Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια χαρά κάνει τη δουλειά του το freeletics, στα δεδομένα πάντα του fitness. Μην περιμένεις ποτέ να γίνεις "τούμπανο", απλά κάποια τόνωση και γράμμωση.

Απο την άλλη όμως, δεν αξίζει με τίποτα τα λεφτά του (μόνο για τον ψυχολογικό παράγοντα ότι πλήρωσες, άρα πρέπει να το κάνεις). Υπάρχουν πολλά youtube κανάλια, με φουλ γυμναστική (όχι δηλαδή μόνο tips) πάρα πολύ καλά. Καλύτερα ψάξου προς τα εκεί.

• Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ασχολουμαι εδω και ενα χρονο (με διακοπη το καλοκαιρι). Αξιζει...Θυμαμαι τις πρωτες μερες ποσο πιασμενος ημουν αλλα και την χαρα του να κανεις ρεκορ και να βλεπεις βελτιωση μερα με την μερα.Μπορεις να ξεκινησεις δωρεαν, εχει νομιζω το προγραμμα μιας βδομαδας.Απο οτι ειδα εχουν και εκπτωση 30%.

Οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω ειναι και το ψυχολογικο, οτι πιεζεις τον εαυτο σου να το κανεις, απο την αλλη σκεψου οτι γλιτωνεις τα λεφτα του γυμνασηριου....

Εδω θα μαι για οτι αποριες εχεις... Να και τι εχει το προγραμμα για σημερα....

Φαινεται ευκολο αλλα πιστεψε με δεν ειναι...

Φυσικα στην αρχη ξεκινας με πολυ ευκολοτερα προγραμματα...

post-66280-0-21490800-1421224385_thumb.jpg

Δημοσ.

Εσυ φίλε το έχεις δοκιμάσει;

Το έκανα αυτό το καλοκαίρι  που ήμουν στο εξοχικό και δεν είχα διαθέσιμο "εξοπλισμό γυμναστηριου".

Πάλι όμως δεν έκανα μόνο αυτά, αλλά τα χρησιμοποιούσα ως πρόσθετα στις προπονήσεις μου. Ακόμα κι έτσι όμως έχω πολύ θετικές εντυπώσεις.

Δημοσ.

Δοκιμασα σημερα το πρωτο προγραμμα που δινει στο δωρεαν για δοκιμη και μπορω να πω πως τα 'φτυσα...!!! Δεν ειναι οτι ειμαι εντελως αγυμναστος και καθομαι ολη την ημερα (εχω ενα προβλημα βεβαια με στραβο διαφραγμα και με επηρεαζει πολυ στην αναπνοη), αλλα πραγματικα ηταν ο,τι πιο κουραστικο εχω κανει! Ισως φταιει το προβλημα με το διαφραγμα ομως, γιατι μετα απο ενα σημειο δεν μπορουσα να ανασανω...

Δημοσ.

Το aphrodite?πρωτη φορά το κάνα γύρω στα 45 λεπτά και στα πρώτα burpees τα χα φτυσει.και ήταν η εύκολη εκδοχή.μετα από 2-3 μήνες εκανα ρεκορ στην δυσκολη εκδοχή 25 λεπτα.μονο να βελτιωνεσαι μπορείς....

Δημοσ.

Το metis ειναι το δωρεαν που δινει, το αρχικο... Τα εφτυσα στο δευτερο round, δεν αντεξα καν! Δυσκολο το να συνεχισω πραγματικα, σκεφτομαι να παω γυμναστηριο ανταυτου...

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

4saken, ειδα τη συζητηση και οτι εχεις αγορασει το προγραμμα (και μαλιστα ειχες δωσει τις 5 πρωτες εβδομαδες). και ηθελα να σου ζητησω για οσους ειμαστε φοιτητες και δεν την παλευουμε οικονομικα να τα σκασουμε για να παρουμε το εξειδικευμενο προγγραμμα. παιζει να μας γραψεις ολοκληρο το δικο σου προγραμμα των 15 εβδομαδων - ή οποιος αλλος το εχει. ευχαριστω!

Δημοσ.

Κάνω πολύ καλή δουλειά με απλά προγράμματα από διάφορα youtube κανάλια χωρίς να πληρώνω κάτι. Επιλέγω δεξιά και αριστερά ότι με βοηθάει να κάνω σωστά τις ασκήσεις γιατί δεν μπορώ να τις κάνω όλες καλά λόγο χρόνιων προβλημάτων από τραυματισμούς. Τα αποτελέσματα που έχω μέχρι τώρα είναι αρκετά καλά και μάλιστα χωρίς να προσέχω τρελά την διατροφή μου (αδύνατον με τη δική μου δουλειά και ωράρια) και γυμνάζομαι πολύ διάσπαρτα. Υπάρχουν φορές που θα καταφέρω να γυμναστώ 4 μέρες συνεχόμενα και υπάρχουν φορές που θα περάσει και ένα πενθήμερο πριν να γυμναστώ μια μέρα ακόμα και μετά να έχω άλλο ένα μεγάλο κενό ενδιάμεσα. 

Παρά αυτά όμως τα αποτελέσματα είναι καλά. Είμαι σίγουρος ότι αν είχα σταθερό ωράριο δουλειάς και σταθερές ώρες θα μπορούσα να γίνω πολύ περισσότερο κέρβερος στην τήρηση κάποιου προγράμματος και πολύ περισσότερο στην κουζίνα. 

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Βοήθεια για το φριλετικς

χαιρετώ όλους..ασχολούμαι κάποια χρόνια στο γυμναστήριο ξέρω προγράμματα αλλά αυτό που κυνηγάω εδώ και καιρό είναι το κοιλιακό λίπος οπότε αυτή η σειρά σε πάει λιγο έως πολύ με τα τέσσερα αλλά είναι φοβερή με άμεσα αποτελέσματα γιαυτό την πήρα στα σοβαρα. Έχω κατεβάσει την εφαρμογή στο κινητό ξεκίνησα με το metis μόλις κάνα δυο επίπεδα αλλά βλέπω στην επόμενη μέρα μου βγάζει το ίδιο πρόγραμμα συνεχεια δε ξέρω αν πρέπει να συνεχίσω τα επίπεδα και μετά μου αλλάζει μόνο του πρόγραμμα ή μένει συνεχώς το ίδιο επειδή είναι δωρεάν..προφανώς αυτό συμβαίνει. Όποιος έχει την καλή διάθεση να σημειώσει την πρώτη εβδομάδα και από 6η και μετά όπως και προγράμματα που δεν διατίθενται δωρεάν (εκτός από uranos,hades,Kentauros,Venus, artemis,ares τα οποία αναφερθηκαν) ας κάνει το καλό και ας το ρίξει στο γυαλο..κρίση έχουμε και θα βοηθηθούν πολλοί απαυτο. Επίσης άσχετο όταν ανοίγω το ares με πετάει απτήν εφαρμογή. Και κάτι τελευταίο τα session 1,2,3 που αναφέρονται σε ποια περίοδο εννοώ λογικά στο τέλος των εβδομάδων φαντάζομαι. Ευχαριστώ και συγνωμη για την αναλυση

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

τελικά, όσοι το κάνατε το πρόγραμμα των freeletics,είδατε διαφορά; αξίζει να το αγοράσει κανείς;

Δημοσ.

επίσης η τιμή πόσο είναι για 3 μήνες;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...