Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Μιλατε ολοι για τα καλα ουισκυ και για το οτι πινονται σκετα...

Σκετα ναι, αλλα πρεπει να συνδιαζεται και η θερμοκρασια. Σκετο θα το πιει ο σκωτσεζος, αλλα ο αραβας με 40 βαθμους εξω... ουτε σκετο, ουτε με ενα παγακι πινεται. Ναι, το πινεις, αλλα δεν το φχαριστιεσαι.

• Like 1
Δημοσ.

Σωστό. Όπως έχω πει εξάλλου στο σχετικό νήμα, το ελληνικό καλοκαίρι δεν ενδείκνυται για ουίσκι.

Προσωπικά τώρα το ευχαριστιέμαι, αυτές τις μέρες που έχει πέσει η θερμοκρασία, με αποτέλεσμα να είναι σχετικά δροσερό. Το μόνο κακό είναι ότι κατεβαίνει πιο εύκολα :P

Δημοσ.

και θα πω στη μπαργουμαν "ριξε μ λιγο νερο με το καλαμακι ισα ισα να μου το αναδειξεις";

Θα το ζητησεις μονος σου και καθε σοβαρο μαγαζι με σοβαρο μπαρμαν που εχει ποικιλιες κλπ θα στο πει ο ιδιος ή θα το καταλαβει μολις το πεις. 

Δημοσ.

Θα το ζητησεις μονος σου και καθε σοβαρο μαγαζι με σοβαρο μπαρμαν που εχει ποικιλιες κλπ θα στο πει ο ιδιος ή θα το καταλαβει μολις το πεις. 

ωραιος φιλε ευχαριστω

Δημοσ.

Στάζει κυριλεδίλα απο παντού.

Φαντάζομαι ανοίγεις βαρέλι κάθε φορά που θες να πιείς, ε;

Δημοσ.

σκετο παντα κατα την γνωμη μου,μιας και παντα πινω Johnnie walker specials δεν θελω κατι αλλο μεσα που θα χαλασει τα αρωματα και τις γευσεις που αφηνει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...