Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το λάπτοπ μ ειναι το hp pavilion div7 με windows vista .. Κολλάει απίστευτα και δεν ξέρω τι μπορεί ν φταίει. Για αυτό θα ήθελα να άκουσε κάποιος γνώμες γιατί δεν είμαι και πολυ έμπειρη σε αυτά τα θέματα . Ευχαριστω :-)

Δημοσ.

Δεν έχω κάνει ποτέ φόρματ

Ε μάλλον έφτασεν η ώρα :-)

Εχεις κανένα γνωστό-φίλο-συγγενή που να ασχολείται; θα μπορείς να εφαρμόζεις αυτά που θα σου λέμε;

Δημοσ.

αν έχεις κάποιον φίλο που να ξέρει του λες να σου κάνει ένα φορμάτ και να σου βάλει ένα ελαφρύ antivirus ακόμη και αν χρειαστεί να το πληρώσεις. Έτσι δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Βασικά απορώ πως άντεξε χωρίς φορματ από το 2008. Θα πρέπει να το προσέχεις πολύ.

Δημοσ.

Δεν θα έλεγα οτι το προσέχω πολυ .. Μάλλον θα ήμουν τυχερή .. Αλλα τώρα που μ το είπατε ήρθε η ώρα να το κανω :-p επειδή Μονή μ δεν θα τα καταφέρω.. Πόσος στοιχίζει περίπου η όλη διαδικασία σε τεχνικό μαζί με την διατήρηση των αρχείων του υπολογιστή;;

Δημοσ.

Για δώστε προσφορές παιδιά.Σε τι γεωγραφικό μήκος και πλάτος βρίσκεσαι μήπως σου προτείνουν πιο συγκεκριμένα;

Δημοσ.

συγνωμη βρε παιδια,της προτεινετε κατευθειαν φορματ???μπορει να ειναι καποιο malware η καποιος ιος ας πουμε...

εγω θα σου ελεγα να κανεις αυτα πρωτα και αν μετα δεν γινει κατι τοτε πηγαινεις σε τεχνικο,

1 κατεβασε το ccleaner κ κανε εναν καθαρισμο

2 σκαναρε το πισι με avg kai malwarebytes

3 κανε μια ανασυγκροτηση

4 οτι σου ειπανε πιο πανω με το hdsentinel

5 κανε και ενα check disk

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...