pavloa Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Παιδια έχω αυτα τα ηχεία http://www.multirama.gr/prod/perifereiaka/iheia/logitech-ls-21-iheia-21-mayro/prod512455/ όταν τα έχω ανοιχτά αρχίζουν και κάνουν ζζζζ , τα κλείνω και τα ξανα ανοίγω και πάλη το κάνουν γιατι γίνετε αυτό;;
Avatar21 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Αν έχεις πολλές ηλεκτρονικές συσκευές απομάκρυνες τες και δες αν θα σταματήσει αυτός ο θόρυβος. Αλλίως η έχεις πρόβλημα με την γείωση των καλωδίων η με την κάρτα ήχου σου. Κάνε ένα update στους drivers. Ελπίζω να λυθεί το πρόβλημα.
tralalo Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Μάλλον κοιμούνται Αν έχεις στο φουλ τον ήχο από τα ηχεία κι όχι από τον υπολογιστή ίσως να συμβαίνει αυτό, εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα κι μετά έβαλα τον ήχο στο φουλ από τον υπολογιστή κι από τα ηχεία ανεβοκατέβαζα τον ήχο.
pavloa Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 το μόνο που έχει δίπλα στο μπάσο είναι το ups λες να επειρεάζεται απο αυτό;; γίνεται και ένα κουφό πράγμα όταν αρχίζει να κάνει ζζ άμα σβήσω ή ανάψω το φώς που έχω στο γραφείο μου τότε σταματάει το ζζζ.. update έκανα και μου λέει οτι έχω την τελευταία εκδοση.... δέν τα έχω στο τέρμα αλλα στο φυσιολογικό τους, ισα ισα να ακούω
Avatar21 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Εγώ έχω σύστημα 5.1 και όταν ανοίγουν οι κλείνουν τα φώτα στο σπίτι κάνουν θόρυβο αλλά δεν μπορώ εγώ να κάνω κάτι για αυτό. Δοκίμασε μια με το Ups λίγο πιο πέρα η δοκίμασε να αλλάξεις τα καλώδια με καλύτερης ποιότητας. P.s Το update της κάρτας από που το έκανες? Από το site η τα windows? Δοκίμασε λίγο να μπεις στις ρυθμίσεις του ήχου και να παίξεις με τις ρυθμίσεις. Επίσης έλεγξε μια τα καλώδια, απενεργοποίησε το mic ( αν έχεις ), κατέβασε το boost στο mic και κατέβασε κανέναν audio manager όπως το Realtek HD Audio Manager. Κάνε αυτά πριν πας στην αλλαγή καλωδίων.
pavloa Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 θα το δοκιμάσω και θα σου πω....update έκανα απο τα windows..να το δοκιμάσω από το site αλλά δεν ξέρω που να μπω.. θα το κατεβάσω και το realtek και θα δω τι θα γίνει... α και αυτό που παρατηρησα είναι ότι το κάνει και όταν το pc είναι κλειστό.οπότε δεν φταίει η κάρτα ήχου..
Avatar21 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Μπες στο site του κατασκευαστή για το update. Μην εμπιστεύεσαι τα windows για αυτό το θέμα...
pavloa Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 τελικά το καλώδιο έφταιγε ..το πήγα να μου το αλλάξουν...ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα