Tony10 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Thanks so much for the message, Well I am quite Okay with the present condition and the last price for the item, Well i am from the United States and the reason why i am buying from your country is because I have a wife name Stacie, she was into Army and she died of brain cancer but before i lost her she was redeployed to Africa and she took my son along coz my job was too busy, After my wife died Lekan is still in Africa schooling, so now i have to wait for him to finish up before i bring him back to the States. So his birthday is coming soon and due to my work i won't be able to buy this kind of surprising package here, More so i would offer you the sum of 960 Euro for the item including the shipment cost which is 5-7days of delivery. So kindly check the cost of the shipment to Africa now and get back to me if the amount i offered is Okay for you so we can talk about the payment method and also the shipment address of Lekan. ΕΙμαι καινουργιος στις συνναλαγες στο ιντερνετ και με εστειλε αυτο το ατομο ενα μυνημα που λεει τα παραπανω και μυριζομαι πως ειναι εξαπατηση(ιδιως το γεγονος πως ειανι στην Αφρικη)...ποια ειναι οι γνωμη σας ...να μεινω μακρια??απο τον δηθεν αγοραστη? Ευχαριστω
makfil Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Διάβασε το σχετικό link της υπογραφής μου και πρόσεχε πολύ μιας και είσαι νέος στο ... άθλημα.
Tony10 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Σε ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση...αμεσως απαντησα αρνητικα στο αιτημα της/του και επισης παρατηρησα πως ηταν σχεδον ολοϊδιο με ενα απο το φορουμ στο link και ξανα ευχαριστω )
DrLo Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 ΕΙμαι καινουργιος στις συνναλαγες στο ιντερνετ και με εστειλε αυτο το ατομο ενα μυνημα που λεει τα παραπανω και μυριζομαι πως ειναι εξαπατηση(ιδιως το γεγονος πως ειανι στην Αφρικη)...ποια ειναι οι γνωμη σας ...να μεινω μακρια??απο τον δηθεν αγοραστη? Ευχαριστω Πραγματικά λυπάμαι τους legit αφρικανούς που προσπαθούν πραγματικά να αγοράσουν πράγματα από το Inet. Τώρα σοβαρά ... μόνο η Αφρική σε χάλασε ? Το ότι κάποιος σου πουλά κακογραμμένο εργο μάρθα-βούρτση δεν είναι αρκετό ?
nemesiskp Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Πολυ πλακα το μηνυμα του.Εαν ηταν χειρογραφο θα σου ελεγε οτι "οι κηλιδες που βλεπεις ειναι απο τα δακρυα που κυλανε καθως γραφω". Εννοειται μακρια!Μην κανεις καν τον κοπο να απαντησεις.
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Ποτέ μην απαντάς. Απλά το διαγράφεις. Εδω ειμαι υποχρεωμενος να διαφωνησω. Μπορεις ανετα να απαντησεις και να τρολαρεις διασκεδαζοντας. Απλα αφησε τη φαντασια σου να οργιασει 1
Tony10 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Ναι παιδια και εγω ειμουν σχεδον σιγουρος πως προκειται για απατη..ακου εκει να αρχισει να μου λεει και για την γυναικα του και την ιστορια της ζωης του τεσπα...χδ ευχαριστω θα ειμαι προσεκτικος ) επισης μιας που αρχισα το θεμα...κατι σχετικο...οι συνναλαγες online γινονται προτιμοτερα με paypal?? επειδη οπως ειπα τωρα αρχιζω
Cryptic Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Εδω ειμαι υποχρεωμενος να διαφωνησω. Μπορεις ανετα να απαντησεις και να τρολαρεις διασκεδαζοντας. Απλα αφησε τη φαντασια σου να οργιασει Η απάντηση επιβεβαιώνει το e-mail σου, και ίσως παίζουν διάφορα θέματα ασφάλειας κτλ... Βέβαια αν δεν έχεις τι να κάνεις 1
kfyros Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Θεϊκό το μήνυμα του τύπου.. <<coz my job was too busy>> Θα μπορούσε στο τέλος να γράφει κάτι του τύπου : When you ship the item you will receive the payment of 960 euros (or the equivalent in testicles, which is the currency of the country Lekan is located) .Be well, John Spartan.. Μακριά. Αν είσαι χασομέρης γράφτου ότι ήξερες τη μάνα του Lekan από την Αθηνάς, μπας και σου απαντήσει και γίνει τζέρτζελο. Αν και το πιο πιθανό είναι να μην σε ξαναενοχλήσει.Αυτοί δουλεύουν με το νόμο των πιθανοτήτων και βαράνε στο ψαχνό μαζικά. 1% επιτυχία να έχουν, μιλάμε για γερή μπάζα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα