Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά,αν και ασχολούμαι κάμποσο με υπολογιστές,από δίκτυα δεν ξέρω γιατί δεν έχω ασχοληθεί καθόλου.Λοιπόν,ήρθε χθες ένας φίλος μου με ένα PS2 Slim το οποίο έχει LAN και θέλει να δοκιμάσει να παίξει κάνα online παιχνίδι (από τα λίγα που έχουν μείνει)  ή να μπει internet (τρελός εε;) αλλά το router είναι μακριά από το pc και την τηλεόραση οπότε λέω μήπως το pc που μπαίνει κανονικά internet μέσω wifi από το router μπορεί να "δώσει" internet μέσω lan ώστε να συνδέσω το ps2 εκεί πέρα!

Δημοσ.

Έπρεπε να βάλεις τίτλο «πως να δώσω internet στο ps2 μέσου lan»

και η απάντηση σε αυτό λέγετε bridge(bridging)

http://en.kioskea.net/forum/affich-87264-why-cant-i-bridge-connect

(Με ελάχιστο google-fu το βρήκα, δεν έχω προσωπική εμπειρία με ps2 αλλά γενικά σε όλες της συσκευές έτσι δουλεύει. )

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ φίλε για την απάντηση,τελικά ναι διάβασα και στο instructables.com έναν οδηγό που είχε,το crossover καλώδιο που λένε πιο είναι;Κοίταξα στο google αλλά βγάζει μόνο κάτι διαγράμματα.Το γνωστό καλώδιο ethernet είναι;

Δημοσ.

Το γνωστό καλώδιο ethernet είναι;

Το γνωστό καλώδιο ethernet βγαίνει σε δυο τύπους ένα straight και ένα cross-over,αναφέρονται στης γραμμές που η μία στέλνει και η άλλη λαμβάνει δεδομένα,σήμερα νομίζω σχεδόν όλα cross-over θα είναι,θα πρέπει να ρωτήσεις για straight για να σου δώσουν.  

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κάτι άλλο,όλοι οι υπολογιστές έχουν θύρα Ethernet.Βασικά το PC μου έχει μια θύρα τέτοια αλλά ήθελα να ήξερα αν είναι ethernet και αν μπορεί να δώσει και να δεχθεί δεδομένα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...