Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αχα

Δεν το ηξερα αυτο, εχεις παραπανω ινφο?

Μεταχειρισμενο carbon 4ετων bad idea.
Ειδικα αν δε το δεις ακούσεις πρώτα

Δημοσ.

Αχα

Δεν το ηξερα αυτο, εχεις παραπανω ινφο?

Μεταχειρισμενο carbon 4ετων bad idea.

Ειδικα αν δε το δεις ακούσεις πρώτα

Μπορεί να έχει κάποιο ράγισμα ή βαθύ χτύπημα. Το ράγισμα το ακούς σαν τρίξιμο όταν κανεις ποδήλατο ή αν ζορισεις το σκελετό με τα χέρια. Τέλος πάντων αν δεν είσαι αθλητής δε χρειάζεται να πάρεις τέτοιο σκελετό έτσι κι αλλιώς. Έπειτα ποσά χιλιόμετρα έχει το ποδήλατο; Τα παρελκόμενα σε τι κατάσταση είναι. Εγώ με αυτά τα λεφτά θα έπαιρνα ενα αλουμινίου γνωστής εταιρίας με deore xt πάνω.
  • Like 1
Δημοσ.

Βασικα εχω ενα cube acid 2012 και να σοθ πω την αληθεια ψαρωσα με το καρμπον αλλα αφου μου τα λες ετσι μαλλον το ακυρωνω.

Ευχαριστω

Δημοσ.

<p>Βασικα εχω ενα cube acid 2012 και να σοθ πω την αληθεια ψαρωσα με το καρμπον αλλα αφου μου τα λες ετσι μαλλον το ακυρωνω.</p>

<p> </p>

<p>Ευχαριστω</p>

Πάρε μια καλύτερη ανάρτηση, άλλαξε και κανένα τιμόνι ή λαιμό σε καρμπον και είσαι οκ. Τι σειρά φοράει;

Δημοσ.

To cube?

Frame:Alu Lite AMF 6061 RFR-Geometry,

Disc only Fork: Rock Shox Recon TK Air, 100mm,

Poploc Headset: FSA No.10 semi-integrated Stem: Easton EA30 Oversized Handlebar: Easton EA30 Lowriser Oversized Grips: CUBE Performance Grip Rear Mech: Shimano Deore XT RD-M780 Shadow 10-speed Front Mech: Shimano Deore FD-M590

Top Swing 34,9mm, 10-speed Shifter: Shimano Deore SL-M591 Rapidfire-Plus, 10-speed Brakes: Shimano BR-M445 hydr. discbrake(160/160mm) Chainset: Shimano FC-M522 42x32x24T, 175mm, with BB-ES25

Rims: Alex ZX 24

Hubs:Shimano RM66

Δημοσ.

<p>To cube?</p>

<p> </p>

<p>Frame:Alu Lite AMF 6061 RFR-Geometry,</p>

<p>Disc only Fork: Rock Shox Recon TK Air, 100mm,</p>

<p>Poploc Headset: FSA No.10 semi-integrated Stem: Easton EA30 Oversized Handlebar: Easton EA30 Lowriser Oversized Grips: CUBE Performance Grip Rear Mech: Shimano Deore XT RD-M780 Shadow 10-speed Front Mech: Shimano Deore FD-M590</p>

<p>Top Swing 34,9mm, 10-speed Shifter: Shimano Deore SL-M591 Rapidfire-Plus, 10-speed Brakes: Shimano BR-M445 hydr. discbrake(160/160mm) Chainset: Shimano FC-M522 42x32x24T, 175mm, with BB-ES25</p>

<p>Rims: Alex ZX 24</p>

<p>Hubs:Shimano RM66</p>

Οπότε γιατί να το αλλαξεις; Άντε πολύ πολύ να πας σε 29αρι κάποια στιγμή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...