Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τις ασκησεις του freeletics τις βρηκα τσαμπα, αυτο που αποφασισα να πληρωσω ειναι "πειθαρχια".Να χω καποιον να μου λεει τι και ποτε να το κανω.Ξερω οτι σε διαφορετικη περιπτωση δεν θα πιεζα τοσο τον εαυτο μου.

οποτε δεν σκέφτεσαι να μάθεις να βγάζεις μόνος σου τέτοια προγραμματάκια ? γενικά το ψάχνεις ή επαναπαυεσαι στο έτοιμο ?

γιατι αν για τον Α-Β λόγο κάποια στιγμή δεν μπορείς να έχεις το site (βρεθείς χωρίς internet/χρηματα , κλείσει το site , οτιδήποτε) τι θα κάνεις ? ξαφνικά δεν θα ξέρεις τι πρέπει να κάνεις?

γιατί δεν προσπαθείς να μάθεις ? το όλο θέμα μου θυμίζει αυτούς που πάνε σε διατροφολόγους και έχουν επαναπαυτεί σε αυτό , χωρίς να ψαχτούν να μάθουν να φτιάχνουν διατροφές με αποτέλεσμα αν για κάποιο λόγο σταματήσουν να πηγαίνουν σε διατροφολόγο να παίρνουν πίσω ότι έχασαν.

το βασικό ειναι να μάθεις να τρως και να γυμνάζεσαι , όταν μάθεις αυτά τα δύο έχεις τον τρόπο να ελέγχεις την κατάσταση του σώματος σου για το υπόλοιπο της ζωής σου. 

να ξεκαθαρίσω οτι δεν είμαι αντίθετος με αυτή τη μορφή άσκησης , για εμένα ότι κάνουμε ειναι καλό και αν το αποτέλεσμα μας ικανοποιεί είναι κομπλέ, απλά ειμαι αντίθετος με αυτη τη σχέση εξάρτησης με τους "ειδικούς"

Δημοσ.

Αν γινει κατι απο τα παρακατω θα ξεκινησω ξανα απο την αρχη το 15βδομαδο προγραμμα...

Μπορω να βγαλω και γω προγραμματα απλα δεν θα μαι ποτε σιγουρος οτι ειναι το ιδιο αποδοτικα.

Δημοσ.

τι να σου πω δεν νομιζω πως χρειαζεται καλυτερα προσεχε λιγο τη διατροφη σου μη τρως σαβουρες απεξω η τουλαχιστον περιορισε τες.κοψε αναψυκτικα εννοειται και προσπαθησε οσο γινεται να περιορισεις ψωμια και γλυκα.Τρωγε κανα φρουτο αν υπαρχει στο σπιτι μετα τη προπονηση καμια μπανανα θα σου προτεινα , και προσπαθησε το βραδυ να μη τρως πολυ βαρια.Θα σε κομπλε πιστευω.Μη ξεχνας κιολας οτι ολες αυτες οι πρωτεινες και τα συμπληρωματα δεν ειναι και οτι φιλικοτερο για τον οργανισμο.Θα μπορουσες να μου πεις μηπως στα max τι χρονους σου εχει? πχ ξερω γω pushups εχει 100 sec ενω squats 300 sec. ψαχνω ολα τα προγραμματακια του freeletics ,τα εχω βρει τα περισσοτερα.θα φτιαξω μια δικη μου σειρα ασκησεων, εβδομαδιαιο προγραμμα οπως θες πες το.το μονο που σκευτομαι ειναι οτι αν θελω να συνεχισω μετα τις 15 εβδομαδες και αποφασησω τελικα να το αγορασω, οτι θα ειναι σαν να μην εχω ξανακανει ασκηση και τα προγραμματα που θα μου βγαζει δε θα ανταποκρινονται λογικα στο full.

Δημοσ.

Nα παρω καποιο συμπλήρωμα πρωτεινης η δεν ειναι το ιδιο αποδοτικα με αυτο το τροπο εκγυμνασης?

ειναι λες και ρωτάς

Nα φάω 6 ασπράδια αβγού η δεν ειναι το ιδιο αποδοτικα με αυτο το τροπο εκγυμνασης?"

αντικαθιστάς την πρωτεΐνη που θα έπαιρνες για παράδειγμα απο ένα γευμα με κρέας/αυγά κλπ που δεν μπορείς για τον Α-Β λόγο να το φας (διευκόλυνση) ή την πίνεις μετά την προπόνηση γιατι ειναι γρηγορότερης απορρόφησης, ή πριν τον ύπνο (πρωτείνη καζείνης) κλπ (αναλόγως τον τύπο της πρωτεΐνης και πως σε εξυπηρετεί ).

συμπλήρωμα πρωτεΐνης = φαγητό σε σκόνη  :-)

Μη ξεχνας κιολας οτι ολες αυτες οι πρωτεινες και τα συμπληρωματα δεν ειναι και οτι φιλικοτερο για τον οργανισμο.

θες να το εξηγήσεις λίγο αυτό ? τι ακριβώς περιέχουν που τις κάνει μη φιλικές για τον οργανισμό ή λιγότερο φιλικές απο τα ασπράδια αβγού για παράδειγμα ή το γάλα .

Δημοσ.

Δες στο αρχειο τα max μου.

Ο coach ειναι αυτοματοποιημενος, οταν τελειωσω το τελευταιο work out παταω next week και μου βγαζει της νεας εβδομαδας.Κανω 4 προγραμματα και 1 μερα κανω κανα max για να τα συνηθισω.

Εχεις δικιο nicoc89, χαζη ερωτηση απλα εχω συνδυασει πρωτεινη με βαρη.Εχεις να μου προτεινεις καποια να παιρνω μετα την προπονηση?Κατα προτιμηση να την φερνουν τα xtreme stores.

μη τρως σαβουρες απεξω η τουλαχιστον περιορισε τες.κοψε αναψυκτικα εννοειται και προσπαθησε οσο γινεται να περιορισεις ψωμια και γλυκα.Τρωγε κανα φρουτο αν υπαρχει στο σπιτι μετα τη προπονηση καμια μπανανα θα σου προτεινα , και προσπαθησε το βραδυ να μη τρως πολυ βαρια.Θα σε κομπλε πιστευω.

Δεν τρωω γλυκα,αναψυκτικα,τηγανητα,εχω περιορισει πολυ το κοκκινο κρεας,αντι για ψωμι τρωω παξιμαδακια κριθαριου,πολλα φρουτα (κυριως μπανανες πορτοκαλια) 3-4 ασπραδια την ημερα, πολλα βραστα λαχανικα,ψητα ψαρια, βραστο κοτοπουλο,ρυζι,σαλατες καθε μερα, καρυδια και μελι καθε μερα,πινω πολυ συχνα τσαι του βουνου και κριθαροζουμο.Νιωθω οτι τρωω πιο υγιεινα απο ποτε.

Burpee 300

HS Pushup 100

Jacknife 100

Jump 300

Leg Leaver 300

Pull up 100

Push up 100

Situp 300

Split Lunge 300

Squat 300

post-66280-0-03153100-1392240930_thumb.jpg

Δημοσ.

δεν τις χρειαζεσαι τις πρωτεινες γνωμη μου.Μια χαρα τα βλεπω οπως τα λες.Εγω τουλαχιστον δε θα επαιρνα.Και ξαναλεω δεν ειναι οτι καλυτερο για τον οργανισμο! Εκτος αυτου κανουν κακο και στη τσεπη ;) 

Burpee 300

HS Pushup 100

Jacknife 100

Jump 300

Leg Leaver 300

Pull up 100

Push up 100

Situp 300

Split Lunge 300

Squat 300

ευχαριστω παρα πολυ και παλι!

Δημοσ.

Τιποτα!εχεις δοκιμασει κανα max?Καλα ρε θηριο την πρωτη φορα που εκανες το Aphrodite εκανες κατω απο 30 λεπτα?

Ολα τα σετ?

Δημοσ.

Τιποτα!εχεις δοκιμασει κανα max?Καλα ρε θηριο την πρωτη φορα που εκανες το Aphrodite εκανες κατω απο 30 λεπτα?

Ολα τα σετ?

ναι ρε aphrodite κατω απο 30 ολα!το μονο θεμα ειναι οτι καπνιζω λιγο που και που και εχω προβλημα με την αντοχη , αλλιως ενταξει την παλευω ενα μηνα τωρα εχω σταματησει γυμναστηρια, crossfit

αα και max 50 pushups και 86 squats αλλα νομιζα οτι τα squats ηταν σε 100΄΄

Δημοσ.

Πω γερασα...Ακου εκει κατω απο 30' το Aphrodite την πρωτη φορα.

Μολις τελεισα Uranos 41.45".

Max pushups (με αστερι δηλαδη να ακουμπαει στηθος πατωμα και να σηκωνω παλαμες) 51!

Δημοσ.

δεν τις χρειαζεσαι τις πρωτεινες γνωμη μου.Μια χαρα τα βλεπω οπως τα λες.Εγω τουλαχιστον δε θα επαιρνα.Και ξαναλεω δεν ειναι οτι καλυτερο για τον οργανισμο! Εκτος αυτου κανουν κακο και στη τσεπη ;)

με την whey γλιτώνω 20 euro το μήνα σε σχέση με τα αυγά (1,10 τα 6 + ρευμα) 

για τον οργανισμό μια χαρά ειναι , αρκεί να μην πίνεις 5 scoup τη μέρα, συμπλήρωμα ειναι , όχι βασική τροφή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...