kage Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 ειδα πριν λιγο σε επαναληψη στις ειδησεις αρκετα μπλοκα σε ολη την ελλαδα.και "αγροτες" με τα napapijri μπροστα στην καμερα να λενε δεν μπορουμε να ζησουμε!!! θελουν και αλλες φοροελαφρυνσεις?! οκ ειναι απο τις κατηγοριες επαγγελματος που αντιδρουν ομαδικα και αυτο τους κανει καλο γιατι παλι θα κερδισουν...(ψηφοι) τα αλλα τα προβατα ακομη υπνο και ας εχουν μεγαλυτερη φορολογιση.... εγω εχω να προτεινω κατι αλλο μακαρι να βαζαν σε ολους φορολογια αγροτων,ταριφες,περιπτερα-ψιλικα... Κουβεντα για τους συνεταιρισμους που φαληρισαν,τα κοκκινα δανεια και τα εικονικα τιμολογια,επιδοτησεις σε εικονικα συμβολαια,ογα,αγροτικη τραπεζα... 2
NikosKallithea Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 ειδα πριν λιγο σε επαναληψη στις ειδησεις αρκετα μπλοκα σε ολη την ελλαδα.και "αγροτες" με τα napapijri μπροστα στην καμερα να λενε δεν μπορουμε να ζησουμε!!! θελουν και αλλες φοροελαφρυνσεις?! οκ ειναι απο τις κατηγοριες επαγγελματος που αντιδρουν ομαδικα και αυτο τους κανει καλο γιατι παλι θα κερδισουν...(ψηφοι) τα αλλα τα προβατα ακομη υπνο και ας εχουν μεγαλυτερη φορολογιση.... εγω εχω να προτεινω κατι αλλο μακαρι να βαζαν σε ολους φορολογια αγροτων,ταριφες,περιπτερα-ψιλικα... Κουβεντα για τους συνεταιρισμους που φαληρισαν,τα κοκκινα δανεια και τα εικονικα τιμολογια,επιδοτησεις σε εικονικα συμβολαια,ογα,αγροτικη τραπεζα... Στον υπνο σου τους εβλεπες? 1
Fotis13 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Aπο τις πιο ευνοημενες κατηγοριες φορολογουμενων με ασφαλιστικες εισφορες τις πλακας και επιδοτησεις μαιμου σωρηδον,δανεια που δεν πληρωθηκαν ποτε η' ¨"χαριστηκαν " απο κυβερνησεις και φυσικα τα πληρωσαμε ολοι οι υπολοιποι μαλακες. .Εκβιαζουν με τις αντιδρασεις τους κλεινοντας σαν τραμπουκοι τις εθνικες οδους και παρεμποδιζοντας την ελευθερη μετακινηση. Αλλη μια κλασικη περιπτωση τυφλης αντιδρασης χωρις λογο και αλλη μια αιτια που αυτη η χωρα θα παραμεινει στο διηνεκες ο πατος της Ευρωπης διοτι πολυ απλα αυτο ειναι το επιπεδο των πολιτων της. 7
firewalker Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Ας πάνε τουλάχιστον στα διόδια να τα κρατάνε ανοικτά... 3
Liverpool89 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Ετσι και μετα θα τα παρουν απο τους μισθωτους του ιδιωτικου και τους συνταξιουχους... Ερε βουρδουλας πυ πρεπει να πεσει... Το βρηκαμε τωρα, δεν μας αρεσει αυτο κλεινουμε τους δρμους, μαμαω και τους αλλους πυ θελουν το πρωι, μεσιμερι να πανε στην δουλεια/σπιτια τους... Αλλα πως θα τους φαινταν αν πηγαιναν τους ιδιωτικου τομεα οταν ειναι ο σπαρμος ή το μαζεμα των ελιων και τους εκλειναν το δρομο για τα χωραφια.... Τοτε θα τους εβλεπα τους μαγκες με τα καγιεν και τα τρακτερ των 160 ιππων ,.... 2
HALF EVIL Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Μου αρεσει πολυ η απλοποιηση που κανετε ενθεν και ενθεν. 2
chaosmaster Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Περίεργο πράγμα η αγροτιά. Όλα τα εισάγουμε. Παραγωγή δεν υπάρχει. Επιδοτήσεις δεν υπάρχουν. Εξαγωγή δε κάνουμε. Νέες καλλιέργειες δε βάζουν. Απορώ πως ζούνε; Έγω ξέρω ότι όταν ένας ηλεκτρολόγος δεν έχει δουλειά κάνει κάτι άλλο. Δε βγαίνει να κλείσει το δρόμο. Εγώ δεν έχω δει ποτέ αγρότη να αλλάζει επάγγελμα. Για να μην πάμε στο θέμα πετρελαίου που έπαιρναν οι μάγκες το κόκκινο και κατέβαιναν και το πουλούσαν σε αυτούς που είχαν σκάφη σε σχεδόν διπλή τιμή μαύρα. Δεν είδα τι άλλαξαν στη φορολογία τους. Αλλά κάθε χρόνο τέτοια εποχή έχουμε τους αγρότες να κλείνουν δρόμους και να ζητάνε κάτι. Δε λέω ίσως έχουν δίκιο. Αλλά και οι άλλοι δε ζουν σε πλούτη και αυτούς τους ρίξανε. Ή τα λεφτά αυτά θα τα βάλει ο Σαμαράς από τη τσέπη του; 5
Porg Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Για να έχουν βγει και οι αγρότες στους δρόμους φαντάσου σε τι επίπεδο εξαθλίωσης μας έχουν φτάσει τα μνημόνια και οι υποστηρικτές τους 1
chaosmaster Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Για να έχουν βγει και οι αγρότες στους δρόμους φαντάσου σε τι επίπεδο εξαθλίωσης μας έχουν φτάσει τα μνημόνια και οι υποστηρικτές τουςΟι αγρότες μόνιμα στο δρόμο είναι. Πες μου μια χρονιά που δε βγήκαν; 1
siracos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Παρατηρείστε στον χάρτη που είναι τα μπλόκα. Μετά θυμηθείτε ότι κάθε φορά στα ίδια σημεία γίνονται πάντα τα μπλόκα. Σκεφτείτε τώρα μόνο εκεί έχει αγρότες στην Ελλάδα; Στην υπόλοιπη Ελλάδα δεν έχει αγρότες; Όλοι οι υπόλοιποι αγρότες δεν έχουν κανένα πρόβλημα ή είναι βλάκες και δεν ξέρουν να διεκδικήσουν λύσεις στα προβλήματά τους; Μετά ξαναπάτε στον χάρτη και προσπαθήστε να θυμηθείτε από που βγαίνουν οι περισσότεροι πολιτικοί στις εκλογές και ποιες περιοχές και καλλιέργειες παίρνουν τις περισσότερες επιδοτήσεις. Τότε θα καταλάβετε γιατί γίνονται τα μπλόκα και από ποιους. Δεν γίνονται από κανονικούς αγρότες. Δεν παίρνουν όλοι οι αγρότες επιδοτήσεις. Δεν έχουν όλοι οι αγρότες κόκκινα δάνεια. Δεν κλέβουν όλοι οι συνεταιρισμοί και δεν είναι όλοι οι συνεταιρισμοί χρεωμένοι. Δυστηχός είναι ένα επάγγελμά που είναι εύκολο να μπει μέσα ο κάθε απατεώνας να κάνει ότι θέλει και τα κανάλια αυτόν θα δείξουν. Μην γενικεύουμε στο ότι όλοι οι αγρότες είναι απατεώνες . 5
Fotis13 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Οι αγρότες μόνιμα στο δρόμο είναι. Πες μου μια χρονιά που δε βγήκαν; Ειρωνευεται προφανως. Παρατηρείστε στον χάρτη που είναι τα μπλόκα. Μετά θυμηθείτε ότι κάθε φορά στα ίδια σημεία γίνονται πάντα τα μπλόκα. Σκεφτείτε τώρα μόνο εκεί έχει αγρότες στην Ελλάδα; Στην υπόλοιπη Ελλάδα δεν έχει αγρότες; Όλοι οι υπόλοιποι αγρότες δεν έχουν κανένα πρόβλημα ή είναι βλάκες και δεν ξέρουν να διεκδικήσουν λύσεις στα προβλήματά τους; Μετά ξαναπάτε στον χάρτη και προσπαθήστε να θυμηθείτε από που βγαίνουν οι περισσότεροι πολιτικοί στις εκλογές και ποιες περιοχές και καλλιέργειες παίρνουν τις περισσότερες επιδοτήσεις. Τότε θα καταλάβετε γιατί γίνονται τα μπλόκα και από ποιους. Δεν γίνονται από κανονικούς αγρότες. Δεν παίρνουν όλοι οι αγρότες επιδοτήσεις. Δεν έχουν όλοι οι αγρότες κόκκινα δάνεια. Δεν κλέβουν όλοι οι συνεταιρισμοί και δεν είναι όλοι οι συνεταιρισμοί χρεωμένοι. Δυστηχός είναι ένα επάγγελμά που είναι εύκολο να μπει μέσα ο κάθε απατεώνας να κάνει ότι θέλει και τα κανάλια αυτόν θα δείξουν. Μην γενικεύουμε στο ότι όλοι οι αγρότες είναι απατεώνες . Νομιζω πως ειναι αυτονοητο πως δεν ειναι ολοι οι αγροτες ετσι .Μην λεμε τα ιδια παντα .
tolis_01 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Χωρίς να κατηγορώ όλους τους αγρότες, και χωρίς να θέλω να το πάω εντελώς στο κομματικό: Αν η κυβέρνηση δεν κάνει τα χατίρια των αγροτών, δεν θα πάρει ούτε 5% στις επόμενες εκλογές (μόνο από συνταξιούχους και νοικοκυρές). Οπότε νομίζω θεωρώ αναμενόμενο να υποχωρήσει σχεδόν σε όλα η κυβέρνηση. 2
DrLo Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Για να έχουν βγει και οι αγρότες στους δρόμους φαντάσου σε τι επίπεδο εξαθλίωσης μας έχουν φτάσει τα μνημόνια και οι υποστηρικτές τους Σε ποιά χώρα ζεις ? Στην Ελλάδα πάντως οι αγρότες ζητάνε ειδική φορολογία στο πετρέλαιο που θα βάζουν στα τρακέρ ... κύρια και παραδοσιακή χρήση των οποίων έχει καταντήσει το κλείσιμο των δρόμων.
Fotis13 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Χωρίς να κατηγορώ όλους τους αγρότες, και χωρίς να θέλω να το πάω εντελώς στο κομματικό: Αν η κυβέρνηση δεν κάνει τα χατίρια των αγροτών, δεν θα πάρει ούτε 5% στις επόμενες εκλογές (μόνο από συνταξιούχους και νοικοκυρές). Οπότε νομίζω θεωρώ αναμενόμενο να υποχωρήσει σχεδόν σε όλα η κυβέρνηση. Ισχυει αυτο που λες ,οπως και καμια κυβερνηση εαν εκανε αυτα που επρεπε για να βγουμε απο το υφεσιακο σπιραλ δεν θα επαιρνε πανω απο 5%. Για αυτο επαναλαμβανω συνεχεια πως εχουμε τους πολιτκους που μας αξιζουν θελουμε να μας λενε ψεμματα θελουμε λαικιστες πολιτικους να μας χαιδευουν τα αυτια και για αυτο εχουμε διαχρονικα αυτο το ελλεινο πολιτικο προσωπικο και κρατος . 5
acid18 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Γιατί όταν κλεινουν τον δρόμο δεν τους μαζεύει η αστυνομία? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα