Backpacker Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Ισχύει κανονικότατα η εκχώρηση ανείσπρακτων ενοικίων στο δημόσιο...μην λέτε ανακρίβειες ότι καταργήθηκε...κάνει http://www.diorismos.gr/Dpages/news/viewnews.php?nid=17377&spec=&type=1 Τώρα το ότι νοίκιασες το σπίτι στο όνομα σου χωρίς να μένετε έστω μαζί το περιέγραψαν παραπάνω τι είναι...πρώτα πας στον ιδιοκτήτη και ζητάς αλλαγή του ονόματος στο συμβόλαιο αλλιώς ρωτάς την κοπέλα σου αν οντως δεν μπορει και ξενοικιάζετε το σπίτι...αυτό με το να ζητήσει ο ιδιοκτήτης ολα τα νοίκια μεχρι το τελος του συμβολαίου είναι πολυ τραβηγμένο ειδικά εφόσον δεν υπάρχουν ως τώρα χρέη προς αυτόν...πατε και του λετε οτι απλα δεν μπορειτε να πληρώσετε και λογικά απλά θα διακόψετε το συμβόλαιο...πρέπει να είναι πολυ τρελάρα για να το κυνηγήσει νομικά...εδώ δεν το κυνηγάνε αυτοί που τους χρωστάνε νοικια και απλα τα παραχωρούν στο δημόσιο..σιγά τώρα μην διεκδικούν και μελλοντικά νοίκια... Μετά από όλα αυτά χώρισε την κοπέλα σου αν πάει να σε ξαναχώσει έτσι... 2
DrLo Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Το ότι έγραψες το όνομά της στο συμβόλαιο θα ελεγα ότι το μόνο που σου εξασφαλίζει είναι το δικαίωμά σου να την φιλοξενείς "και με τη βούλα". 1
YPARXOUNPOLLATADROMENA Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 φιλε ανοιξε ενα thread να μας πεις τι παιζει με το γκομενακι 4
manbook Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Ισχύει κανονικότατα η εκχώρηση ανείσπρακτων ενοικίων στο δημόσιο...μην λέτε ανακρίβειες ότι καταργήθηκε...κάνει http://www.diorismos.gr/Dpages/news/viewnews.php?nid=17377&spec=&type=1 Μέχρι στιγμής δεν έχει ψηφιστεί.
gigisoni Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Μέχρι στιγμής δεν έχει ψηφιστεί.Τι δεν έχει ψηφιστεί; Σύμφωνα με το άρθρο ισχύει ό,τι ίσχυε και πριν, δηλαδή εκχώριση στο δημόσιο.Υπάρχει ένας καινούργιος νόμος που ΘΑ ψηφιστεί, πάνω στον οποίο κάποιοι υπέθεσαν ότι θα καταργηθεί. Το υπουργείο το διέψευσε. Όταν ψηφιστεί ο νόμος, θα δούμε αν θα ισχύσουν οι φήμες ή ότι δήλωσε το υπουργείο. Μέχρι στιγμής ισχύει κανονικότατα. Τι θα γίνει στο μέλλον, αύριο μπορεί να ψηφίσουν νόμο που θα λέει ότι όσοι ζουν στις πόλεις θα πληρώνουν 10.000 πρόστιμο το χρόνο. Να πάρουμε τα βουνά όλοι σήμερα μήπως και αν; Εσύ σε προηγούμενό σου ποστάρισμα δήλωσες ότι από φέτος δεν ισχύει, κάτι που είναι λάθος. Ισχύει μια χαρά. 1
manbook Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Είχα πληροφορίες ό,τι θα καταργηθεί για φέτος (στης επόμενης χρονιάς τη δήλωση εισοδήματος),αλλά μάλλον ήτανε φήμες. Θα δούμε.
Runner25 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 ειμαι πολυ επιπολαιος αλλα ρε παιδια εγω κατι τετοιο δε εχω προθεση να το κανω ουτε σε φιλο μου ουτε σε κοπελα μου ποτε δεν εχω φαει λεφτα. πραγματικα πεφτω απο τα συννεφα δεν το περιμενα αυτο ισως για αυτο να την εμπιστευτικα
Runner25 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 φιλε manbook στην αρχη με παραξενεψαν οι απαντησεις σου ηταν λιγο καυστικες εως τρολαρισμα αλλα μετα ψυχραιμα βλεποντας τες εχεις δικιο. εσυ προτεινεις να πω στον ιδιοκτητη να αλλαξει το μισθιο στο ονομα της γκομενας? θα δεχτει ομως η θα με πει κοψτε το λαιμο σας
manbook Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Τώρα το ότι νοίκιασες το σπίτι στο όνομα σου χωρίς να μένετε έστω μαζί το περιέγραψαν παραπάνω τι είναι...πρώτα πας στον ιδιοκτήτη και ζητάς αλλαγή του ονόματος στο συμβόλαιο αλλιώς ρωτάς την κοπέλα σου αν οντως δεν μπορει και ξενοικιάζετε το σπίτι...αυτό με το να ζητήσει ο ιδιοκτήτης ολα τα νοίκια μεχρι το τελος του συμβολαίου είναι πολυ τραβηγμένο ειδικά εφόσον δεν υπάρχουν ως τώρα χρέη προς αυτόν...πατε και του λετε οτι απλα δεν μπορειτε να πληρώσετε και λογικά απλά θα διακόψετε το συμβόλαιο...πρέπει να είναι πολυ τρελάρα για να το κυνηγήσει νομικά...εδώ δεν το κυνηγάνε αυτοί που τους χρωστάνε νοικια και απλα τα παραχωρούν στο δημόσιο..σιγά τώρα μην διεκδικούν και μελλοντικά νοίκια... Μετά από όλα αυτά χώρισε την κοπέλα σου αν πάει να σε ξαναχώσει έτσι... ! φιλε manbook στην αρχη με παραξενεψαν οι απαντησεις σου ηταν λιγο καυστικες εως τρολαρισμα αλλα μετα ψυχραιμα βλεποντας τες εχεις δικιο. εσυ προτεινεις να πω στον ιδιοκτητη να αλλαξει το μισθιο στο ονομα της γκομενας? θα δεχτει ομως η θα με πει κοψτε το λαιμο σας Ναι,τόχω αυτό,μέχρι παρεξήγησης. Αλλά επειδή δεν προβλέπεται ούτε παπάς να γίνω τώρα στα γεράματα αλλά ούτε και βουλευτής,τα χώνω όπως τα αισθάνομαι,χωρίς όμως να απαξιώνω τον συνομιλητή μου. Τέλος,κοίτα ακόμα μία φορά την από πάνω παραπομπή σ΄αυτό μου το post,είναι 100% περιγραφή σ' αυτά που θα διαμοιφθούν.
kage Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 σοβαρα τωρα περιμενεις ο ιδιοκτητης να πει ενταξει να υπογραψουμε.θα τα παρω απο το αφραγκο κοριτσακι.... ή οτι το κοριτσακι θα υπογραψει? ασε να παει 2μηνο και περιμενε μπας και την διωξουν
Runner25 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 σοβαρα τωρα περιμενεις ο ιδιοκτητης να πει ενταξει να υπογραψουμε.θα τα παρω απο το αφραγκο κοριτσακι.... ή οτι το κοριτσακι θα υπογραψει? ασε να παει 2μηνο και περιμενε μπας και την διωξουν εγω δεν διατιθεμαι να συνεχισω το συμβολαιο θα ενημερωσω τον ιδιοκτητη οτι δεν εχω φραγκο και ας κανει οτι θελει
Backpacker Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Μέχρι στιγμής δεν έχει ψηφιστεί. Αγόρι μου από το 1994 (Άρθρο 4 παρ. 7 ν. 2238/1994) ισχύει αυτό και είναι ψηφισμένο τι δεν έχει ψηφιστεί ακόμα μας λες...αφού δεν ξέρεις πες δεν ξέρω η αμάθεια δεν είναι ντροπή...η ημιμάθεια όμως είναι... μην δίνεις λάθος πληροφορίες στον κόσμο...εγώ ο ίδιος έκανα εκχώρηση ενοικίων σε μια γκαρσονιερα που έχω το 2005... Εσύ ρε runner πήγαινε πιάσε τον ιδιοκτήτη και πες του απλά όμορφα και πολιτισμένα (εφόσον δεν έχει η κοπέλα να πληρώσει να φύγετε από μόνοι σας τώρα..το να περιμένέτε 2 μήνες πες του εφόσον δεν έχετε λεφτά δεν βοηθάει κανέναν σας..και για αυτόν είναι χαμένος χρόνος...αυτούς τους 2 μήνες μπορεί να βρει να το νοικιάσει...αν εχεί εσάς μέσα μόνο χάνει..και λεφτά και χρόνο...τέλος...τώρα τι μιλάς σε μας ακόμα δεν κατάλαβα..με τον ιδιοκτήτη πήγαινε και μίλα εδώ μέσα ότι ήταν να μάθεις το μαθες... ΥΓ Επίσης άνοιξε thread με το θέμα της γκόμενας και τι παίζει και με αυτή και με σας γιατί μυρίζει να χει πολύ ζουμί το θέμα... #katina_mode_on 1
manbook Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Αγόρι μου από το 1994 (Άρθρο 4 παρ. 7 ν. 2238/1994) ισχύει αυτό και είναι ψηφισμένο τι δεν έχει ψηφιστεί ακόμα μας λες...αφού δεν ξέρεις πες δεν ξέρω η αμάθεια δεν είναι ντροπή...η ημιμάθεια όμως είναι... μην δίνεις λάθος πληροφορίες στον κόσμο...εγώ ο ίδιος έκανα εκχώρηση ενοικίων σε μια γκαρσονιερα που έχω το 2005...Τα νεύρα μου... Είπα πως έχω πληροφορία ότι ίσως τα φετεινα (το γαμημένο) εισοδήματα δεν θα μπορέσουν να εκχωρηθούν στο δημόσιο. Τα φετεινά. Τα φετεινά. Πάμε άλλη μία:Τα φετεινά. Το να πω πως ο κολλητός του μπατζανάκη του ξάδερφου της γυναίκας του Θεοχάρη,μου είπε πως....; Θα δούμε του χρόνου,με τις δηλώσεις τι θα παιχτεί,γιατί ευτυχώς το Ελληνικό μπουρδέλλο μας κρατάει στη τσίλια πάντα και κανένα οικονομικό έτος δεν "ταιριάζει" με τα άλλα,καθιστώντας μας έρμαια στις αρπαχτικές διαθέσεις των κοτζαμπάσιδων·όσο υπάρχει ξύγκι ακόμα. Μετά θα εισπράξουν μπαρούτι. Άλλημία:Τα φετεινά εισοδήματα. Φερηνάφ;
Liverpool89 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Αυτες οι γυναικες θα μας ξεζουμισουν.. Καλα ελεγε ο παππους μου οτι το δεξι ματι δεν πρεπει να εχει εμπιστοσυνη στο αριστερο...
Cryptic Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 ειμαι πολυ επιπολαιος αλλα ρε παιδια εγω κατι τετοιο δε εχω προθεση να το κανω ουτε σε φιλο μου ουτε σε κοπελα μου ποτε δεν εχω φαει λεφτα. πραγματικα πεφτω απο τα συννεφα δεν το περιμενα αυτο ισως για αυτο να την εμπιστευτικα Κάτσε, αυτά που διαβάζεις εδώ έχουν μια γερή δόση κυνισμού. Από αυτό το thread πρέπει να κρατήσεις το ότι είσαι υπεύθυνος για το ενοίκιο, όχι απαραίτητα διάφορες συμβουλές ζωής. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα