voltmod Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Σύμφωνα με πληροφορίες του Bloomberg, ο Satya Nadella είναι πλέον ο βασικός υποψήφιος να αναλάβει τα ηνία ως Chief Executive Officer της Microsoft.Ο γεννημένος στην Ινδία, 47χρονος Εκτελεστικός Διευθυντής του τμήματος Enterprise & Cloud της Microsoft, αναμένεται να αναλάβει την θέση του Steve Ballmer, ενώ η εταιρεία λέγεται πως σκοπεύει να αντικαταστήσει στην θέση του Προέδρου της εταιρείας τον Bill Gates, με τον John Thomson (έχει διοριστεί από την Microsoft να "τρέξει" το θέμα της εύρεσης του νέου CEO). Υπάρχουν πάντως πιθανότητες, ο Bill Gates να αναλάβει κάποιον ενεργό ρόλο στο Redmond, αν αυτό αποτελέσει επιθυμία του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας και του νέου CEO της. Ο Nadella ήταν ένας από τους επικρατέστερους ανάμεσα στους υποψήφιους για να αναλάβει την θέση του CEO στην ιστορική εταιρεία. Αν και ακόμα τα σχέδια δεν έχουν οριστικοποιηθεί, είναι το πιθανότερο να αναλάβει να οδηγήσει την Microsoft προς το μέλλον. Είναι σίγουρο ότι η Microsoft χρειάζεται να έχει “τελειώσει με την υπόθεση” σύντομα, ώστε στο συνέδριο BUILD, τον ερχόμενο Απρίλιο να ανακοινώσει –αν όχι νωρίτερα- τον νέο της CEO. Site: Bloomberg
papahlamidas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Ρε αυτός Jobs-ο-φέρνει... (σε αυτή την φώτο τουλάχιστον) Πλάκα θα έχει. 4
biglinos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Τρομερός <<εγκέφαλος>> ο τύπος!!!το κακό ειναι ότι όσο ανεβάζουν στην ιεραρχια των εταιριών τέτοιους ανθρώπους (φυσικό και λογικό θα μου πείτε),<<φτωχαίνουν>> τα δημιουργικά τμήματα καθώς αναγκάζονται να αναλώνονται σε πιο διαδικαστικού χαρακτήρα θέματα των εταιριών...
keepgoing Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Με βάση τα όσα εχω διαβάσει είναι ο καλύτερος υποψήφιος απο τεχνικής πλευράς. Στο επικοινωνιακό κομμάτι πάσχει σίγουρα αλλά έτσι και αλλιώς ποιός μπορεί να ξεπεράσει τον Balmer; http://www.youtube.com/watch?v=8To-6VIJZRE 2
SPANK Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Ας ελπίσουμε οτι θα κανει καλύτερη δουλειά απο τον Ballmer που ενταξει δεν τον λες και επιτυχημένο
mcpillager Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 BILL ζούμε, CEO να σε δούμε. πες τα ρε μεγαλε! 1
GiorgosT Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Με βάση τα όσα εχω διαβάσει είναι ο καλύτερος υποψήφιος απο τεχνικής πλευράς. Στο επικοινωνιακό κομμάτι πάσχει σίγουρα αλλά έτσι και αλλιώς ποιός μπορεί να ξεπεράσει τον Balmer; http://www.youtube.com/watch?v=8To-6VIJZRE Πάντως ο Ballmer ό,τι και να λέμε είναι ένας μικρός θεούλης! 1
texnikos01 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Κάτω τα χέρια από τον Bill ιερόσυλοι. 1
nickelodeon Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Σαν εκπαιδευτής πιλότων καμικάζι μου φαίνεται. - Λοιπόν δείξτε μεγάλη προσοχή, θα το κάνω μόνο μία φορά.
sentenced3468 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 φυσικά κάτω τα χέρια και φυσικά θα είχε ενδιαφέρον να τον βλέπαμε πάλι σε δράση. anyway. μ αυτά και μ αυτά χάζευα στο youtube και βρήκα μια συνέντευξη απο κοινού steve jobs και bill gates. μου άρεσε πολύ και έμαθα πράγματα που δεν ήξερα η σχεδόν είχα ξεχάσει θεικη ατακα του steve οτι ο Gilbert Frank Amelio ειπε : Apple is like a ship with a hole in the bottom, leaking water, and my job is to get the ship pointed in the right direction
Redshift Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 τωρα σοβαρα πιστευετε οτι σε μια εταιρεια μεγαθηριο οπως η ms με διοικητικο συμβουλιο,μετοχους κλπ κουμαντο κανει ο ceo?
Baggelis pong Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Μέχρι και εδώ αντιγράφουν έλεος .....
Προτεινόμενες αναρτήσεις