Evelina :) Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα. Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω για να βγάλω άδεια εργασίας ώστε να μπορώ να δουλέψω στο Λονδίνο;
gigisoni Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Τι άδεια εργασίας; Το Ηνωμένο Βασίλειο στην ευρωπαική ένωση δεν είναι; Δεν είσαι ευρωπαίος πολίτης;
Evelina :) Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Ναι Ελληνίδα είμαι.. Δηλαδή μου λες ότι δεν χρειάζομαι κανένα χαρτί για να με προσλάβει ένας Άγγλος;
Timonkaipumpa Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Μήπως να το κάνεις Βίρνα από Evelina;
FilipposMD Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Χρειάζεσαι διαβατήριο. Ή ταυτότητα. Αυτά.
gigisoni Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Διαβατήριο. Μπορεί και αντίγραφο ποινικού μητρώου, υπάρχουν δουλειές που το ζητάν, πχ καζίνο, σεκιούριτι. Εγώ Βέλγιο μόνο με την ελληνική ταυτότητα είχα έρθει, και το ελληνικό δίπλωμα οδήγησης γιατί είχα φέρει το αμάξι μου.
Evelina :) Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Ωραία, ευχαριστώ!! Ξέρετε μήπως και για τα φοιτητικά δάνεια στην Αγγλία; (συγκεκριμενα για τα δίδακτρα) Για να πάρω αυτό το δάνειο πρέπει να μένω τουλάχιστον 3 χρόνια εκεί;
equilibrium Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Ενα ενα τα ξεφουρνιζεις... Πιστευω αμα ψαξεις μονη σου για μιση στο γκουγκλ, θα βρεις οτι χρειαζεσαι.
Evelina :) Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 <p>Ενα ενα τα ξεφουρνιζεις... </p> <p>Πιστευω αμα ψαξεις μονη σου για μιση στο γκουγκλ, θα βρεις οτι χρειαζεσαι. </p> Το εχω ψαξει αρκετα κ δεν ειχα δει κτ τετοιο απλως μου το ειπε μια γνωστη μου που ειναι ετοιμη να κανει το ιδιο.. Αν ξερει καποιος στα σιγουρα, ας μου απαντησει παρακαλω
Toufas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 https://www.gov.uk/apply-for-student-finance και για εργασια θες national insurance number
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα