gigisoni Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Εξαρτάται με τη το βάψει Έχω βάψει σώμα με και καλά "ειδικό" χρώμα καλοριφέρ και πέρα από το ότι το αποτέλεσμα ήταν μέτριο, μύριζε ΜΗΝΕΣ από την άλλη έχω βάψει καλοριφέρ με ΠΛΑΣΤΙΚΟ χρώμα και έχει ΤΖΑΜΑΤΟ - ΜΑΤ και δε μύρισε καθόλου. Ναι δεν έχει την ίδια αντοχή (θεωρητικά) αλλά μόνο αν πάρεις κλειδί και το χαράξεις θα αφήσει σημάδι ... κατά τα άλλα τέλοιο και το συνιστώ 100%. Για χειμώνα μιλάμε. Δεν σου μύρισε όταν άναψες; (Αν έβαψες χειμώνα) Πλαστικό για καλοριφέρ δεν κάνει, τα αχρήστεψε εξωτερικά η αδερφή μου που το έκανε. Στην εμφάνιση εννοώ, δεν της τρύπησαν.
aris1986 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Καλά, τα αγοράζεις και τα αποθηκεύεις, το ίδιο είναι. Αν δεν ανοιχτούν δεν πρόκειται να πάθουν τίποτα. Eχεις δικαιο, βεβαια μπηκα στο mood για βαψιμο. Eπισης εχω ξεκρεμασει καδρα, προκες που εχουν αφησει τρυπες (στοκαρισμα ready δλδ), εβγαλα και πριν 3 εβδομαδες 1 ραφι και μου χει αφησει 4 τρυπες με oupa και αλλες τετοιες μικροδουλιες στους τοιχους.
DrLo Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Για χειμώνα μιλάμε. Δεν σου μύρισε όταν άναψες; (Αν έβαψες χειμώνα) Πλαστικό για καλοριφέρ δεν κάνει, τα αχρήστεψε εξωτερικά η αδερφή μου που το έκανε. Στην εμφάνιση εννοώ, δεν της τρύπησαν. Οχι δε μίρυσε (ο,ι περισσότερο από τον τοίχο) Σε εμΦάνηση , αν και υποκειμενικο αυτό, εγινε ΦΟΒΕΡΟ ... σκουρο ματ ... ιδιετεφα ααν το συκρινεις με την κλασσικη εμφανιση ενος παλιου σωματως με φετες
aris1986 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Eτοιμο! Χρωματα φουντουκι- πορτοκαλί και ασπρο ταβάνι! Σημερα θα παρω και κουρτινα γιατι η αλλη ηταν ασπρη και δεν μ'αρεσε. 1
aris1986 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Oχι πολυ. Σχεδον καθολου. Και τωρα μυριζει ισχνά και δεν ενοχλεί. "καινουργιλα" φάση!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα