Luxx Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Αγορασα ενα μπρικι εσπρεσσο, το οποιο βγαζει 6 φλυτζανια μονους, δλδ 3 διπλους εσπρεσσο. Θελω να ρωτησω, εαν εγω θελω να φτιαξω καφε μονο για εμενα, μπορω να βαλω το 1/3 της δοσης ή οχι; Βεβαια το νερο παραμενει το ιδιο, εαν δε κανω λαθος.. Οποιος εχει μπρικι εσπρεσσο και ξερει, ας με βοηθησει.
gatokoritso Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 κοιτα αυτα τα μπρικακια λειτουργουν καλα αμα τα βαζεις να κανουν αυτο που εχουν φτιαχτει.εγω εχω για 3 ποτηρια και ειχα δοκιμασει μια φορα να κανω για 1 με λιγοτερο καφε και νερο.ε βγηκε καφες αλλα ηταν νεροζουμι.δεν ξερω αν εσυ με μεγαλυτερο μπρικι θα τα καταφερεις.δεν χανεις κατι να δοκιμασεις.
nvel Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 πάρε άλλο μπρίκι για ένα καφέ ή μην το πίνεις όλο
andreapaog328 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Αγορασα ενα μπρικι εσπρεσσο, το οποιο βγαζει 6 φλυτζανια μονους, δλδ 3 διπλους εσπρεσσο. Θελω να ρωτησω, εαν εγω θελω να φτιαξω καφε μονο για εμενα, μπορω να βαλω το 1/3 της δοσης ή οχι; Βεβαια το νερο παραμενει το ιδιο, εαν δε κανω λαθος.. Οποιος εχει μπρικι εσπρεσσο και ξερει, ας με βοηθησει. οχι. απλα παιρνεις μικρότερο. 1-2-4-12 εχω δει. η απλα φτιαχνεις και το πετας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα