madsc Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Όπως το περιγράφεις, μια χαρά έξυπνα το χειρίστηκες παλικάρι, παρ' ότι είσαι πιτσιρικάς. Μην "ακούς" τον κόσμο όταν φωνάζει αν δεν μιλάει με λογικά επιχειρήματα. Απλά πάτησες πάνω στο κομπλεξάκι ακόμα ενός wannabe Godlike γιατρουδάκου. /sc 2
nicoc89 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Χαλάστηκε επειδή πιάστηκε απροετοίμαστος σε μια κατάσταση όπου κάποιος του επιτέθηκε και τον έκανε να νομίζει ότι είχε διαπράξει λάθος. Άμα την έβριζε μπορεί και να ένοιωθε καλύτερα εκείνη την στιγμή(βλέποντας την άλλην πιθανώς να κομπάζει μετά το βρίσιμο) αλλά μετά θα τα είχε άσχημα με τον εαυτό του, γιατί κατάντησε ακριβώς σαν αυτήν. Ενώ τώρα και με την επιβεβαίωση από τους υπόλοιπους κατάλαβε ότι είχε δίκιο οπότε αν του τύχει ξανά αναλογη περίπτωση θα δεν θυμώσει καν ξέροντας από την αρχή ότι έχει δίκιο. Αν θέλεις να μειώσεις λίγο τον άλλον και να του καταδείξεις ότι έχει άδικο λες κάτι μικρό και διακριτικό και φεύγεις. Αν έχει αξιοπρέπεια η γιατρός θα ντραπεί πολύ περισσότερα μετά που θα το σκέφτεται απότι θα ντρεπόταν αν έτρωγε ωμά βρισίδια. Δεν χρειάζονται μαλλιοτραβήγματα ο άνθρωπος πρέπει να προσαρμόζεται ανάλογα με τις περιστάσεις το οτι του έδωσαν δίκιο κάποιοι σε ενα forum του internet δεν μου λέει κάτι αν real life των έκαναν να νιώσει σκουπίδι Όπως σου συμπεριφέρονται συμπεριφέρεσαι γιατι αυτή την γλώσσα καταλαβαίνουν ,μετά δεν νιώθεις άσχημα με τον εαυτό σου επειδή δεν έσκυψε το κεφάλι. και δεν χρειάζονται μαλλιοτραβήγματα , δεν ειναι γκει , της ρίχνει τα καντήλια του και μια κλοτσιά-καρατιά στο γραφείο και φεύγει. Ετσι θα καταλάβαινε η γιατρός του κώλου το λάθος της συμπεριφοράς της και οτι αν ξανάκανε παρόμοια καραγκιοζιλίκια θα είχε ίδια ή χειρότερη αντιμετώπιση. Δεν έχεις καταλάβει οτι το savoir vivre δεν ειναι τρόπος επικοινωνίας που καταλαβαίνουν οι πειραματικοί γιαυτό μπερδεύεσαι και αυτό που έκανε απο μια μεριά σωστό ηταν γιατι την έγραψε κ την άφησε να κοπανιέται αλλα όχι στη φάση που περιγράφεις για να δείξει ανωτερότητα αλλα για να δείξει σταρχιδισμό . 1
funbreaker Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 ο άνθρωπος πρέπει να προσαρμόζεται ανάλογα με τις περιστάσεις το οτι του έδωσαν δίκιο κάποιοι σε ενα forum του internet δεν μου λέει κάτι αν real life των έκαναν να νιώσει σκουπίδι Όπως σου συμπεριφέρονται συμπεριφέρεσαι γιατι αυτή την γλώσσα καταλαβαίνουν ,μετά δεν νιώθεις άσχημα με τον εαυτό σου επειδή δεν έσκυψε το κεφάλι. και δεν χρειάζονται μαλλιοτραβήγματα , δεν ειναι γκει , της ρίχνει τα καντήλια του και μια κλοτσιά-καρατιά στο γραφείο και φεύγει. Ετσι θα καταλάβαινε η γιατρός του κώλου το λάθος της συμπεριφοράς της και οτι αν ξανάκανε παρόμοια καραγκιοζιλίκια θα είχε ίδια ή χειρότερη αντιμετώπιση. Δεν έχεις καταλάβει οτι το savoir vivre δεν ειναι τρόπος επικοινωνίας που καταλαβαίνουν οι πειραματικοί γιαυτό μπερδεύεσαι και αυτό που έκανε απο μια μεριά σωστό ηταν γιατι την έγραψε κ την άφησε να κοπανιέται αλλα όχι στη φάση που περιγράφεις για να δείξει ανωτερότητα αλλα για να δείξει σταρχιδισμό . Ρε δεν έσκυψα το κεφάλι, της απαντησα κι εγώ αλλά όταν έχεις να κάνεις με μια θείτσα που τσιρίζει και ξεσηκώνει όλο τον όροφο στα καλά καθούμενα, ε δεν μπορείς να γίνεις έτσι. Γελοίος ένιωσα που αναγκάστηκα να μπλεχτώ σε μια τέτοιου είδους αντιπαράθεση με μια κυράτσα με την οποία δεν υπήρχε ελπίδα να συνεννοηθείς και έτσι όπως το θέτεις δεν έχω καμιά διάθεση να προσαρμόζω την συμπεριφορά μου σε τέτοιου είδους άτομα γιατί τότε θα νιώσω 10πλάσια γελοίος. Πέρα από την κακή μου εμπειρία πάντως το λυπηρό είναι πως την γιατρό αυτή σου την παρέχει το κράτος και θα συνεχίσει να σου την παρέχει χωρίς ποτέ να αξιολογήθεί και να πάρει πόδι. Σε ιδιωτική κλινική η ίδια κυράτσα θα είχε φύγει σε 24 ώρες. 3
nicoc89 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 σε παρόμοια περίπτωση που μου φώναζαν σε δημόσια υπηρεσία (μετά απο αναμονή 2 ωρών στην ουρά)full κόσμος , επειδή τόλμησα να τον διακόψω απο το τηλεφώνημα στη γυναίκα και τη σημαντική συζήτηση τι φαΐ να του φτιάξει . λέω στον υπάλληλο "πρώτον σκάσε γιατι κρατιέμαι μη σε βουτήξω, θα μου μιλάς ήρεμα όπως σου μιλάω και κάνε τη δουλειά σου σβέλτα να φύγω ΤΩΡΑ πριν έρθω μέσα! και του χτυπάω μια σφυριά με το χέρι στον γκισέ (πάνω στο χαρτί που του έδινα )κανένας δεν γέλασε ούτε μίλησε απο τον κόσμο , ειχαν freezάρει όλοι και έβλεπαν τον υπάλληλο να κάνει τη δουλειά του μπαμ μπαμ , που μέχρι πριν λίγο είχε κάνει 10 τηλεφωνήματα κ καθυστερούσε την ουρά. Μου έφτιαξε το χαρτί και έφυγα στο άψε σβήσε .γελοίο ειναι να σου συμπεριφέρονται σαν ζώο , όχι να τους απαντάς όπως πρέπει.βέβαια παρεξήγησα τι εννοούσες , ο τρόπος που το χειρίστηκες ηταν οκ . 10
Ison_ Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Στη θέση του op και εγώ θα έμενα ήρεμος. Μάλιστα θα έμενα εκνευριστικά ήρεμος και κάθε φορά που θα σταματούσε την τσιρίδα να πάρει ανάσα, θα την ρώταγα να μου εξηγήσει για ποιο λόγο έχω άδικο. Λογικά θα συνέχιζε τα δικά της, αλλά θα συνέχιζα κι εγώ να μένω απαθής μέχρι να ηρεμήσει. Σε κάτι θα είχε σκαλώσει το μυαλό της και ήθελε με τις φωνές να βγει από πάνω. Μένε λοιπόν ήρεμος και δε φεύγεις μέχρι να κουραστεί και να αναγκαστεί να σου εξηγήσει. Στο τέλος αυτή θα έχει ξεφτιλιστεί και εσύ θα έχεις την ικανοποίηση ότι δε φώναξες καθόλου για χάρη της. 1
paylidis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Τραβα της μια αναφορά στον πολιτικο Ιατρικο σύλλογο για αναρμοστη συμπεριφορά - αντιμετώπιση ασθενή (αν υπάρχει/λειτουργει ακόμα γιατι ολο στα καναλια τους βλέπω)... Εγω δε θα ειχα τόση υπομονή, θα ακουγε εμένα ο οροφος πιο πολύ... Δυστυχώς ετσι όπως εγινεν η κατασταση βγάζουν τα κομπλεξ τους και το πραγματικό τους πρόσωπο τώρα... Εκει που εβγαζαν 4-5 χιλιάρικο το μήνα έχουν πέσει στα 2 και αυτα με το ζόρι... Δεν λεω οτι ειναι δικαιο μετά από δέκα χρονια σπουδές αλλα δε δικαιολογεί αυτό τη συμπεριφορά της... 1
*nenya* Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Στη θέση του op και εγώ θα έμενα ήρεμος. Μάλιστα θα έμενα εκνευριστικά ήρεμος και κάθε φορά που θα σταματούσε την τσιρίδα να πάρει ανάσα, θα την ρώταγα να μου εξηγήσει για ποιο λόγο έχω άδικο. Λογικά θα συνέχιζε τα δικά της, αλλά θα συνέχιζα κι εγώ να μένω απαθής μέχρι να ηρεμήσει. Σε κάτι θα είχε σκαλώσει το μυαλό της και ήθελε με τις φωνές να βγει από πάνω. Μένε λοιπόν ήρεμος και δε φεύγεις μέχρι να κουραστεί και να αναγκαστεί να σου εξηγήσει. Στο τέλος αυτή θα έχει ξεφτιλιστεί και εσύ θα έχεις την ικανοποίηση ότι δε φώναξες καθόλου για χάρη της. +1000000 Αυτό που εκνευρίζει περισσότερο αυτούς που φωνάζουν είναι εμείς να παραμένουμε ήρεμοι μέχρι το πέρας της συζήτησης. Epic win! Το απολαμβάνω κάθε φορά όταν συμβαίνει αυτό. Ειδικά σε δημόσιες υπηρεσίες. Άστους να φωνάζουν και να γίνονται ρεζίλι!! Εμείς πάντα κύριοι/κιουρίες και θα το βρούμε το δίκιο μας.
Ntinaras Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 σε παρόμοια περίπτωση που μου φώναζαν σε δημόσια υπηρεσία (μετά απο αναμονή 2 ωρών στην ουρά)full κόσμος , επειδή τόλμησα να τον διακόψω απο το τηλεφώνημα στη γυναίκα και τη σημαντική συζήτηση τι φαΐ να του φτιάξει . λέω στον υπάλληλο "πρώτον σκάσε γιατι κρατιέμαι μη σε βουτήξω, θα μου μιλάς ήρεμα όπως σου μιλάω και κάνε τη δουλειά σου σβέλτα να φύγω ΤΩΡΑ πριν έρθω μέσα! και του χτυπάω μια σφυριά με το χέρι στον γκισέ (πάνω στο χαρτί που του έδινα ) κανένας δεν γέλασε ούτε μίλησε απο τον κόσμο , ειχαν freezάρει όλοι και έβλεπαν τον υπάλληλο να κάνει τη δουλειά του μπαμ μπαμ , που μέχρι πριν λίγο είχε κάνει 10 τηλεφωνήματα κ καθυστερούσε την ουρά. Μου έφτιαξε το χαρτί και έφυγα στο άψε σβήσε . γελοίο ειναι να σου συμπεριφέρονται σαν ζώο , όχι να τους απαντάς όπως πρέπει. βέβαια παρεξήγησα τι εννοούσες , ο τρόπος που το χειρίστηκες ηταν οκ . ειχες παει με αμανικο και λαδωμενος μετα απο το γυμναστηριο? 1
Timonkaipumpa Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Προς τους γιατρούς που βλέπουν το θέμα.. Καταγγελία στον ΙΣΑ δεν μπορεί να κάνει κάτι; Καταγγελία στον ΕΟΠΥΥ δεν μπορεί να κάνει κάτι; Καταγγελία στον ΕΟΠΥΥ μαζί με καταγγελία στο ΣΕΕΔΔ; Καταγγελία και στους τρεις φορείς, ΙΣΑ, ΕΟΠΥΥ και ΣΕΕΔΔ;
Daemonos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Σήμερα το πρωί είχε η μητέρα μου ραντεβού σε ρευματολόγο στο ιδιωτικό της ιατρείο που είναι συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ και επειδή της προέκυψε κάτι έκτακτο δεν θα μπορούσε να πάει. Επειδή χρειαζόμουν κι εγώ γιατρό της ίδιας ειδικότητας και σκεφτόμουν να κλείσω ραντεβού είπα να πάω στην θέση της. Η γιατρός καθυστέρησε ακριβώς μια ώρα αλλά περίμενα με υπομονή την σειρά μου χωρίς να μπορώ να φανταστώ τι θα ακολουθήσει. Όταν λοιπόν μπήκα και της είπα πως είχα κλείσει τηλεφωνικά ραντεβού στο όνομα της μητέρας μου αλλά επειδή δεν μπόρεσε να έρθει για να μην πάει χαμένο το ραντεβού να δει εμένα επειδή έχω κι εγώ ένα σχετικό πρόβλημα, έγινε χαμός. Μου είπε πως αυτό δεν μπορεί να γίνει γιατί έκλεισα σε άλλο όνομα. Τότε την ρώτησα γιατί υπάρχει πρόβλημα μιας και το ραντεβού δεν είναι καταγεγραμμένο ακόμη ονομαστικά σε κάποιο αρχείο του ΕΟΠΥΥ αλλά προφορικά με την γιατρό, στην προσωπική της ατζέντα και η καταγραφή-πληρωμή της γίνεται αμέσως μετά την ολοκλήρωση του ραντεβού. Γιατί λοιπόν να έχει πρόβλημα αν στην ίδια ώρα αντί να πάει το μέλος της οικογένειας που είχα δώσει το όνομα να πάει ένα άλλο. Τότε αυτή με ρώτησε αν θα έκανα το ίδιο σε ιατρείο του ΙΚΑ και της απάντησα πως δεν θα μπορούσα να το κάνω γιατί εκεί καταγράφεται επίσημα από πριν το όνομα του ασθενή στο ραντεβού ενώ στην δική μου περίπτωση το κατέγραψε η γιατρός άτυπα στο προσωπικό της ημερολόγιο οπότε και τυπικά δεν θα υπήρχε πρόβλημα με το να πάει ο γιος αντί η μητερα τελικά και να μην πάει χαμένο το ραντεβού. Κατά την διάρκεια αυτή η γιατρός είχε νευριάσει και φώναζε, είχαν πεταχτεί τα μάτια της έξω, κοκκίνησε και με ρωτούσε τι νομίζω πως είναι εκεί μέσα, τι νομίζω πως είναι αυτή, αν νομίζω πως είναι υπηρέτης μου και με χαρακτήρισε αγενή και θρασύ. Όλα αυτά φωναζοντας και αναστατώνοντας όλο τον όροφο. Εγώ δεν καταλαβαίνω αν έκανα κάτι τόσο κακό και αγενές, μου φαίνεται απίστευτο όλο αυτό, δεν ξέρω πείτε μου κι εσείς. Στην συνέχεια με ρώτησε γιατί δεν την ενημέρωσα τηλεφωνικά από πριν και της είπα πως δεν την ενημέρωσα γιατί σήμερα το πρωί προέκυψε πως δεν θα πήγαινε η μητέρα μου και πως δεν διακρίνω διαφορά στο να την έπαιρνα τηλέφωνο μισή ώρα πριν, ή να της το έλεγα μισή ώρα μετά εκεί. Εξάλλου δεν φαντάστηκα καν ότι θα ήταν τόσο εγκληματικό αυτό που έκανα. Συνεχίζοντας στόν ίδιο τόνο, με το να μας ακούει όλος ο όροφος, μου είπε πως όταν ένας ασθενής δεν μπορεί να έρθει, αυτή θα κρίνει ποιος θα μπει στην θέση του ανάλογα με την σοβαρότητα του περιστατικού. Όμως εγώ την ρώτησα πως αφού και την μητέρα μου και εμένα δεν μας ξέρει και θα μας έβλεπε πρώτη φορά τι διαφορά έχει για μια σοβαρότητα περιστατικού που δεν ήξερε. Τελικά μετά από πολλές ακόμη προσβολές και φωνές από την γιατρό μου είπε άντε πες τι έχεις. Φυσικά της είπα πως μετά από όλο αυτό ούτε ενδιαφέρομαι ούτε έχω την διάθεση να με αναλάβει και έφυγα. Επίσης της είπα μετά από όλη αυτή την ρήξη πως την περίμενα μια ώρα και είπε πως οποτε θέλει αυτή θα δέχεται τον καθένα και ας περιμένει. Επειδή μου φαίνεται παράλογο το ζήτημα και πραγματικά δεν καταλαβαίνω, μπορείτε να μου πείτε αν ήταν όντως τόσο ακραίο και τραγικό αυτό που έκανα ώστε να χαρακτηριστώ θρασύς και αγενής? Με χαρακτήρισε έτσι επειδή έκρινε ως ασέβεια που πήγα ενώ το ραντεβού ήταν στο όνομα της μητέρας μου. Είναι δικαιολογημένο να εξοργιστεί τόσο λόγω αυτής της πράξης μου και όντως καλά έκανε που δεν ήθελε να με δεχτεί? Πείτε μου την γνώμη σας γιατί εγώ νομίζω πως δεν το έζησα αυτό το πράμα και το είδα στον υπνο μου και αδυνατώ να εντοπίσω το παραμικρό ίχνος λογικής. Επίσης θέτω το εξής ρητορικό ερώτημα: Αν δεν πήγαινα μέσω του ΕΟΠΥΥ αλλά είχα κλείσει ραντεβού στο όνομα της μητέρας μου ως ιδιωτικός πελάτης που θα της τα σκάσει και τελικά πήγαινα εγώ, θα με πετούσε πάλι έξω? Επιπλέον αναρωτιέμαι πόσο έξυπνο είναι από μέρους της να μου φερθεί με τέτοιο τρόπο χάνοντας δύο ή και περισσότερους πιθανούς πελάτες που ίσως αύριο μεθαύριο της τα έσκαγαν. Αν έλεγες οτι το ραντεβού είναι για σένα απλά η μητέρα σου το έκλεισε στο όνομά της θα σε δεχόταν (δεν θα θυμόταν οτι κάλεσες εσυ) Βασικά είναι "υπηρέτης" σου. Το γράφει και στο νόμο του Ιπποκράτη... Εγώ θα τα είχα κάνει Πουτ@ν@ εκει μέσα και θα τις τραβούσα και μια αναφορά στον συνήγορο του πολίτη και στον ΕΟΠΥΥ. Τότε λοιπόν έπρεπε όσοι περίμναν απο έξω να την χώσουν όλοι μάζί....
manzana Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Καταγγελία στον ΕΟΠΥΥ θα πρότεινα και ελπίζω να γίνει κάτι με την τρελλή Ερώτηση offtopic Είχα την εντύπωση πως οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ έχουν απεργία,κάνω λάθος? Γιατί πρέπει να πάω σε οφθαλμίατρο να μου γράψει γυαλιά και περιμένω να λήξει η απεργία τους.
funbreaker Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Προς τους γιατρούς που βλέπουν το θέμα.. Καταγγελία στον ΙΣΑ δεν μπορεί να κάνει κάτι; Καταγγελία στον ΕΟΠΥΥ δεν μπορεί να κάνει κάτι; Καταγγελία στον ΕΟΠΥΥ μαζί με καταγγελία στο ΣΕΕΔΔ; Καταγγελία και στους τρεις φορείς, ΙΣΑ, ΕΟΠΥΥ και ΣΕΕΔΔ; Καταγγελία στον ΕΟΠΥΥ θα πρότεινα και ελπίζω να γίνει κάτι με την τρελλή Ερώτηση offtopic Είχα την εντύπωση πως οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ έχουν απεργία,κάνω λάθος? Γιατί πρέπει να πάω σε οφθαλμίατρο να μου γράψει γυαλιά και περιμένω να λήξει η απεργία τους. Αν υπήρχε κάποια δυνατότητα θα το έψαχνα, όχι για να την εκδηκηθώ για την συμπεριφορά της απέναντί μου αλλά για να την γλιτώσουν οι επόμενοι. Αν έχεις την δυνατότητα να πας σε ιδιωτικό γιατρό μπορείς να γλιτώσεις από τέτοιους απλά επιλέγοντας άλλον, αν όμως είσαι αναγκασμένος να πας σε αυτούς που σου παρέχει το κράτος οι επιλογές σου περιορίζονται δραμάτικα σε συνάρτηση με την ελλειπή διαθεσιμότητα ραντεβού. Δυστυχώς όμως δεν νομίζω να μπορεί να γίνει κάτι. Τι να καταγγελθεί δηλαδή? Τυπικά δεν έχει κάνει κάτι παράνομο, επέλεξε να μην με δεχτεί επειδή το ραντεβού ήταν κλεισμένο σε άλλο όνομα. Το ότι συμπεριφέρεται σαν ζώο επίσης δεν μπορεί να καταγγελθεί γιατί είναι υποκειμενικό και μη αποδείξιμο. Αν έλεγες οτι το ραντεβού είναι για σένα απλά η μητέρα σου το έκλεισε στο όνομά της θα σε δεχόταν (δεν θα θυμόταν οτι κάλεσες εσυ) Βασικά είναι "υπηρέτης" σου. Το γράφει και στο νόμο του Ιπποκράτη... Εγώ θα τα είχα κάνει Πουτ@ν@ εκει μέσα και θα τις τραβούσα και μια αναφορά στον συνήγορο του πολίτη και στον ΕΟΠΥΥ. Τότε λοιπόν έπρεπε όσοι περίμναν απο έξω να την χώσουν όλοι μάζί.... Σωστό αλλά που να περίμενα να γίνει όλο αυτό. Εγώ περίμενα να της πω ότι απλά ήρθα εγώ τελικά και να πει οκ κανένα πρόβλημα. Επίσης δεν το κάνει δωρεάν, πληρώνεται. Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιου είδους αναφορά που να μπορώ να κάνω. Τυπικά δεν έχει άδικο και μπορεί να προφασιστεί πολλά για να το δικαιολογήσει, το ότι είναι ζώο είναι μη αποδείξιμο. Δυστυχώς στους γιατρούς όσο και να περιμένουμε ποτέ κανείς δεν λέει το παραμικρό γιατί θεωρεί πως τον έχει ανάγκη. Μην στραβώσει ο γιατρός και δεν σου δώσει μετά αρκετή σημασία.
panoyker10rp Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Ο 50ος που θα βάλει like κερδίζει ένα κουτί σερβιέτες με φτερά αχαχαχαχαχαχαχ
Liverpool89 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Η ηρεμια μπορει να τον σκοτωσει τον αλλον... Οταν ο αλλος ειναι εξωργησμενος και φωναζει, αν σε δει εσενα χαλαρο, μπορει να τρελαθει... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα