Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολο το φορουμ.

Θα ηθελα να με βοηθησετε σχετικα με την επιλογη μια κεραιας για wifi επειδη ειμαι λιγο ασχετος σε οτι αφορα το αντικειμενο..

Εψαξα αρκετα αλλα δεν εβγαλα ακρη. Θελω μια κεραια που να εχει αρκετη εμβελεια και να πιανω καλο σημα απο μακρινα δικτυα. Τι να προσεξω και ποια χαρακτηριστικα πρεπει να κοιταω σε μια κεραια?

Υπαρχει καποιο λινκ σχετικο ωστε να τα δω?

Επισης υπαρχει καποιο λινκ σχετικα με το backtrack ή καποιο αλλο παρομοιο προγραμμα να προτεινετε ωστε να πειραματιστω λιγο?

Δε με νοιαζει αν ειναι απο e-bay ή απο εξω.

Δημοσ.

Κανενας ρε παιδια??

Εστω καποιο λινκ που να τα εξηγει και να μπορεσω να καταλαβω τι να ψαξω...

Δημοσ.

Να βγαλω καποιο λινκ που λες δεν καταλαβα τι εννοεις..?

Ειμαι νεος σε ολη αυτη τη διαδικασια κ θελω να πειραματιστω για δω τι γινεται με ολο αυτο..

Απο πολλα site που διαβασα πολλοι προτεινουν μια κεραια της alfa κ μαλλον εκει θα καταληξω μιας και ειναι φτηνη σχετικα.

Τωρα για το kali ή το backtrack που μπορω να βρω καπου σαφες οδηγιες με το πως θα παιξω με αυτα?

Οχι ενα απλο how to στο yutube..

Το kali(backtrack) μπορω να το φορτωσω απευθειας στα windows 7 που εχω ή πρεπει να το κανω boot απο cd?

Εχω ψιλοχαθει με τα προγραμματα και το πως λειτουργει το καθενα..

Δημοσ.

Εγώ έχω πάρει την http://www.ebw.gr/el/product/9389/Asyrmatos-dektis-yperypsilis-apolavi-8 καλή είναι αλλά πάντα πρέπει (αν και δεν το λένε) με καλώδιο ενισχυτή σήματος πχ http://www.e-shop.gr/product?id=PER.750570  αλλιώς δεν θα κάνει ΑΠΟΛΥΤΑ καλή δουλειά. Εγώ τα έχω συνδυάσει και τα δυο και «πιάνω» αρκετά…….

Δημοσ.

Πρεπει να ειναι δλδ προεκταση με ενισχυση? Απλη προεκταση usb δεν θα κανει δουλεια..?Η εστω σκετη η κεραια με το μικρο καλωδιο που εχουν στις συσκευασιες συνηθως..?

Εσυ ποιο προγραμμα χρησιμοποιεις?

Δημοσ.

ΟΧΙ απλή προέκταση ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ! Απλά θα πιάνεις σήματα όχι τόσο πολλά και όχι τόσο δυνατά!!!!!

Είναι πολύ μεγάλη διαφορά που θα δεις με τον ενισχυτή και χωρίς τον ενισχυτή…..

Δημοσ.

Πρεπει να ειναι δλδ προεκταση με ενισχυση? Απλη προεκταση usb δεν θα κανει δουλεια..?Η εστω σκετη η κεραια με το μικρο καλωδιο που εχουν στις συσκευασιες συνηθως..?

Εσυ ποιο προγραμμα χρησιμοποιεις?

Μια χαρά θα δουλεύει και χωρίς αυτό το καλώδιο αρκεί να είναι κοντή η επέκταση ή να μην χρησιμοποιείται καθόλου.

Αυτό το καλώδιο είναι active usb, ώστε να ενισχύει το σήμα (όχι το WiFi) όταν είναι πάνω από 2-3 μέτρα η επέκταση.

Είναι περιορισμός του usb πρότυπου να παίζει έως τα 3 μέτρα και από εκεί και πέρα θέλει ενίσχυση.

Κάλλιστα αντί active usb καλωδίου μπορεί να χρησιμοποιηθεί ενεργό (με δική του τροφοδοσία) usb hub. Είναι ακριβώς το ίδιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...