Προς το περιεχόμενο

Office 2010 vs office 2007

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τις καλησπέρες μου σε όλους....

Είχα χρόνια τώρα το office 2007 και είπα να βάλω το 2010.....

κανω unistall το 2007 και ο χώρος στο δίσκο ηταν 17 GB με το που έβαλα το 2010 (customize εγκατασταση -έβαλα τα βασικά - word ,excel, outlook , access, power point και office tools) και έκανα και το σχετικό update o χώρος μειώθηκε στα 10GB .... :blink: .....

Έκανα κάποια πατάτα η όντως απαιτεί τόσο χώρο? γιατί αν είναι έτσι 2007 και ξερό ψωμί :-D

Δημοσ.

Εννοείται οτι απαιτεί περισσότερο χώρο. 

Επισης αδειασε temp folder και το φακελο που κατεβαζει τα updates προς εγκατάσταση

Δημοσ.

και αν δεν εχουν περαστει οι ενημερωσεις,τα 2010 εχουν και 2 service packs.Αρα θα χασεις κ αλλο χρονο.

Επισης περιπου τον ιδιο χωρο πιανουν και τα 2013!

Δημοσ.

Εννοείται οτι απαιτεί περισσότερο χώρο. 

Επισης αδειασε temp folder και το φακελο που κατεβαζει τα updates προς εγκατάσταση

το έκανα και αυτό φίλε μου....μπας και γλυτώσω κατι τοις :unsure:

και αν δεν εχουν περαστει οι ενημερωσεις,τα 2010 εχουν και 2 service packs.Αρα θα χασεις κ αλλο χρονο.

Επισης περιπου τον ιδιο χωρο πιανουν και τα 2013!

ε ναι εννοείται , πέρασα και το service pack 2 και με σακάτεψε :mellow: .....αν είναι τόσο απαιτητικό λοιπόν σε χώρο χίλιες φορες το 2007!!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Για να μην ανοίγω άλλο θέμα, ξέρει κανένας εάν τα updates για το Office 2010 είναι ασφαλή;

Μη ρωτήσετε από ποιά άποψη.

οταν ειχα τα 2010 ειχα περασει ολα μα ολα τα updates Και service packs μεσα απο τα windows update,εκδοση της γιαγιας μου.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...