lelecon Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Γίνετε ?? η πίσσα στο τσιγάρο που βρίσκετε ?? μπορείτε να μου πείτε συνδυασμούς χαρτάκια και φιλτρακια ?? βασικά αυτό που θέλω είναι να μην καίγεται το τσιγάρο μονο του χωρίς να το καπνίζω δηλαδή να σβήνει όταν το αφήνω λίγο
Tony_Stark_21 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Μα νομιζω τα χαρτακια των στριφτων δεν εχουν πισσα. Γι αυτο σβηνουν αλλωστε καθε λιγο και λιγακι
lelecon Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 δηλαδή είναι καλύτερα από τα εργοστασιακά ? δεν έχουν τόσα χημικά αν και δεν νομίζω να μην έχουν καθόλου πίσσα τα στριφτά.. αν ήταν έτσι όλοι αυτά θα κάναν
dollyyy19 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 οτι οργανικο καιγεται,αφηνει ποσοστο υδρογονανθρακα,που μαζι με υγρασια ή νερο ,δινουν την πισσα 1
nicoc89 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 πάρε ασημένια rizzla για να σβήνει συνεχώς(πολύ γρήγορα) ή γαλάζια για να σβήνει κάθε τόσο (συχνά) πράσινα , κόκκινα κλπ καίγονται γρηγορότερα και δεν σβήνουν εύκολα.
gigisoni Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Όσο πιο διαφανές είναι το χαρτάκι, τόσο πιο εύκολα σβήνει μόνο του. Έχω περάσει αφραγκιές με 5 τσιγάρα την μέρα έτσι, δυο ρουφηξιές, και μετά από καμιά ώρα πάλι
lelecon Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 το ότι τα ασημένια , γαλάζια rizzla σβήνουν γρήγορα που οφείλεται ?? είναι το ίδιο βλαβερά με τα αλλα η δεν έχει σχέση ? από φιλτρακια και καπνό τι προτείνεται ?
gigisoni Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 το ότι τα ασημένια , γαλάζια rizzla σβήνουν γρήγορα που οφείλεται ?? Ανάποδα τα είπες.
gigisoni Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 τι ανάποδα ? Πριν το "σβηνουν" βάλε ένα "δεν"
Timonkaipumpa Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 το ότι τα ασημένια , γαλάζια rizzla σβήνουν γρήγορα που οφείλεται ?? είναι το ίδιο βλαβερά με τα αλλα η δεν έχει σχέση ? από φιλτρακια και καπνό τι προτείνεται ? Τα χαρτάκια που δεν σβήνουν γρήγορα έχουν μέσα τους σειρές από κάτι σαν (ή ακριβώς, δεν ξέρω σίγουρα να σου πω) μπαρούτι. Αυτό μπορείς να το δεις αλλά και να το ακούσεις πιο καθαρά στα εργοστασιακά τσιγάρα.
Ison_ Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Θα γίνω η κακιά (για το καλό σου όμως) πεθερά και θα πω αντί να ψάχνεις στριφτά χωρίς πίσσα, ψάχνε τρόπους να κόψεις το κάπνισμα 1
panoyker10rp Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 εγώ φίλε θα σου έλεγα κράβεν καπνό ασημένια rizzla και μαυρα swan η camel blue με μέτρο
azuli Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 "Σιγαροχαρτον Καπνοπαραγωγων" το καφε.Ειναι χωρις χλωριο και λευκαντικα, απο ξυλο ακακιας,γι αυτο και το χαρτακι ειναι καφε κ οχι ασπρο.Επισης σβηνει μονο του δεν καιγεται και εχει ουδετερη γευση,καταλαβαινεις μονο την γευση του καπνου.Αν τα δοκιμασεις και μετα κανεις αλλη μαρκα θα νομιζεις οτι καπνιζες χαρτονια τοσα χρονια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα