Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει λυση σε περιπτωση που σε περνουν τηλ στο κινητο και φενετε ο αριθμος κανονικα

που σε περνει ...   πως μπορω να μαθω που ειναι το σπιτι τουμπορω να κανω κατι εγω? η   μηπως η αστυνομια ? οσο και αν μακρια ειναι 

αφτος που σε ενοχλει! 

παρακαλω απαντησε οσο ποιο γρηγορα γινετε!

Π.Σ συγνωμη που εκανα το ποστ σε λαθος  section

Δημοσ.

Η αστυνομία θα ασχοληθεί με άρση απορρήτου μόνο αν εμπλέκεται εγκληματική ενέργεια.

Αλλη λύση ειναι να εχεις πολύ γερό δόντι στην αντιστοιχη εταιρεία κινητής, που να μπορεί να σου βρει τα στοιχεία που θες.

Όλα τα παραπάνω με την προϋποθεση το κινητό να ειναι στο όνομα του ιδιοκτήτη και οχι στο όνομα κάποιου αλοδαπου. 

Δημοσ.

Αν φαίνεται ο αριθμος κάλεσε κάποιες απο τις πληροφορίες πχ 11888 και ρωτα, αν είσαι τυχερός και το εχουν στους κατάλογους θα σου πουν

Αλλιως βαλ' τον black list αν εχεις android και τελος

Δημοσ.

Αν έχεις δεχτή απειλές για την ζωή, τοτε μπορείς να πάς στην αστυνομία. Αν απλώς σε ενοχλεί κάποιος, βάλτον στο black list αν εχεις android!

Δημοσ.

Αν έχεις δεχτή απειλές για την ζωή, τοτε μπορείς να πάς στην αστυνομία. Αν απλώς σε ενοχλεί κάποιος, βάλτον στο black list αν εχεις android!

Δεν είναι τόσο απλά. Δε σου δίνουν στοιχεία που να κλαις ένα μήνα. Με εισαγγελική παραγγελία μόνο και αυτό αν υπάρχει τρομοκρατική απειλή. Η μόνη λύση είναι να έχεις κανέναν φίλο να δουλεύει στην αντίστοιχη εταιρία κινητής για να σου πει. Και τα καρτοκινητα Δες έχουν διευθύνσεις

Δημοσ.

Σε πολλες περιπτωσεις το caller id για αντροιντ σου δινει τις πληροφοριες που θελεις. Δοκιμασε το! Επισης αμα θες στειλε μου το νουμερο σε πμ να το ψαξω εγω αν δεν εχεις αντροιντ<br><br>

Αποστολή από το XT910 με τη χρήση Insomnia App. Χρησιμοποιώ Swype οπότε τυχόν λάθος λέξεις στα post μου παρακαλώ να συγχωρεθούν!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...