Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

92 Leg lever Max

100 Situp Max

αα helldays εχεις.Ασε τελευταια εβδομαδα θανατος!

Μεχρι τοτε θα χω δυναμωσει αρκετα το θεμα ειναι οτι θα ψιλοδουλευω και θελει και ξεκουραση...Ολα στο μυαλο ειναι...

Δημοσ.

σημερα πρωτη φορα hades μου φανηκε πολυ ευκολο το εκανα σε 17:31 αλλα τελικα ειχα ξεχασει το 2ο 25ρι burpee ... και χαρηκα γαμωτο :P αυριο θα το κανω full αν ειναι ... επισης εκανα και ενα squat max 

Δημοσ.

Εγω το κανα για καποιο λογο σε 46:00:00.Ωραιο προγραμματακι θα το κανω καποια στιγμη μεσα στην εβδομαδα...

Λογικα μπορεις 30'.

Δημοσ.

Ναι καλο είναι. Κατέβασα τη full εφαρμογή στο κινητό και έχω όλα τα προγραμματακια και κάνω τώρα. Επίσης θα σου πρότεινα αν έχεις αλτηρακια ξεκινά κάνα πρωινό η οπότε βαριέσαι λίγο χέρια και ώμους. Έχω βρει πολύ ωραία προγραμματακια στο YouTube .

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

χαχαχαχα ποο ρε παναγια μου! :P καλη δυναμη φιλε!βασικα αυτα αρκει να τα βγαλεις μεσα στην ημερα οποιαδηποτε στιγμη η το ενα μετα το αλλο στα καπακια?

Δημοσ.

Οποτε θες...Σημερα εκανα το Uranus 46 λεπτα, 3 λεπτα πανω απο το PB.Απλα δεν μπορουσα αλλο...

Τουλαχιστον Aphrodite 22:35!

Αυριο ξεκουραση και απο Παρασκευη λιωσιμο....

• Like 1
Δημοσ.

ελα ρε μια χαρα εισαι! και γω συνεχιζω με δικους μου συνδιασμους των ασκησεων.παντος περα απο τη πλακα μεσα σε 10 μερες πλατη-στηθος-ωμοι που μετρηθηκα με μεζουρα ημουν 114cm και πηγα 116-119cm.Πηρα το λιγοτερο 2 cm! Μια χαρα συνεχιζω και οσο παει! σιγα σιγα αρχιζω και το χερομαι κιολας και δε με κουραζει τοσο αυτο το ειδος προπονησης.

• Like 1
Δημοσ.

Session 2 Ares Aphrodite Venus

Διαλυθηκα...

Ξεκινησα το πρωι με Venus 4 σετ απο 50 pushups 50 deep squats και 20 jackknives.

Ξεκουραση και μετα γηπεδο για το Ares.

5 σετ απο 7 pull ups 7 jacknives και 2x40 spint.

Δεν θυμομουν το προγραμμα και εκανα 15αρια pull ups!Και μετα απορουσα γιατι μου πηρε τοση ωρα.Τουλαχιστον το εβγαλα.

Μολις εβγαλα το aphrodite σε 32'.50" φανερα κουρασμενος.

Παντως μεγαλη η ικανοποιηση οταν φτανεις στο τελος...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά είμαι καινούριος στο forum και ξεκίνησα freeletics από της 29/4/14. βλέποντας κάποια βιντεάκια στο youtube, η αλήθεια είναι ότι δεν κατάφερα να βγάλω κανένα από τα προγράμματα που έβλεπα!  μετά έπεσα επάνω σε αυτό το forum και βλέποντας την συζήτηση σας γράφτηκα στο freeletics.com (με δωρεάν εγγραφή) εκεί είδα ότι έχει κάποιες ασκήσεις δωρεάν. και ναι μετά από πολύ κόπο έβγαλα το Αφροδίτη  σε 1:45:00 (χαχαχαχα ξέρω τώρα θα γελάτε)  τέλος του μήνα σκέφτομαι να πάρω coach. να μπω σε ένα κανονικό πρόγραμμα, βάσει τον απαιτήσεων μου! θα ήθελα αν μπορείτε να μου πείτε πως μπορώ να καταγράφω στο σύστημα της επιδόσεις μου!  καθώς και καμιά συμβουλή π.χ για το ποια είναι η κατάλληλη ώρα για προπόνηση, πόση ώρα πριν πρέπει να έχω φάει? συγνώμη για το μεγάλο κείμενο.

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα, επαναφέρω το θέμα μετά απο αρκετό καιρο... Έπεσε το μάτι μου σε ένα βιντεάκι ενός τύπου που είχε κάνει εγγραφή στο freeletics και έλεγε ποσό του έχει αλλάξει την ζωή και γενικά ποσό έχει αλλάξει το σώμα του σε 15 βδομαδες και έπαθα σοκ. Αξίζει πιστεύετε να το δοκιμάσει κάποιος, αξίζει τα λεφτά του; Ή να δοκιμάσω καλύτερα με βοηθητικά βιντεάκια απο YouTube χωρίς να μπλέκω με freeletics και να δίνω τσάμπα λεφτά;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...