Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρετε ποια είναι τα δικαιώματα του φοιτητή όσον αφορά τις εξετάσεις? (Εργαστήρια και Θεωρία)

Συναντώ πολλά προβλήματα

• Γράφω για 10 μου βάζουν 8.5
  • Ένας φίλος έγραψε και αυτός ΆΡΙΣΤΑ και του βάλανε 5
  • Γράφω Θεωρία για 8+ και μου βάλε 6

Γενικά η κατάσταση μπουρδέλο... μπορώ να ζητήσω επιτροπή χωρίς όμως να έχω κοπεί 3 φορές? είναι πολύ άδικο αυτό...

Είναι και άλλα τέτοια θέματα...

το γραπτο σου τοδες?

Δημοσ.

Εγινε.Εδω και δυο-τρια χρονια στο τελος καθε μαθηματος οι φοιτητες συμπληρωναν ενα φυλλαδιο οπου αξιολογουσαν ανωνυμα τον καθηγητη.

Τα αποτελεσματα της αξιολογησης αυτης ομως τα μαθαινε ο προεδρος του τμηματος και ο ιδιος ο καθηγητης.

Παρολα αυτα οι καθηγητες που πηραν χαλια βαθμο στην αξιολογηση ειναι ακομα μεσα στις αιθουσες

Αυτη βεβαια η αξιολογηση ηταν για τα ματια του κοσμου.

αν ηθελαν οι αρμοδιοι, θα μπορουσε να μην ειναι μονο για τα ματια του κοσμου και να γινει σοβαρα, να υπαρξει καποια λυση μεσα απ'αυτο. Ειναι αρκετα εξυπνος τροπος. Αλλα φανταζομαι πως εαν παει να σοβαρεψει το πραγμα με τις αξιολογησεις που λες απο τους φοιτητες, θα κακοφανει στους καθηγητες...

Δημοσ.

Η κατάσταση είναι τελείως "λε μπουρδελέ"

.Δευτέρα έδινα το πρώτο μάθημα.ΒΠάω, βλέπω τα θέματα και μου έρχεται μια σκοτοδίνη.Ούτε σε κάτι σημειώσεις προηγούμενης χρονιάς που είχαμε πάρει απο παλιότερους γιατί δεν μας έδωσε είχε τέτοια, ούτε στα βιβλία (τα οποία είναι τελείως για τον π@τσο by the way).

Αλλά πετάει το θεϊκό κατά τη διάρκεια που "εξηγούσε", "έχουμε λύσει παρόμοιο στον πίνακα, όσοι δεν ερχόσασταν...bad luck".

Και κάπως έτσι πάμε για Σεπτέμβρη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατά πάσα πιθανότητα ο OP έγραψε 10 όπως το 99% της Ελλάδας γράφει "κάνα 15" στην έκθεση κάθε χρόνο στις πανελλαδικές.

Επεξ/σία από slipknot
  • Like 4
Δημοσ.

το γραπτο σου τοδες?

Όχι, τι να δω; αφού ξέρω... κυρίως μιλάω για "εύκολα" μαθήματα... στα δύσκολα δεν ασχολούμαι αν με αδίκησαν ή όχι.

Όσον αφορά την αξιολόγηση ρε παιδιά... είναι τέρμα για τα μάτια του κόσμου. Αφού ο προιστάμενος τα έχει καλά με τους μόνιμους καθηγητές... τι περιμένετε δηλαδή???

Εδώ ρε ο προϊστάμενος λέει στους ίδιους "Δώσε λίγες στους φοιτητές και συμπληρώστε μόνοι σας θετικές αξιολογήσεις..."

ή

Πέτα κάποιες κακές αξιολογήσεις και γράψε άλλες τόσες θετικές μόνος σου.

Αι καλά....

Δημοσ.

Αξιολογηση ας γελασω..

Μας δινανε και μας να συμπληρωσουμε κατι τετοια εντυπα...

Τα μαζευε ο καθηγητης τα παιρνε σπιτι του, τα βλεπε, εσκιζε οσα δεν ηταν με θετικες κριτηκες και εφτιαχνε αλλα με θετικες...

Οταν πας σε ενα εργαστηριο και μαθαινεις οτι αυτος ο καθηγητης, παιρναει μονο της ομορφες, με την ταδε βγηκε εκει, η αλλη τον τσιμπουκωσε.. Και ακομα ειναι εκει τι να πεις..

Οταν ο αλλος δεν παταει καθολου στο μαθημα...

Ολα αυτα γιατι νομιζουν οτι το μαθημα τους, ειναι το ουαου που πρεπει να σαι ο εξυπνοτερος για να το περασεις με την πρωτη...

• Like 1
Δημοσ.

Κατά πάσα πιθανότητα ο OP έγραψε 10 όπως το 99% της Ελλάδας γράφει "κάνα 15" κάθε χρόνο στην έκθεση κατά τις πανελλαδικές.

Αγαπητέ μου σίγουρα έγραψα πάνω από 8 (9+) ... είχαμε και 2 μονάδες μπονους υποτίθεται από κάποιες εργασίες... οπότε?

Αξιολογηση ας γελασω..

Μας δινανε και μας να συμπληρωσουμε κατι τετοια εντυπα...

Τα μαζευε ο καθηγητης τα παιρνε σπιτι του, τα βλεπε, εσκιζε οσα δεν ηταν με θετικες κριτηκες και εφτιαχνε αλλα με θετικες...

Οταν πας σε ενα εργαστηριο και μαθαινεις οτι αυτος ο καθηγητης, παιρναει μονο της ομορφες, με την ταδε βγηκε εκει, η αλλη τον τσιμπουκωσε.. Και ακομα ειναι εκει τι να πεις..

Οταν ο αλλος δεν παταει καθολου στο μαθημα...

Ολα αυτα γιατι νομιζουν οτι το μαθημα τους, ειναι το ουαου που πρεπει να σαι ο εξυπνοτερος για να το περασεις με την πρωτη...

Έχουμε έναν "πιπινιάρι", έχουν δει τα μάτια μου... να παίρνουν που*ες 8,9 και 10 (Assembly) που αν τις ρωτήσεις πόσο κάνει 1*2+3 θα σου πουν "αααα δύσκολα μου βάζεις"

Δημοσ.

Αγαπητέ μου σίγουρα έγραψα πάνω από 8 (9+) ... είχαμε και 2 μονάδες μπονους υποτίθεται από κάποιες εργασίες... οπότε?

Έχουμε έναν "πιπινιάρι", έχουν δει τα μάτια μου... να παίρνουν που*ες 8,9 και 10 (Assembly) που αν τις ρωτήσεις πόσο κάνει 1*2+3 θα σου πουν "αααα δύσκολα μου βάζεις"

Δεν θα διαφωνησω μαζι σου και εγω τα ιδια ειχα στην σχολη και ειχα ορκιστει οτι μολις παρω πτυχιο θα τους σπασω τα αμαξια, φυσικα δεν ηρθε κανεις στην ορκομωσια γιατι ηξερε τι τους περιμενε....

Τωρα για τις 2 μοναδες μπονους λεω μηπως ηταν μονο για το 5, γιατι και σε εμας ετσι το εκαναν αν πχ εγραφες 3 σου εβαζαν και τις 2 μοναδες και περναγες αν εγραφες 8 δεν στο εκαναν 10.

Δημοσ.

Το θέμα της "ντροπής" ή της αμηχανίας , ανθρώπινης ως ένα βαθμό, λύνεται πανεύκολα θεσπίζοντας τον ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ κανόνα ... ΟΛΑ τα γραπτά επιστρέφονται στους φοιτητές βαθμολογημένα ΚΑΙ με παρατηρήσεις/διορθώσεις/συμβουλές ώστε να μην είναι λειτουργεί μόνο ως μηχανισμός ελέγχου της βαθμολόγησης αλλά και ως πραγματικό feedback από τον καθηγητή. Σε 2 ξένα uni που βρέθηκα αυτό γινόταν ... δεν είναι τόσο δύσκολο να γίνεται και εδώ.

Η κατάσταση είναι τελείως "λε μπουρδελέ"

.Δευτέρα έδινα το πρώτο μάθημα.ΒΠάω, βλέπω τα θέματα και μου έρχεται μια σκοτοδίνη.Ούτε σε κάτι σημειώσεις προηγούμενης χρονιάς που είχαμε πάρει απο παλιότερους γιατί δεν μας έδωσε είχε τέτοια, ούτε στα βιβλία (τα οποία είναι τελείως για τον π@τσο by the way).

Αλλά πετάει το θεϊκό κατά τη διάρκεια που "εξηγούσε", "έχουμε λύσει παρόμοιο στον πίνακα, όσοι δεν ερχόσασταν...bad luck".

Και κάπως έτσι πάμε για Σεπτέμβρη.

Πολύ καλά έκανε ... και εγώ αυτό θα έκανα στη θέση του.

Θα έβαζα θέματα που θα μπορούσε να γράψεις 5-6 αν δεν ερχόσουν στα μαθήματα αλλά για να γράψεις καλό βαθμό θα έπρεπε να ήσουν φοιτητής.

Δημοσ.

@DrLo είσαι πολύ σκληρός αγόρι ... αρρρ ;p

Συμφωνώ όμως στο ότι πρέπει ο κόσμος να πατάει στα μαθήματα... έχει όλο το δικαίωμα να μην πατάει αλλά μην γκρινιάζει μετά όταν μπαίνουν θέματα που δεν διάβασε επειδή δεν τα είχαν οι σημειώσεις που είχε πάρει από πέρσι ή από κάποια παράταξη...

Δεν θέλω να ανοίξω θέμα με τις παρατάξεις αλλά να ξέρατε πόσο γελοίοι είναι... δίνουν CD με σημειώσεις που δεν έχουν καμιά σχέση με το σήμερα, δίνουν σημειώσεις για μαθήματα που έχει αλλάξει εντελώς ο τρόπος εξέτασης-μαθήματος.

Καλά κρασιά.

Δημοσ.

Ε ρε παίδες δεν γίνεται να πάω στα μαθήματα λόγο δουλειάς. Μετα βίας παρακολουθώ και τα εργαστήρια.Δηλαδή τα βιβλία τί τα θελουμε τότε, για να "τα παίρνουν" οι καθηγητές; Γιατί ένας μας είπε να πάρουμε το δικό του.

Δημοσ.

μαθημα με 10 ερωτησεις σωστο λαθος χωρις αρνητικη βαθμολογηση

γραφεις 4,5 στα 10

ποια ειναι η πρωτη σκεψη σου?

Δημοσ.

μαθημα με 10 ερωτησεις σωστο λαθος χωρις αρνητικη βαθμολογηση

γραφεις 4,5 στα 10

ποια ειναι η πρωτη σκεψη σου?

Ποιά σχολή είναι να πάω και'γω; Σε εμάς είναι σκέτες ασκήσεις.

Δημοσ.

Όχι, τι να δω; αφού ξέρω... κυρίως μιλάω για "εύκολα" μαθήματα... στα δύσκολα δεν ασχολούμαι αν με αδίκησαν ή όχι.

Όσον αφορά την αξιολόγηση ρε παιδιά... είναι τέρμα για τα μάτια του κόσμου. Αφού ο προιστάμενος τα έχει καλά με τους μόνιμους καθηγητές... τι περιμένετε δηλαδή???

Εδώ ρε ο προϊστάμενος λέει στους ίδιους "Δώσε λίγες στους φοιτητές και συμπληρώστε μόνοι σας θετικές αξιολογήσεις..."

ή

Πέτα κάποιες κακές αξιολογήσεις και γράψε άλλες τόσες θετικές μόνος σου.

Αι καλά....

τι ξέρεις? πας βλέπεις το γραπτό σου. αφού όπως λές ταχεις κανει σωστά ρωτάς γιατί πηρες λιγότερο απο που σου έκοψε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...