Tony_Stark_21 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Εκεί που πας δε σου βάζουν νερό με το ποτό; δινουν ποτηρι, δεν το μετρανε με το καλαμακι
phanispal Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Ε βάλε ίσα-ίσα κι εσύ, αν πίνεις κάποιο που αξίζει ν' αραιωθεί. 1
Tony_Stark_21 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Ε βάλε ίσα-ίσα κι εσύ, αν πίνεις κάποιο που αξίζει ν' αραιωθεί. Βαζω στο Jack. Ε μερικα ουισκια δυσκολα τα βρισκεις στα μπαρς
pournaras Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Μιλατε ολοι για τα καλα ουισκυ και για το οτι πινονται σκετα... Σκετα ναι, αλλα πρεπει να συνδιαζεται και η θερμοκρασια. Σκετο θα το πιει ο σκωτσεζος, αλλα ο αραβας με 40 βαθμους εξω... ουτε σκετο, ουτε με ενα παγακι πινεται. Ναι, το πινεις, αλλα δεν το φχαριστιεσαι. 1
phanispal Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Σωστό. Όπως έχω πει εξάλλου στο σχετικό νήμα, το ελληνικό καλοκαίρι δεν ενδείκνυται για ουίσκι. Προσωπικά τώρα το ευχαριστιέμαι, αυτές τις μέρες που έχει πέσει η θερμοκρασία, με αποτέλεσμα να είναι σχετικά δροσερό. Το μόνο κακό είναι ότι κατεβαίνει πιο εύκολα
noob Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Εκεί που πας δε σου βάζουν νερό με το ποτό; Βαρύ ποτήρι ο Τόνυ..
Tony_Stark_21 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Βαρύ ποτήρι ο Τόνυ.. μπα δεν θα το ελεγα
Tony_Stark_21 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Μη μου το χαλάς.. αντε καλα ειμαι χαχα
noob Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Γκουντ μπόι.. καλά αυτά υπάρχουν παντού Και ευτυχώς..!
cris41 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 και θα πω στη μπαργουμαν "ριξε μ λιγο νερο με το καλαμακι ισα ισα να μου το αναδειξεις"; Θα το ζητησεις μονος σου και καθε σοβαρο μαγαζι με σοβαρο μπαρμαν που εχει ποικιλιες κλπ θα στο πει ο ιδιος ή θα το καταλαβει μολις το πεις.
Tony_Stark_21 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Θα το ζητησεις μονος σου και καθε σοβαρο μαγαζι με σοβαρο μπαρμαν που εχει ποικιλιες κλπ θα στο πει ο ιδιος ή θα το καταλαβει μολις το πεις. ωραιος φιλε ευχαριστω
Silverage Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Θα το ζητησεις μονος σου και καθε σοβαρο μαγαζι με σοβαρο μπαρμαν που εχει ποικιλιες κλπ θα στο πει ο ιδιος ή θα το καταλαβει μολις το πεις. Στάζει κυριλεδίλα απο παντού. Φαντάζομαι ανοίγεις βαρέλι κάθε φορά που θες να πιείς, ε;
GiannisWalker Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 σκετο παντα κατα την γνωμη μου,μιας και παντα πινω Johnnie walker specials δεν θελω κατι αλλο μεσα που θα χαλασει τα αρωματα και τις γευσεις που αφηνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα