Προς το περιεχόμενο

I kaliteri Karta Ixou


pkjunior

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Με αυτά που βλέπουν τα ματάκια μας (και ΔΕΝ ακούν τα αυτάκια μας) πιστεύω όποιος έχει μια απλή SoundBlaster 16 (value,vibra κτλ) θα πρέπει να είναι ΚΑΤΑΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ. :D

Τώρα απο πλευράς μουσικής/DVD νομίζω οτί οι οι νέες κάρτες (με τα ανάλογα ηχεία) στα 24 bit / 96 KHz είναι μακράν του ανταγωνισμού.

Προσωπικά έχω ακούσει και τις Terratec και τις Creative και βρήκα τις terratec λιγότερο ηλεκτρονικές και πιο γλυκές στο αυτί (αλλά και πιο ακριβές). Απο την άλλη οι τις creative (υποτίθεται ότι) έχουν καλύτερη συμβατότητα και ειδικά οι value έχουν πολύ καλή απόδοση/τιμή.

Δες εδώ :

http://www.tomshardware.com/video/200308211/index.html

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το περιδικό Hitech σε ένα τεστ που έκανε, έδωσε 10 στα 10 στην ποιότητα ήχου απο DVD-Audio στην Audigy 2, την στιγμή που επιτραπέζια DVD players των 1000 και πάνω ευρώ πήραν βαθμολογία μέχρι και 9,8.

Πιστευω ότι για την ποιότητα των ηχείων - ενισχυτών που απευθύνονται για pc μία creative 5.1 ή audigy 1/2 είναι υπέρ αρκετή...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μη συγκρίνετε την ...... με τη βούρτσα. Οι επαγγελματικές κάρτες ήχου έχουν πάρα πολλά πλεονεκτήματα γι'αυτούς που ασχολούνται πιο σοβαρά με τη μουσική/σύνθεση (πχ πολλές είσοδοι/έξοδοι) αλλά δεν τα πάνε καθόλου καλά στις κοινές multimedia εφαρμογές. Κοινώς αν θέλει κάποιος EAX & τέτοια, ας πάρει μια Audigy. Η ποιότητα ήχου δεν έχει καμία σοβαρή διαφορά σε κανονικά ηχεία PC.

Τέλος για Reason 2.0, Cubase, Logic Audio & τέτοια δεν είναι απαραίτητη επαγγελματική κάρτα εκτός αν έχεις synths, hardware fx & τέτοια να συνδέσεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχω την M-Audio Delta 1010 στο Studio PC μου και μια δευτερη Delta 44 στο δευτερο PC μου.Εχουν καταπληκτικη ποιοτητα και διαφανεια ηχου.Μπορεις να ακουσεις(και με ενα ποιοτικο ζευγαρι ηχεια)πολυ περισσοτερα πραγματα μεσα σε ενα τραγουδι..

Δεν υπαρχει μετρο συγκρισης με Audigy 2' Terratec,και η Delta 44 μεταχειρισμενη μπορεις να τη βρεις στα ιδια λεφτα με μια Audigy 2..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...