warriorgr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 γεια σας έχω το Avast την free έκδοση. Καταρχάς θα ήθελα να ρωτήσω όταν βρίσκω ιούς στον υπολογιστή τι εντολή δίνω στο τέλος (διαγραφή, μετακίνηση στο κιβώτιο κλπ); Δεύτερον η free έκδοση του avast θεωρείται καλή ή να αγοράσω κάποιο antivirus και αν ναι ποιο είναι καλύτερο να αγοράσω;
stevenosfp1999 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 <p>γεια σας έχω το Avast την free έκδοση.</p> <p>Καταρχάς θα ήθελα να ρωτήσω όταν βρίσκω ιούς στον υπολογιστή τι εντολή δίνω στο τέλος (διαγραφή, μετακίνηση στο κιβώτιο κλπ);</p> <p>Δεύτερον η free έκδοση του avast θεωρείται καλή ή να αγοράσω κάποιο antivirus και αν ναι ποιο είναι καλύτερο να αγοράσω;</p> <p> </p> 1) Αν δεν είσαι σίγουρος μετακίνηση στο κιβώτιο, αλλιώς διαγραφή. 2)Μια χαρά είναι.
arc Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Για το πρώτο αναλογα με τον ιο. Συνήθως το στέλνω διαγραφή. Για το δευτερο ... ειναι stiky παναθεμα το http://www.insomnia.gr/topic/498426-%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%BF%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%83%CF%85%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF-antivirus-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%AC%CF%84%CE%B5/
warriorgr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Για το πρώτο αναλογα με τον ιο. Συνήθως το στέλνω διαγραφή. πως θα καταλαβω αν ειναι ιος θα το λεει;
micos000 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Αφού δεν είσαι σίγουρος καλύτερα να τα στέλνεις στο κιβώτιο για σιγουριά. Μπορεί να είναι false positive (δλδ λανθασμένη ανίχνευση) και αν το στείλεις στο κιβώτιο θα μπορείς να το επαναφέρεις. Αν το διαγράψεις θα χάσεις το αρχείο για πάντα. Όσον αφορά το πως θα καταλαβαίνεις αν είναι ιός είναι απλό. Αφού σου το εμφανίσει το avast σημαίνει ότι το θεωρεί ιό. Αν δεν το θεωρούσε δεν θα σου εμφάνιζε την ειδοποίηση. 1
winterman Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Σαν antivirus η free εκδοση είναι αρκετά καλή...πάντως εγώ όποτε το είχα βάλει σερνόταν ο firefox .... έβαλα τον MSE (πιο λιτός βέβαια ) και ησύχασα
warriorgr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 ευχαριστω για τις συμβουλες σας!!!
kostas_dr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Σαν antivirus η free εκδοση είναι αρκετά καλή...πάντως εγώ όποτε το είχα βάλει σερνόταν ο firefox Συμβαίνει και σε μένα μερικές φορές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα