Προς το περιεχόμενο

13888

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχήν καλημέρα!

Εδώ και μια βδομάδα με καλούν από το 13888 στο σταθερό μου και με πρίζουν με υποτιθέμενες προσφορές τους... να φανταστείτε πληρώνω 10 ευρώ λιγότερα απ' ότι μου λένε, στη Hol.. τέλος πάντων δεν είναι αυτός ο λόγος που κάνω το τόπικ...

Ενώ τους έχω πει επανελλειμένως πως δεν ενδιαφέρομαι αυτοί συνεχίζουν και με καλούν!!

Υπάρχει κάποιος τρόπος να σταματήσουν?

Δημοσ.

Καταρχήν καλημέρα!

Εδώ και μια βδομάδα με καλούν από το 13888 στο σταθερό μου και με πρίζουν με υποτιθέμενες προσφορές τους... να φανταστείτε πληρώνω 10 ευρώ λιγότερα απ' ότι μου λένε, στη Hol.. τέλος πάντων δεν είναι αυτός ο λόγος που κάνω το τόπικ...

Ενώ τους έχω πει επανελλειμένως πως δεν ενδιαφέρομαι αυτοί συνεχίζουν και με καλούν!!

Υπάρχει κάποιος τρόπος να σταματήσουν?

1. Ζήτα τους να σε πάρουν από σταθερό τηλέφωνο γιατί δεν εμπιεστευεσαι 5ψήφια

2. Πάρε ένα κινητό με δωρεάν επικοινωνία προς το σταθερό αυτό

3. Τους καλείς καθημερινά ανά ώρα για να τους προσφέρεις πακέτο κινητής.

Δημοσ.

Απο την στιγμή που τους έχεις 100 φορές να μην σε καλούνε και το κάνουνε, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να κάνεις αίτηση για να μπεις στην λίστα "opt_out."  Αν μπεις εκει μέσα, απαγορεύεται να σε καλούνε. Αλλα βέβαια είναι λίγο τράβηγμα να μπεις στην εν λόγω λίστα.

Οπότε αυτο που προτείνω, είναι να τους πεις με ευγενικό τρόπο να ενημερώσουν τον διαχειριστή του συστήματος τους, οτι είσαι στην λίστα opt_out και να σε βγάλουν απο την λίστα τους! ;)

Δημοσ.

1. Ζήτα τους να σε πάρουν από σταθερό τηλέφωνο γιατί δεν εμπιεστευεσαι 5ψήφια

2. Πάρε ένα κινητό με δωρεάν επικοινωνία προς το σταθερό αυτό

3. Τους καλείς καθημερινά ανά ώρα για να τους προσφέρεις πακέτο κινητής.

Ενδιαφέρουσα αντιμετώπιση, αλλά δεν θέλω να γίνομαι εκδικητικός... Κάτι άλλο?

Απο την στιγμή που τους έχεις 100 φορές να μην σε καλούνε και το κάνουνε, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να κάνεις αίτηση για να μπεις στην λίστα "opt_out."  Αν μπεις εκει μέσα, απαγορεύεται να σε καλούνε. Αλλα βέβαια είναι λίγο τράβηγμα να μπεις στην εν λόγω λίστα.

Οπότε αυτο που προτείνω, είναι να τους πεις με ευγενικό τρόπο να ενημερώσουν τον διαχειριστή του συστήματος τους, οτι είσαι στην λίστα opt_out και να σε βγάλουν απο την λίστα τους! ;)

ok ευχαριστώ για την απάντηση, θα το προσπαθήσω και αυτό

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...