Insane21 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Καλησπερα εχω το λαπτοπ του τιτλου αλλα δεν με βολευουν καθολου και καποια περιφεριακα που εχω δεν εχουν drivers για windows 8 και σκευτομαι να βαλω τα 7 θα εχω καποιο προβλημα με τα drivers του laptop? αμεσως μετα το φορματ τι ακριβος παιζει ειναι ακριβος οπως σε σταθερους υπολογιστες???????
Xristaras12 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 θα μπεις στο site της λενοβο θα ψαξεις το μοντελο σου και θα δεις αν υπαρχουν drivers για 7.
Insane21 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 drivers εχει απλα δεν ξερω κατα ποσο θα δουλευει το wifi/ethernet η to usb για να περασω τα drivers μετα το format
Xristaras12 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 στην εσχατη περιπτωση που δεν θα δουλευουν ουτε οι usb ,καψε τους drivers σε δισκακι. Αν και δεν νομιζω,παλιοτερα γινοταν αυτο. το wifi πολυ πιθανον να μην δουλευει,αλλα η ethernet δεν νομιζω,εχω πολλα χρονια να δω ethernet να μην παιζει με τον default των windows.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα