Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω παντος χαρηκα υπερβολικα,εχω μονο καλα να λεω για τα κινητα της lenovo,εκτως απο καποια μικροπροβληματα με τις ROM.

Δημοσ.

Για όσους θυμούνται τι ήταν η Motorola, προκαλεί θλίψη η πορεία της την τελευταία δεκαετία.

Μιλάμε για μια απο τις πιο εμβληματικες αμερικανικες εταιρείες, με ιστορία σχεδόν 90 χρονια, με εφευρέσεις πολύ προχωρημένες για την εποχή τους.

Και ποιος δεν θυμάται τους επεξεργαστες 68000 τη δεκαετια 80 που "φορεθηκαν" στους πρωτους προσωπικους υπολογιστές ( Atari, commodore, Amiga).

Anyway, οι κινέζοι επελαυνουν...

http://en.wikipedia.org/wiki/Motorola

Sent from my iPad using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

Και το Sega Genesis/Megadrive φοραει τον 68000 αν θυμαμαι σωστα!

Δημοσ.

Ρε την google που προσπαθεί να γίνει patent troll king στην θέση του patent troll king.

Τεσπα το θέμα είναι ότι τέλος το brand motorola στα κινητά.

Εγώ πάντως προτιμώ το lenovo brand από το motorola ;)

Δημοσ.

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Ε ρε γλέντιααα! Μπαλάκι η καψερή η Moto! Όντως η Google πολύ ξεκάρφωτη ρε παιδί μου...

Η εξαγορά από τη Lenovo πάντως πράγματι απροσδόκητη.

Δημοσ.

Ναι γιατί όχι; η επιτυχία του κινητου είναι γνωστή, δεν νομίζω να σταματήσει η Lenovo να ασχολείται μαζί του επειδή δε το δημιούργησε αυτή.

• Like 2
Δημοσ.

Λες να βγάλει και android 4 για το Atrix?...

... Μακραν η χειρότερη αγορά (300ευρά) που έχω κάνει σε κινητό!... με την υπόσχεση την Moto για αναβάθμιση σε android 4...

... πλέον motorola στο σπίτι δεν μπαίνει ούτε σε στικάκι...

• Like 1
Δημοσ.

πως γίνετε η αμερικάνικη κυβέρνηση να μπλοκάρει την ZTE και να επιτρέπει αμερικάνικη εταιρία να πωλείτε στους Κινέζους?

και δεν είναι όποια κι όποια, η πρώτη εταιρία που έβγαλε κινητό τηλέφωνο.

όπως και αν έχει, κάτι άλλο κρύβετε.

Δημοσ.

πως γίνετε η αμερικάνικη κυβέρνηση να μπλοκάρει την ZTE και να επιτρέπει αμερικάνικη εταιρία να πωλείτε στους Κινέζους?

και δεν είναι όποια κι όποια, η πρώτη εταιρία που έβγαλε κινητό τηλέφωνο.

όπως και αν έχει, κάτι άλλο κρύβετε.

Αλλο lenovo και αλλο zte!Δεν ειναι του ιδιου βελινεκους και δεν εχουν την ιδια ανγνωριση στη παγκοσμια αγορα!!!

Kαι μια χαρα λειτουργει και πουλαει η zte στη αμερικη!

Δημοσ.

Αλλο lenovo και αλλο zte!Δεν ειναι του ιδιου βελινεκους και δεν εχουν την ιδια ανγνωριση στη παγκοσμια αγορα!!!

Kαι μια χαρα λειτουργει και πουλαει η zte στη αμερικη!

αφού την κατηγόρησαν για κατασκοπεία μαζί με την huawei, αλλά την πλήρωσε μόνο η zte.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...