Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτά τα formation και τα ασπμέτε είναι του Σατανά ...

Μίλα καθαρά Βίρνα .... τί είναι τα "formation" ?

http://www.dorifor.be

Ή κάνε αναζήτηση με τους όρους bruxelles formation, horeca, epfc, cvo Lethas, και πολλά άλλα.

Τα ολλανδόφωνα σάιτ είτε δεν τα γνωρίζω είτε μου διαφεύγουν.

Τα παραπάνω, εκτός από το cvo Lethas, ανήκουν στην γαλλική κοινότητα. Η φλαμάνδικη είναι πιο οργανωμένη και προσφέρει περισσότερα και καλύτερα (αλλά στα ολλανδικά).

Δημοσ.

επομενως κακως τα συγκρινεις με τα αντιστοιχα ΑΕΙ της Ελλαδας. Αφού δεν προκειται για πανεπιστημιακη εκπαιδευση, και δινει περισσοτερο βαρος στην πρακτικη ασκηση ας τα συγκρινουμε με τα αΤΕΙ της Ελλαδας.

Αν γίνεται σύγκριση με ΤΕΙ, τότε θα συγκρίνεις τα haute ecole με τα ΤΕΙ, όχι την ανωτέρα εκπαίδευση βραχυπρόθεσμης διάρκειας. Επίσης, αν διάβαζες τα ποσταρίσματά μου προσεχτικότερα, στο μεταπτυχιακό επιβάλλεται ένα εξάμηνο stage για κάθε χρόνο, παράλληλα με τις σπουδές. Εκτός και αν ήδη δουλεύεις στον τομέα σου, οπότε απαλάσσεσαι της διαδικασίας του stage ( με άλλα μειονεκτήματα όμως, όπως μη παρακολούθηση μαθημάτων που το βλέπουν στραβά οι καθηγητές, περισσότερο χρόνο να τελειώσεις το μεταπτυχιακό, κτλ)

Καλέ μου μετανάστη, εδώ είμαι και τα βλέπω.

Να το κοιτάξεις. Η όραση είναι πολύτιμη αίσθηση, μην το παίρνεις στ'αστεία.

Δημοσ.

Gatokoritso, ακολούθα τις συμβουλές του gigisoni, αν δε θες να βρεις δουλειά.

Ενώ αν θέλει να βρει δουλειά, ας ακολουθήσει την δική σου συμβουλή και ας κάθεται μπροστά στο pc να κλαίει την μοίρα της.

Σίγουρος τρόπος επιτυχίας, τον έχει ακολουθήσει το 60% των νέων ανέργων της Ελλάδας, σύμφωνα με το στατιστικό νούμερο που κάποιος άλλος υπέρμαχος της νοοτροπίας σου μας έδωσε στην προηγούμενη σελίδα.

Δημοσ.

Τώρα καταλαβαίνω γιατι λένε οι ξένοι ιστορικοί οτι ο Εφιάλτης ειναι ενα πραγματικά ελληνικό concept.

Επίσης

Το οτι βρήκατε σε άλλη χωρα slavery δεν σημαίνει οτι ξέρετε τι γινεται στην ψαρωκωσταινα.

Αυτα.

Δημοσ.

Εσύ πότε δουλεύεις που έχεις οργώσει το Μπλα-Μπλα;

Έχω αναρρωτική αυτές τις μέρες, να δώσω αναφορά;

Α, και παρόλο την αναρρωτική μου, είχα την φαεινή ιδέα να γραφτώ σε formation για oracle, αν και πάνε 12 χρόνια που είχα μάθει access, και C++, και η εργασία μου δεν έχει καμιά σχέση με προγραμματισμό.

Οπότε μπορεί να με δεις να ποστάρω και σε άλλο μέρος του φόρουμ, ζητώντας βοήθεια από όσους γνωρίζουν. Απόψε ξεκινάει.

Τώρα καταλαβαίνω γιατι λένε οι ξένοι ιστορικοί οτι ο Εφιάλτης ειναι ενα πραγματικά ελληνικό concept.

Επίσης

Το οτι βρήκατε σε άλλη χωρα slavery δεν σημαίνει οτι ξέρετε τι γινεται στην ψαρωκωσταινα.

Αυτα.

Η απόκτηση εμπειρίας που σε οδηγεί στην εύρεση εργασίας ονομάζεται slavery;

Το να κλαίγεσαι ότι δεν βρίσκεις δουλειά και να είσαι 30 χρονών και να σε ταίζει ακόμα η μαμά και ο μπαμπα.ς πώς ονομάζεται, ιδιοφυία;

Στην Ελλάδα, πριν φύγει για το Βέλγιο.

Τι έγινε, όσα δεν φτάνει η αλεπού;

Δημοσ.

Μίσο, ψάχνω τα 3 σου μηνύματα αλλά έχω χαθεί σε αυτά του μπλαμπλα.

Μα δεν συμμετέχω στο υπόλοιπο φόρουμ, ούτε καν το ελέγχω. Αν το έλεγχα, θα συμμετείχα, που είναι και ο λόγος που δεν το κάνω. Το μπλα μπλα είναι ιδιαίτερη περίπτωση, κοντά στα αστεία ποστς και τα τρολαρίσματα, γίνονται και σοβαρές συζητήσεις, γι'αυτό μ'αρέσει και το παρακολουθώ.

Δημοσ.

Ο stagiaire είναι παράνομο να πληρώνεται. Και συγκρίνεις τελείως διαφορετικές καταστάσεις, γιατί όταν εσύ έκανες τα μπανάκια σου σε Μύκονο και Σαντορίνη, ο Βέλγος δούλευε και αποκτούσε εμπειρία, είτε στον τομέα του, είτε σε άσχετη δουλεια ως συμπλήρωμα του βιογραφικού. Και δούλευε σε ειδικά προγράμματα για φοιτητές και κατά την διάρκεια των σπουδων του, ενώ εσύ ήσουν στην καλοπέραση και στα πάρτι. Και όταν λέω ειδικά προγράμματα για φοιτητές, σούπερ μάρκετ και πολυκαταστήματα εννοώ.

Επίσης, μπορεί κανάς άσχετος να πεταχτεί και να πει, μα εγώ άκουσα ότι ο τάδε πληρωνόταν, λάθος, ο stagiaire δεν πληρώνεται, απλά συνεχίζεται το επίδομα που θα έπαιρνε ακόμα και αν καθόταν σπίτι, πχ παίδων, CPAS, ή παίρνει απαλλαγή από το ταμείο ανεργίας για να κάνει το stage και συνεχίζεται η επιδότηση. Αλλά θα τα έπαιρνε και αν καθόταν σπίτι, οπότε ΝΑΙ, υπάρχει ΑΜΙΣΘΙ ΕΡΓΑΣΙΑ για τους ειδικευόμενους και τους νεοεισερχόμενους στην εργασία στις Βρυξέλλες.

Ενταξει (βολεμενε) νεοφιλελευθερε μας επεισες.Μια που εισαι στο Βελγιο δεν πεταγεσαι και πιο διπλα να υποβαλλεις τα σεβη σου στην Μερκελ ?  :-D .Τι να κανουμε ,ετσι ειμαστε εμεις τα τζιτζικια στο νοτο.

συμφωνω σε ολα οσα λες (και αφορουν το βελγιο) απλα επειδη προφανως ο bluesattack δεν ξερει/καταλαβαινει πως ειναι τα πραγματα σε σοβαρες αγορες εργασιας , να συμπληρωσω οτι σε πολλες αν οχι στις περισσοτερες χωρες οι interns εχουν μισθο απλα ειναι πχ το 60% των κανονικων μισθων της εταιρειας. Για να μην πιασω προσωπικα παραδειγματα απλα απο αγγελιες μπορω να πω οτι πχ στην γερμανια φοιτητες που κανουν πρακτικη το καλοκαιρι παιρνουν περιπου 300-400 καθαρα .Αποφοιτοι ως interns πολυ παραπανω.

Οι σοβαρες αγορες ειναι οι...φοιτητες ?

Επίσης, μπορεί τα επίσημα στοιχεία να λένε 27% ανεργία στην Ελλάδα και 10% στο Βέλγιο, με κάποιες διαφορές όμως. Το 10% της ανεργίας στο Βέλγιο αποτελεί αρνητικό ρεκόρ μέσα στο οποίο δεν υπολογίζονται οι stagiaire και όσοι είναι στο ταμείο ανεργίας αλλά παίρνουν απαλλαγή για κάποιο διάστημα για να κάνουν κάποιο formation, πχ να μάθουν ολλανδικά, πληροφορική, κάτι έξτρα που θα τους βοηθήσει να βρουν δουλειά. Και ΕΠΙΣΗΣ, το 27% της Ελλάδας είναι πλασματικότατο, γιατί η μαύρη εργασία αν συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς να αυξάνεται, σύντομα θα συναγωνίζεται τους νόμιμα εργαζόμενους.

Σωστα gigisoni.Φυσικα υπαρχουν πολλοι μη εγγεγραμενοι ανεργοι, αλλοι με μπλοκακι που απλα προσπαθουν να επιβιωσουν και θεωρουνται ''εργαζομενοι'' , αλλοι προ λουκετου κλπ .Αλλα εσυ για αλλη μια φορα λες οτι ειναι πλασματικο το νουμερο.Θελεις να μας πεισεις δηλαδη οτι πανω κατω ειναι το μισο αφου η (καλοπληρωμενη προφανως ) μαυρη εργασια συναγωνιζεται την νομιμη.Οτι στην πραγματικοτητα δηλαδη ειμαστε πανω κατω στον μεσο ευρωπαικο ορο στο θεμα της ανεργιας.Ουτε ο Σοιμπλε δεν τα λεει αυτα.

Για πες το σε έλληνες να πρέπει να δουλεύουν δυο χρόνια αμισθί για να πάρουν το πτυχίο. Θα καταληφθούν όλες οι πανεπιστημιακές σχολές και τα λύκεια για μήνες.

Ειναι αλαζονες και καλομαθημενοι.Ουτε καν δυο χρονια αμισθη εργασια ?  :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...