OIK Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 καταλαβα!! θα δω τη θα βαλω!! πιστευετε ειναι καλυτερα να βαλω intel αντι για amd >?
adtakhs Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 καταλαβα!! θα δω τη θα βαλω!! πιστευετε ειναι καλυτερα να βαλω intel αντι για amd >? Αν πας να βάλεις intel θα πρέπει να ανέβεις σε κόστος επεξεργαστή και μητρικής . Συμπερασματικά θα χάσεις το προνόμιο της πολύ δυνατής κάρτας γραφικών ... η οποία παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο στο gaming , γιατί η πλατφόρμα θα σου φάει μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων . Το ερώτημα αυτό απασχολεί πολλούς πάντως. Εγώ είμαι της άποψης πως το budget σε ένα gaming μηχάνημα πρέπει να συμπιέζεται σε όλα τα parts όσο το δυνατός περισσότερο για να πέσουν τα χρήματα σε κάρτα γραφικών. Ερσι στην πλειοψηφία των games παίρνεις περισσότερα FPS , ειδικά στις υψηλές αναλύσεις και με max τα φίτλρα που σου δίνει η μεγαλύτερη κάρτα.
OIK Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 εγω θελω απλα να παιζει τα game αναλυση 1900x1080 αν πιστευετε οτι θα με καλυψη οκ θα το ψαξω
adtakhs Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 εγω θελω απλα να παιζει τα game αναλυση 1900x1080 αν πιστευετε οτι θα με καλυψη οκ θα το ψαξω Σε υπερκαλύπτει αυτό που σου έγραψα. Μην σου πω πως η κάρτα γραφικών είναι και πλεονασμός .... Απλά θα σε καλύψει περισσότερο διάστημα , μέχρι να ξαναλλάξεις !
OIK Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 ξερω οτι ο επεξεργαστης δεν παιζει ρολο στα game οσο η καρτα γραφικων!! απλος θελω εξαρτηματα να με καλυψουνε οσο γινετε111
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα