Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και απο μένα! έχω ένα θέμα με το εν λόγω κινητό και θα ήθελα την βοήθειά σας. Ας πάρουμε τα πράγματα όμως απο την αρχή. Είμαι καινούριος κάτοχος του κινητού και δεν το πολυγνωρίζω ακόμα(1 βδομάδα το έχω) και πριν απο αυτό είχα ένα motorola razr xt910 maxx. Αυτό που πραγματικά αγάπησα στο razr εκτός της αυτονομίας του, είναι η έξοδος hdmi που πραγματικά μου έλησε τα χέρια και βάση αυτού(σύνδεση του κινητού με την τηλεόραση) προχώρησα και στην αγορά του s4. Πήρα λοιπόν ένα καλώδιο mhl to hdmi απο ebay (http://www.ebay.com/itm/360708651355?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649) αλλα δεν δουλέυει! μήπως δεν έχω ενεργοποιήσει κάποια ρυθμηση μήπως δεν κάνω κάτι σωστά?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

10 ευρώ έχει ο γνήσιος αντάπτορας... Γιατι πήρες από το e-bay ?

Ο γνήσιος δεν θέλει ρευμα, δες ο δικός σου αν θέλει ρευμα απο τον φορτιστή.

Όταν έχεις ακριβό κινητό πρέπει να προσέχεις και να μην βάζεις ότι αντάπτορα βρίσκεις από το e-bay κτλ…

Επεξ/σία από Ziant
Δημοσ.

Αυτός ο αντάπτορας είναι για s3(mhl), το s4 έχει (mhl 2.0), κανονικά πρέπει να δουλεύει σε s4, ο αντάπτορας του s4 δεν δουλεύει σε s3, γιατί το s3 θέλει και ρεύμα… Εκτός από το ρεύμα έχουν διαφορά στο rerfresh rate, 24 hz το mhl (s3), 60 hz τo mhl 2.0 (s4).

Τώρα εσύ έκανες 2 λάθη, ένα ότι πήρες καλώδιο για s3 (άσχετα οτι δουλευει έστω με χαμηλά hz), και δεύτερο που το αγόρασες από e-bay.

E-bay = Atia = άγνωστου ταυτότητας ιντερνετικά αντικείμενα…

Αν δεν βρεις άκρη βρες ένα κατάστημα να στο δοκιμάσουν (δύσκολο)…

Τελικά ο γνήσιος samsung mhl 2.0 σε hdmi αντάπτορας κάνει 40$

Δημοσ.

Μίλησα σχετικά με το θέμα με ανθρώπους απο το ebw και μου είπαν ουσιαστικά οτι και τον κατάλληλο αντάπτορα να βρώ θα πρέπει και η οθόνη να υποστηρίζει το πρωτόκολλο mhl και λεπεσα απο τα σύννεφά! ισχύει κατι τέτοιο?  υπάρει κάποιος με τον σωστό αντάπτορα να το επιβεβαιώσει ή όχι αυτό?

Δημοσ.

Μίλησα σχετικά με το θέμα με ανθρώπους απο το ebw και μου είπαν ουσιαστικά οτι και τον κατάλληλο αντάπτορα να βρώ θα πρέπει και η οθόνη να υποστηρίζει το πρωτόκολλο mhl και λεπεσα απο τα σύννεφά! ισχύει κατι τέτοιο?  υπάρει κάποιος με τον σωστό αντάπτορα να το επιβεβαιώσει ή όχι αυτό?

Πες τους χαιρετίσματα… :(

To s4 υποστηρίζει mhl, δεν έχει πρόβλημα η συσκευή, ο αντάπτορας έχει πρόβλημα…

Δημοσ.

το ξέρω ότι το υποστηρίζει και αυτός ήταν και ο λόγος που το πήρα . οπότε πιστεύεις πως είναι καθαρά θέμα αντάπτορα και άμα αγοράσω τον samsung  δεν θα έχω θέμα σε καμία tv

Δημοσ.

Εγώ αυτό που γνωρίζω είναι τι υποστηρίζει η συσκευή σου, τώρα αν αγόρασες μεταχειρισμένη συσκευή ή καινούργια συσκευή που έχει πρόβλημα δεν το γνωρίζω.

Τα φτηνά καλώδια/ανταπτορες από e-bay, δεν έχουν προδιαγραφές/ελενχο από κάπου, είναι χύμα και γιαυτό σε πολλές περιπτώσεις δεν δουλεύουν σωστά…

Εσύ θα πας σε ένα κατάστημα και θα πεις το πρόβλημα σου, πες τους ότι για να αγοράσω τον αντάπτορα θέλω πρώτα να δω αν δουλεύει, αν το smartphone είναι καινούργιο, θα ανοίξει μια συσκευασία και θα στο δοκιμάσει σε μια οθόνη, αν δουλέψει αγοράζεις τον αντάπτορα, αν δεν δουλέψει επιστρέφεις το smartphone από εκεί που το αγόρασες.

Samsung mhl 2 αντάπτορα χρειάζεσαι, και θα αγοράσεις ένα καλώδιο hdmi για να πας από τον αντάπτορα στην tv, θα στα πει και ο πωλητής του καταστήματος…

Δημοσ.

http://www.samsung.com/us/mobile/cell-phones-accessories/ET-H10FAUWESTA

Αυτός ο αντάπτορας στο s4 δεν θέλει έχτρα ρεύμα κανονικά, άλλα εσύ άσχετα με αυτά που λέω ακόλουθάς τις οδηγίες του κατασκευαστή του αντάπτορα, και για καλύτερη χρήση/προστασια της μπαταριάς, συνδέεις έκτος από το smartphone και τον φορτιστή στον αντάπτορα.

Με λίγα λογία άσχετα από αυτά που λένε σε forums/sites, εσύ ακολουθάς τις οδηγίες του κατασκευαστή του smartphone/αντάπτορα…

Όταν πας σε κάποιο κατάστημα κράτα και τον αντάπτορα που αγόρασες από το e-bay για να τον τσεκάρουν (αν θέλουν)

Δημοσ.

το πιθανοτερο ειναι να ισχυει αυτο.

εμενα που η τν υποστηριζει mhl, εχει ξεχωριστη hdmi θυρα για την mhl συνδεση που δινει και ρευμα να φορτιζει και τη συσκευη.

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν αναφέρομαι σε όλους όσους αγγίζει το θέμα. μετά απο πολύ ψάξιμο βρήκα τι ισχύει γενικά και τι έφταιξε στην περιπτωσή μου. τα καλώδια, αντάπτορες κλπ με διαφόρων ποσοτήτων pins(5 και 11). θα υποθέσω εδώ πως μέχρι και το s3 έβγαζε σε hdmi με τα απλά 5 pins της usb θύρας, ενώ το s4 χρειάζεται 11 pins γιαυτό και το καλώδιο που πήρα απο το ebay δεν έκανε. οπότε είτε ψάχνεις και βρήσκεις καλώδιο με 11 pins ή στην περίπτωση που έχεις ήδη καλώδιο αλλα των 5 pins αγοράζεις έναν αντάπορα που τα 5 τα κάνει 11(πάμφθηνος στο ebay). όλα τα περι τηλεόρασης αν υποστηρίζει mhl είναι μπαρούφες. το δοκίμασα μεχρι στο 5ετίας κοντά monitor στο pc μου και δούλεψε περίφημα!

ελπίζω να βοήθησα!

• Like 2
Δημοσ.

Το καλό είναι ότι βρήκες το πρόβλημα και το έλυσες και το ακόμα καλλίτερο ότι μοιράστηκες τη λύση με τα μέλη του forum.

Συγχαρητήρια  :-D

Δημοσ.

Το αντάπτορας που αγόρασες είναι για το s2 αφού έχει 5 pin micro usb…

S2 = 5 pin micro usb Mhl

S3 = 11 pin micro usb Mhl

S4 = 11 pin micro usb Mhl 2.0

Εσύ τώρα αγόρασες και ένα αντάπτορα micro usb 5 pin σε micro usb 11 pin, δουλεύει το καλώδιο, αλλά σε κόβει όπως έχω εξηγήσει παραπάνω. Αν βάλεις αντάπτορα mhl 2.0 micro usb σε hdmi, θα βλέπεις στην tv 1080p στα 60 fps. Ενώ το s4 μπορεί να βγάλει 60 fps στα 1080p, εσύ βλέπεις 24 ή 30 fps στην οθόνη, δηλαδή βλέπεις τα μισά frames στην οθόνη.

Άρα το μόνο που κατάφερες είναι να δουλέψει ο αντάπτορας που αγόρασες από το e-bay, αλλά δεν δουλεύει όπως θα έπρεπε για το s4…

Δημοσ.

οκ δεκτό αλλά τώρα βγήκε μια άκρη. όλα τα περι τηλεόρασης ήταν μπαρούφες και τα πάντα έχουν να κάνουν με το καλώδιο/αντάπτορα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...