dexter white Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 ξερει κανεις ποτε βγαινει η αναβαθμιση για τα κινητα της sony? εψαξα ποση ωρα στο google και δεν μπορεσα να βρω κατι σχετικα με την ημερομηνια διαθεσης της.
gesamgr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 μα δεν θα βγει σιγουρα για ολα τα μοντελα 2-3 τελευταια μαλλον,...
dexter white Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 ειδα για πια μοντελα βγαινει (για το δικομου δεν περιμενα να μην βγει ετσι κι αλλιως), απλως περιμενω ποτε θα βγει και δεν εχω βρει πουθενα ημερομηνιες...
biglinos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα οι ημερομηνίες άφιξης του 4.4 kitkat από την Sony για αυτό δεν βρίσκεις τίποτα,φήμες μόνο υπάρχουν δεξιά και αριστερά που μιλάνε για διάθεση από τέλη Φεβρουαρίου ανάλογα το μοντέλο,χώρα κλπ...
dexter white Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 ναι το φανταστηκα, απλα ρωταω για φημες μηπως εχει ακουσει κανεις τπτ... για την χωρα μας τι λενε οι φημες? θα ειναι διαθεσιμο τελη φεβρουαριου/αρχες του μαρτη, η να περιμενουμε το πασχα?
biglinos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 ναι το φανταστηκα, απλα ρωταω για φημες μηπως εχει ακουσει κανεις τπτ... για την χωρα μας τι λενε οι φημες? θα ειναι τελη φεβρουαριου/αρχες του μαρτη, η να περιμενουμε το πασχα? Χαχαχα , κοιτά Ευρώπη συνήθως οι πρώτες αναβαθμισεις έρχονται Γερμανία,οπότε αν δεις κατι τέτοιο μετά από καμία 15αρια μέρες να περιμένεις και για Ελλάδα...εντωμεταξύ ελέγξει το imei σου να δεις σε ποια χώρα ειναι καταχορυμενο (άσχετα αν το πήρες από Ελλάδα και ελληνική αλυσίδα κλπ...ξέρω τι σου λέω)μη τυχόν ειναι σε καμία Γερμανία και είσαι τυχερός...!
biglinos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μπορείς να μπεις στην Sony και με ενα email που θα τους στείλεις με το imei σου να τους ζητήσεις να σου πουν σε ποια χώρα ειναι καταχωρημένο...δεν ειναι τίποτα,σου απαντάνε άμεσα...
dexter white Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 στο cic-greece@eu.sony.com, απαντανε οποιαηποτε ωρα? δεν υπαρχει κατι πιο αυτοματοποιημενο ε?
biglinos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Ωχ θα σε γελασω για την αμεσότητα της απάντησης, μπορείς να δοκιμασεις και εδώ αλλα δεν θυμάμαι αν βγάζει και την χώρα καταχώρισης http://www.imei.info/?imei=
dexter white Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 δεν απαντανε αμεσα! στο link που μ εδωσες βαζω το imei(το ξανατσεκαρα) και μου βγαζει οτι εχω το xperia sp ενω εχω xperia z, ουτε το μοντελο δεν βγαζει σωστα
biglinos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 δεν απαντανε αμεσα! στο link που μ εδωσες βαζω το imei(το ξανατσεκαρα) και μου βγαζει οτι εχω το xperia sp ενω εχω xperia z, ουτε το μοντελο δεν βγαζει σωστα Χαχαχα σοβαρά μιλάς;;!!!Δεν ξέρω τι να πω,εμένα και το s3 και το iphone μου βγάζει ακριβώς τα στοιχεία...
dexter white Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 σοβαροτατα :3 στο site της sony, στην κατηγορια υποστηριξη που εχει τα μοντελα της, στα ελληνικα γραφει sony xperia z(c6602), ενω σε αλλες χωρες γραφεται sony xperia z(c6603)...παιζει καποιο ρολο αυτο?
dexter white Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 αχα..και γιατι στο ελληνικο site εχει μονο το c6603? αφου εχουμε κι εδω 4g
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα