρότεινα στον φίλο που άνοιξε το τόπικ αν μπορεί να δοκιμάσει χυμό από blender και χυμό από αποχυμωτή για να αποφασίσει πιο σωστά. Μου εβγαζε μεν χυμο, αλλα το μεγαλυτερο μερος του φρουτου το πετουσε. Σε καποια φαση ειχα βαλει μερικα μηλα, πορτοκαλια και φραουλες και μου εβγαλε με το ζορι ενα δακτυλο χυμο. Ε στο εστειλα στην ανακυκλωση και ησυχασα. Οντως με το blender εχεις αποτελεσμα smoothie και οχι χυμου, αλλα απο το να πετας τοσα φρουτα καλυτερα ετσι.
gatokoritso Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 εγω δεν ειχα προβλημα στη ποιοτητα χυμού του αποχυμωτή αλλα μιλαμε ηθελε πολυ καθαρισμα.ποιο πολυ χρονο χαλαγα εκει παρα στο φτιαξιμο των χυμων.βεβαια δεν ξερω αν εχουν βελτιωθει σε αυτο το κομματι οι καινουργιοι αποχυμωτες. εμενα παντως μου αρεσει ποιο πολυ ο χυμος απο το μιξερ του ριχνω και κανα γαλα ή κανα τσαι και γινεται τρελο ροφημα. πχ προχθες εφτιαξα αριανι+κρανμπερι+λιγο τσαι βατομουρο+μπανανα=κόλαση το μονο που μετανιωνω ειναι οτι το μιξερακι που πηραμε δεν σπαει παγο για ποτα και τετοια(βασικα δεν νομιζω οτι θα κωλώσει αλλα ειναι μικρο και δεν θελω να του βγαλω τα ματια αλλη φορα θα κοιταξω προς κατι πιο πουερ)
Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 εγω ειχα παρει αυτο και εκανε πολυ καλη δουλεια.. (και πραλινα φουντουκιου και φυστικοβουτυρο εφτιαχνα) http://www.electroniki.gr/electroniki/el_gr/appliances/kitchen/blenders/kenwood-bl-470-true.php διαφορετικη δουλεια κανει ο αποχυμωτης και το μπλεντερ οποτε τσαμπα τα συγκρινετε! το ενα βγαζει μονο "ζουμι" το αλλο απλα το κανει κομματακια!! για αυτο που το θελει μπλεντερ πρεπει να παρει!! ουτε αποχυμωτη ουτε ραβδομπλεντερ
therock Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 http://www.youtube.com/watch?v=0PKUC0SmaFY οτι πιο κοντα σε αυτο σε αφηνουν τα λεφτα σου Τι ειναι αυτο. blender? Ωραιο φαινεται, αλλα μηπως ειναι επαγγελματικο και παανκριβο?
Toufas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Ειναι ακριβο, για αυτο σου ειπα βρες κατι οσο πιο κοντα σε αυτο μπορεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα