Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κανεις ενα session καθε μερα.4 την εβδομαδα για αρχη ειναι καλα.

Την πρωτη εβδομαδα ειχα κανει 4 Aphrodite. Τα αλλα ειναι πιο δυσκολα μην ασχοληθεις ακομα...

Ζεσταμα απαραιτητο,διατασεις κτλ.Παντως στα 3-4 λεπτα θα σου χει κοπει η ανασα.Μην τα παρατας.

• Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σημερα εκανα το παρακατω προγραμμα απο το freeletics και διαλυθηκα...Μου πηρε 46 λεπτα και βλεπω χρονους αλλων στα 28!

Στα χαρτια φαινεται ευκολο αλλα τα pullups και το τρεξιμο σε διαλυουν...

25 Burpees

15 Pullups

15 Pushups

25 Burpees

2x40m sprint

60 sec rest

Ολο το παραπανω 3 φορες...

http://www.freeletics-erfahrung.de/freeletics-workout-hades/

Δημοσ.

4saken εγω κανω το free προς το παρον πρεπει να βρω λευτα για να το αγορασω.παντος μπορω να πω οτι μαρεσει. 

Τα πληρώνετε αυτά τα προγράμματα?

ναι το πληρωνεις.κανε εγγραφη σου δινει καποια δωρεαν.

• Like 1
Δημοσ.

Τέτοια προγράμματα παιδιά μπορώ να βγάζω από το κεφάλι μου, 10 την ώρα. Μη δίνετε λεφτά σε τέτοια πράγματα ρε παιδιά. Κρατήστε τις ασκήσεις που σας λένε, πάνω κάτω τις επαναλήψεις ή βάλτε χρόνο (30 δεύτερα αντί για 15 επαναλήψεις ) και κάντε τα δικά σας. Κάτι για στήθος, κάτι για πλάτη, burpees και πάει λέγοντας.

• Like 1
Δημοσ.

Ε εντάξει, για τέτοιο κόστος , πάει και έρχεται. Πάμε και ένα δικό μου. Πάρτο και κάντο εφόσον έχεις μονόζυγο.

30 secs burpees

10 pushups 

30 mountain climbers στην ίδια θέση

10 pullups

10 Hanging leg raise

10 jump squats

Ξεκούραση 2 λεπτά , 3 φορές.

• Like 1
Δημοσ.

Τις ασκησεις του freeletics τις βρηκα τσαμπα, αυτο που αποφασισα να πληρωσω ειναι "πειθαρχια".Να χω καποιον να μου λεει τι και ποτε να το κανω.Ξερω οτι σε διαφορετικη περιπτωση δεν θα πιεζα τοσο τον εαυτο μου.Σημερα εκανα τον Κενταυρο.

Στα χαρτια φαινοταν ευκολο τελικα μου βγηκε η πιστη να το βγαλω σε 47 λεπτα!Αν κρινω απο τα αλλα προγραμματα μετα απο 2-3 φορες θα μπορεσω να το ριξω στο μισαωρο.

6 σετ

2x20 m Lunges

10 high jumps

2x20 m burpee frogs

10 high jumps

Μπορειτε να δειτε εδω τις ασκησεις,δεν ξερω πως μεταφραζονται στα ελληνικα...

Ε εντάξει, για τέτοιο κόστος , πάει και έρχεται. Πάμε και ένα δικό μου. Πάρτο και κάντο εφόσον έχεις μονόζυγο.

30 secs burpees

10 pushups 

30 mountain climbers στην ίδια θέση

10 pullups

10 Hanging leg raise

10 jump squats

Ξεκούραση 2 λεπτά , 3 φορές.

Αν εξαιρεσουμε το Leg raise που δεν το εχω κανει ποτε μου φαινεται ευκολο προγραμμα...Θα το δοκιμασω καποια μερα και θα σου πω! :-D Σε ποσο χρονο το ολοκληρωνεις?

Δημοσ.

Σημερα εκανα το παρακατω προγραμμα απο το freeletics και διαλυθηκα...Μου πηρε 46 λεπτα και βλεπω χρονους αλλων στα 28!

Στα χαρτια φαινεται ευκολο αλλα τα pullups και το τρεξιμο σε διαλυουν...

25 Burpees

15 Pullups

15 Pushups

25 Burpees

2x40m sprint

60 sec rest

Ολο το παραπανω 3 φορες...

http://www.freeletics-erfahrung.de/freeletics-workout-hades/

το δοκιμαζω και γω τωρα να τσεκαρω χρονο

Δημοσ.

Σε ποια βδομαδα εισαι?Τι χρονους εχεις κανεις στο Aphrodite?

Aν μπορεσω να τα βρω θα σου στειλω το προγραμμα που μου εβγαζε.

Δημοσ.

2η εβδομαδα ειμαι εχω κανει aphrodite:27:18,29:39,26:50 , Dione:44:01 και το ευκολο metis σε 7:40.Αν θα μπορουσες να μου στειλεις τα προγραμματα θα ηταν τελεια γιατι δυστυχως ειμαι φοιτητης και δε παιζει μια αυτο το καιρο να το αγορασω... Θα σου χρωσταω χαρη!

• Like 1
Δημοσ.

Κανω το strength.

Την πρωτη εκανα 4 Aphrodite και μετα αγορασα το προγραμμα και το προγραμμα ειχε καποια max.Μετα το προγραμμα ειχε ως εξης.

Aphrodite

Ares

Ares

Metis x2

Ares

Ares

Artemis

Aphrodite

Aphrodite

Kentauros

Uranos

Aphrodite

• Like 1
Δημοσ.

ευχαριστω παρα πολυ αν μπορεις και οποτε εχεις χρονο να ανεβαζεις τις εβδομαδες που περνανε θα σουν γαματοοοοοος!!

Ασ ελπισω κιολας οτι θα βγαλει καμια προσφορα μπας και το αγορασω και εγω

τα προγραμματακια τα χω βρει ολα στο google/youtube εκτος απο τον urano.Θα μπορουσες να μου πεις 

τι περιεχει? Εκτος αυτου εσυ σε ποια βδομαδα εισαι? Ευχαριστω παρα πολυ και παλι!

Δημοσ.

Ο πρωτος σου χρονος στο Aphrodite ποιος ηταν?Το χα κανει σε 45 λεπτα,τωρα το ριξα στο 25'.53".

Uranos

2km run

50 burpees

50 pull ups

50 climbers

50 pushups

100 jumps

Περαστικα! B)

Δημοσ.

οχχ παναγια μου κανεις ζεσταμα και μετα ολα αυτα? :P ο πρωτος χρονος ηταν 27:18 αλλα δεν εκανα ολοκληρα τα burpees.βεβαια τη δευτερη μερα που ξανακανα καπακι (ημουν πολυ πιασμενος) αποφασησα να τα κανω ολοκληρα και εκανα χρονο 29:39. μετα απο μια προπονηση dione το εριξα στο 26:50 και θα το ριξω κιαλλο πιστευω!Σε ποια βδομαδα εισαι εσυ? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...