Προς το περιεχόμενο

antivirus

warriorgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας έχω το Avast την free έκδοση.

Καταρχάς θα ήθελα να ρωτήσω όταν βρίσκω ιούς στον υπολογιστή τι εντολή δίνω στο τέλος (διαγραφή, μετακίνηση στο κιβώτιο κλπ);

Δεύτερον η free έκδοση του avast θεωρείται καλή ή να αγοράσω κάποιο antivirus και αν ναι ποιο είναι καλύτερο να αγοράσω;

Δημοσ.

<p>γεια σας έχω το Avast την free έκδοση.</p>

<p>Καταρχάς θα ήθελα να ρωτήσω όταν βρίσκω ιούς στον υπολογιστή τι εντολή δίνω στο τέλος (διαγραφή, μετακίνηση στο κιβώτιο κλπ);</p>

<p>Δεύτερον η free έκδοση του avast θεωρείται καλή ή να αγοράσω κάποιο antivirus και αν ναι ποιο είναι καλύτερο να αγοράσω;</p>

<p> </p>

1) Αν δεν είσαι σίγουρος μετακίνηση στο κιβώτιο, αλλιώς διαγραφή.

2)Μια χαρά είναι.

Δημοσ.
Δημοσ.

Αφού δεν είσαι σίγουρος καλύτερα να τα στέλνεις στο κιβώτιο για σιγουριά. Μπορεί να είναι false positive (δλδ λανθασμένη ανίχνευση) και αν το στείλεις στο κιβώτιο θα μπορείς να το επαναφέρεις. Αν το διαγράψεις θα χάσεις το αρχείο για πάντα.

Όσον αφορά το πως θα καταλαβαίνεις αν είναι ιός είναι απλό. Αφού σου το εμφανίσει το avast σημαίνει ότι το θεωρεί ιό. Αν δεν το θεωρούσε δεν θα σου εμφάνιζε την ειδοποίηση.

• Like 1
Δημοσ.

Σαν antivirus η free εκδοση είναι  αρκετά καλή...πάντως εγώ όποτε το είχα βάλει σερνόταν ο firefox .... :wacko: έβαλα τον MSE (πιο λιτός βέβαια ) και ησύχασα

Δημοσ.

Σαν antivirus η free εκδοση είναι  αρκετά καλή...πάντως εγώ όποτε το είχα βάλει σερνόταν ο firefox

Συμβαίνει και σε μένα μερικές φορές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...