mentoras99 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Που το φυλάγετε; Το έχετε παντα μαζί σας; Ή σε καποιο κρυφο μερος στο σπιτι σας, οταν δεν κανετε χρηση του αυτοκινητου σας; Συνηθιζα να αφηνω το κλειδι του αυτοκινητου μου σπιτι, οταν δεν το χρησιμοποιουσα, κι εβγαινα εκτος σπιτιου με τα ποδια ή συγκοινωνια. Όμως, με τοσες κλοπες που γινονται, σκεφτομαι μηπως πρεπει τελικα να εχω παντα μαζι μου τα κλειδια του αυτοκινητου, εστω κι αν δεν εχω το αυτοκινητο μαζι μου. Τι λετε; Εσεις τι κανετε στο συγκεκριμενο θεμα;
arc Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Παίρνε μαζί σου το αυτοκίνητο και άσε τα κλειδιά σπίτι, έτσι δεν θα στο κλέψουν. Seriously θες συζήτηση για το που αφήνουμε το κλειδί του αυτοκινήτου; 6
Joshua21 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Εγώ το έκρυβα στην κατάψυξη, κατά προτίμηση μέσα στην κοιλιά χωριάτικου κόκκορα. Από τότε που άλλαξα αυτοκίνητο όμως και το νέο κλειδί έχει τηλεχειρισμό και immobilizer φοβάμαι μην χαλάσει και το βάζω στη συντήρηση κάτω από τα λαχανικά. 20
john654321 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Εγώ το έκρυβα στην κατάψυξη, κατά προτίμηση μέσα στην κοιλιά χωριάτικου κόκκορα. Από τότε που άλλαξα αυτοκίνητο όμως και το νέο κλειδί έχει τηλεχειρισμό και immobilizer φοβάμαι μην χαλάσει και το βάζω στη συντήρηση κάτω από τα λαχανικά. σοβαρα το ψυγειο ακουγεται καλη κρυψωνα
pournaras Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Εγώ το έκρυβα στην κατάψυξη, κατά προτίμηση μέσα στην κοιλιά χωριάτικου κόκκορα. Από τότε που άλλαξα αυτοκίνητο όμως και το νέο κλειδί έχει τηλεχειρισμό και immobilizer φοβάμαι μην χαλάσει και το βάζω στη συντήρηση κάτω από τα λαχανικά. Αυτα ειναι... πηρες και καινουριο αυτοκινητο, φαγατε και τον κοκκορα. 2
mentoras99 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Και βεβαια πρεπει να γινει σοβαρη συζητηση. Ή τουλαχιστον ας πει οποιος θελει, σοβαρα, τι κανει γι αυτο το θεμα.
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Μαζι με τα κλειδια του σπιτιου. Δεν εχω μπρελοκ ουτε για τα μεν ουτε για το δε οποτε δεν εχει πολυ ογκο. Δεν το κανω για ασφαλεια, απλα ετσι δε χρειαζεται να θυμαμαι να παρω και τα δυο κλειδια μαζι οταν φευγω, απλα παιρνω "τα κλειδια".
BadBoy Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Ποιος έχει μόνο ένα κλειδί για το αυτοκίνητο; Ακόμη και να παίρνεις το πρώτο μαζί σου, το δεύτερο αναγκαστικά θα πρέπει να το αφήσεις σπίτι, εκτός και αν κουβαλάς μια αρμαθιά όπου πας.
bilakos10 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Απάνω μου έχω πάντοτε στη ζώνη μου σφιγμένο ένα μικρό αφρικάνικο ατσάλινο... κλειδί αυτοκινήτου! 1
sphinxgr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δηλαδή για να καταλάβω, το μόνο πράγμα αξίας στο σπίτι σου, είναι το κλειδί του αυτοκινήτου????!!!!
bilakos10 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δηλαδή για να καταλάβω, το μόνο πράγμα αξίας στο σπίτι σου, είναι το κλειδί του αυτοκινήτου????!!!! Με 5Ε αγοράζεις πόσα κλειδιά αυτοκινήτου, σιγά την αξία!
soteras Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Αν θες έχω θησαυροφυλάκιο που φυλάω το δικό μου κλειδί είναι ένα τεράστιο δωμάτιο με ένα γυάλινο τραπέζι στη μέση που έχει το κλειδί πάνω και μόνο και τίποτα άλλο και ακτίνες λέιζερ το φυλάνε και κάνουν τυχαίες κίνησεις για να μην το παραβιάσεις.Τώρα σοβαρά αν ο κλέφτης θέλει να κλέψει κάτι και το έχει βάλει σκοπό και κλειδί να μην βρει θα το σηκώσει και θα το πάρει αλλι'ως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις