1ronma1den Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα σε όλους. Χτες ελεγκτής με σταμάτησε, κατεβήκαμε , μας έκοψε κλήση. ( δεν το συνεχίζω γιατί και έφταιγα που δεν έκοψα, αλλά εγώ όπως και το άλλο παΐδι , δεν υπήρχε εισιτήριο στα κοντινά περιπτερά ώστε να πάμε γρήγορα στην σχολή μας. κόβουμε στο μετρό. εμείς φταίμε δηλαδή όταν βιαζόμαστε και δεν έχουμε από που να πάρουμε , να τρωμε την κλήση. τεσπα.)το θεμα ειναι πως μου ειπε ο ελεγκτής πως εαν το καταβαλω μεσα σε 10 μερες ειναι μισο .μου έκοψε κλήση 72 ευρω. αρα 36. και εαν ειμαι φοιτητης πληρωνω 18. ειμαι φοιτητης σε Ι.Ε.Κ. και δημοσιο κιολας. και το θεμα ειναι πως το μονο που μας δινει η σχολή σαν ΠΑΣΟ ειναι μια απλη ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ. την οποια οταν πηγα να κοψω εισητιριο μηνιαιο για τις μετακινησεις ετρωγα πορτα διοτι δεν ειναι πασο αλλα μια βεβαιωση και χρειαζεται πασο και και και.οταν παω να καταβαλω τωρα το προστημο της κλησης, και τους πεταξω τα 18 ευρω μαζι με την βεβαιωση και εκτυπωμενη σελιδα απο την ιστοσελιδα του ΟΑΣΑ την οποια λεει οτι βαση νομου οι φοιτητες (ΚΑΙ ΤΩΝ Ι.Ε.Κ) πληρωνουμε το μισο. στη περιπτωση μου σιγουρα δεν θα πληρωσω πανω απο 18 ευρω και ας παω και φυλακη .δεν με ενδιαφερει. επειδη στην σχολή μου ειναι ηλιθιοι και δεν βγαζουν πασο ,η επειδη ειναι στον ΟΑΣΑ πιο ηλιθιοι και δεν δεχονται την βεβαιωση ,θα κυκλοφορω σαν κλεφτης επειδη δεν δικαιουμε το μισο λογο χαρτουρας?δεν κλεγομαι απλα πόσταρα άδω μήπως κάποιος είχε το ανάλογο πρόβλημα.Ευχαριστώ εκ των πρότερων για τις απαντήσεις .
Lucifer Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Έχω την εντύπωση πως αν δεν πας μέσα σε 10 μέρες, πληρώνεις το διπλάσιο, όχι αυτό με το μισό που ανέφερες. Δεύτερον, αν το πάσο σου δεν αναγνωρίζεται, πας για ολόκληρο το πρόστιμο, όπως στο έγραψε δλδ ο ελεγκτής.
parasaser Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 φίλε φταις, φταίει και η σχολή σου, φταίει και ο ΟΑΣΑ. είστε πάτσι δεν πληρώνεις τίποτα, αλλά από εδώ και πέρα έχε πάντα μαζί σου ένα εισιτήριο στην τιμή του μισού. τώρα αν σου πουν άλλα σούξου μούξου, δείξε τους την βεβαίωση της σχολής σου και επέβαλε τους να επικοινωνήσουν εκείνοι με την σχολή για να εξακριβώσουν την αλήθεια.
1ronma1den Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 ο ελεγκτης μολις του εδειξα την βεβαιωση για να μου κοψει την κληση μου λεει πηγαινε με αυτο μπας και το πληρωσεις 18 αλλιως αν δεν πας μεσα σε 10 μερες θα πληρωσεις το μισο του 72. που σου εκοψα. θα τρελαθω. και φυσικα και δεν θα ξανα κοψω εισιτηριο και δεν θα ξανα σταματησω σε ελεγκτη , εαν τυχον πληρωσω πανω απο 18 .ευρω επειδη τα περιπτερα δεν αγοραζουν εισιτηρια επειδη δεν εχουν κανενα κερδος. τι πραγματα ειναι αυτα ?
CarbonFibre Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Να πας να κάνεις τη διαδικασία που είπες και όλα θα πάνε καλά.Αν είσαι συχνός χρήστης βγάλε μια κάρτα και με τη βεβαίωση θα σου βγάλουν και φοιτητική να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Τώρα το δεν ξανακόβω εισιτήριο είναι κατά την άποψή μου απαράδεκτη συμπεριφορά. Το έλλειμμα των ΜΜΜ το πληρώνουν όλοι οι πολίτες αυτής της χώρας ακόμα και αυτοί που δεν έχουν πατήσει ποτέ το πόδι τους στην Αθήνα.Δεν νομίζω ότι είναι σωστό να στέλνουμε το λογαριασμό μας στον συμπολίτη μας που δεν φταίει καθόλου. 2
paylidis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Να πας να κάνεις τη διαδικασία που είπες και όλα θα πάνε καλά.Αν είσαι συχνός χρήστης βγάλε μια κάρτα και με τη βεβαίωση θα σου βγάλουν και φοιτητική να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Τώρα το δεν ξανακόβω εισιτήριο είναι κατά την άποψή μου απαράδεκτη συμπεριφορά. Το έλλειμμα των ΜΜΜ το πληρώνουν όλοι οι πολίτες αυτής της χώρας ακόμα και αυτοί που δεν έχουν πατήσει ποτέ το πόδι τους στην Αθήνα.Δεν νομίζω ότι είναι σωστό να στέλνουμε το λογαριασμό μας στον συμπολίτη μας που δεν φταίει καθόλου. Πολυ σωστός φίλε μου... Εγω που δε μπαίνω π.χ. στα ΜΜΜ γιατι να πληρώνω το έλλειμα απο τον λαθρεπιβάτη φιλο. Να πληρώσεις αδερφέ μου το πρόστιμο και να βγάλεις έπειτα φοιτητική κάρτα απο τα κεντρικά ή να παίρνεις δεσμίδα εισιτήρια άλλη φορά... Το οτι δεν ειχες και δεν έβρισκες ειναι αμέλεια σου αλλα και του ΟΑΣΑ που δεν εχει εισητηρια μεσα στο λεωφόρείο αλλα σε αυτό δε νομίζω οτι φταίει κάποιος άλλος συμπολίτης σου που φορολογείται σε αντίθεση με εσένα...
1ronma1den Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 συμφωνω ,και ολα ειναι λογο νευρων διοτι με συζητηση με τον ελεγκτη και εναν περιπτερα που μας ελεγε θα κοπουν τα εισιτηρια απο τα περιπτερα γιατι δεν εχει κερδος, απο που θα βρισκω εισιτηριο? 2 στασεις μονο" καθημερινα "κλεβω" ,και στην συνεχεια αγοραζω ,λογο του οτι δεν υπαρχει μερος να προμηθευτω εισιτηριο συνεβει αυτο. τελωςπαντων
Pa0ki Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 1.Δε μπορεί να σου δώσει φοιτητικό πάσο το ΙΕΚ σου και αν σου δώσει θα είναι μούφα, δεν περνάει στα ΜΜM Υπάρχει ειδική συμφωνία για τους φοιτητές ΑΕΙ/ΤΕΙ(τα ιδρύματα/υπουργείο δεν ξέρω ακριβώς με τον οασα κτελ κ.λπ, μάλιστα τους χρωστάνε κάμποσα μύρια) 2.Αγόρασε μια φορά 10 εισιτήρια μαζεμένα, όταν σου μείνουν 2 ξαναγόρασε άλλα 10 ή αν σε συμφέρει κοίτα για κάρτα, το "δεν υπάρχει μέρος να προμηθευτώ εισιτήριο" είναι αδερφίστικη δικαιολογία Be a man, and pay your debts 4
parasaser Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 αν είναι να περπατήσει 10 μίλια για μερικά ψωροχαρτακια, πάει και με τα πόδια. φταίει ο ΟΑΣΑ που δεν προμηθεύει έστω μέρη όπως ο ΕΛΤΑ και άλλα τέτοια. πόσο δύσκολο είναι να βάλει ένα αυτόματο μηχάνημα στις στάσης ή μέσα στο λεωφορείο?!
Pa0ki Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 πόσο δύσκολο είναι να βάλει ένα αυτόματο μηχάνημα στις στάσης ή μέσα στο λεωφορείο?! Το πιο απλό πράγμα Γενικά ο ΟΑΣΑ σε σχέση με τον ΟΑΣΘ είναι χρόνια πίσω Υπάρχει το μετρό στην Αθήνα και τα αστικά τα έχουν γραμμένα μου φαίνεται Στη Θεσ/νίκη που είναι μόνο τα αστικά, εννοείται μηχάνημα μέσα στο λεωφορείο, πινακίδες που αναγράφουν λεπτά άφιξης λεωφορείων, σελίδα στο ίντερνετ δωρεάν(νομίζω) που ενημερώνεται live για τα δρομολόγια, ώρες άφιξης κ.λπ Πολύ μπροστα λλέμε 3
arxaggelos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Το πιο απλό πράγμα Γενικά ο ΟΑΣΑ σε σχέση με τον ΟΑΣΘ είναι χρόνια πίσω Υπάρχει το μετρό στην Αθήνα και τα αστικά τα έχουν γραμμένα μου φαίνεται Στη Θεσ/νίκη που είναι μόνο τα αστικά, εννοείται μηχάνημα μέσα στο λεωφορείο, πινακίδες που αναγράφουν λεπτά άφιξης λεωφορείων, σελίδα στο ίντερνετ δωρεάν(νομίζω) που ενημερώνεται live για τα δρομολόγια, ώρες άφιξης κ.λπ Πολύ μπροστα λλέμε Να προσθέσω κι αυτό το app που λύνει χέρια.
Cossutius. Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Βro βγαλε μια ετήσια κάρτα για τα ΜΜΜ να ηρεμησεις. Ξέρω ειναι ακριβή (όπως τα πάντα στην Ελλάδα) αλλά δε γινεται διαφορετικά. Τα ΙΕΚ δεν δινουν πασο.
Razor_7 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα σε όλους. Χτες ελεγκτής με σταμάτησε, κατεβήκαμε , μας έκοψε κλήση. ( δεν το συνεχίζω γιατί και έφταιγα που δεν έκοψα, αλλά εγώ όπως και το άλλο παΐδι , δεν υπήρχε εισιτήριο στα κοντινά περιπτερά ώστε να πάμε γρήγορα στην σχολή μας. κόβουμε στο μετρό. εμείς φταίμε δηλαδή όταν βιαζόμαστε και δεν έχουμε από που να πάρουμε , να τρωμε την κλήση. τεσπα.) το θεμα ειναι πως μου ειπε ο ελεγκτής πως εαν το καταβαλω μεσα σε 10 μερες ειναι μισο .μου έκοψε κλήση 72 ευρω. αρα 36. και εαν ειμαι φοιτητης πληρωνω 18. ειμαι φοιτητης σε Ι.Ε.Κ. και δημοσιο κιολας. και το θεμα ειναι πως το μονο που μας δινει η σχολή σαν ΠΑΣΟ ειναι μια απλη ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ. την οποια οταν πηγα να κοψω εισητιριο μηνιαιο για τις μετακινησεις ετρωγα πορτα διοτι δεν ειναι πασο αλλα μια βεβαιωση και χρειαζεται πασο και και και. οταν παω να καταβαλω τωρα το προστημο της κλησης, και τους πεταξω τα 18 ευρω μαζι με την βεβαιωση και εκτυπωμενη σελιδα απο την ιστοσελιδα του ΟΑΣΑ την οποια λεει οτι βαση νομου οι φοιτητες (ΚΑΙ ΤΩΝ Ι.Ε.Κ) πληρωνουμε το μισο. στη περιπτωση μου σιγουρα δεν θα πληρωσω πανω απο 18 ευρω και ας παω και φυλακη .δεν με ενδιαφερει. επειδη στην σχολή μου ειναι ηλιθιοι και δεν βγαζουν πασο ,η επειδη ειναι στον ΟΑΣΑ πιο ηλιθιοι και δεν δεχονται την βεβαιωση ,θα κυκλοφορω σαν κλεφτης επειδη δεν δικαιουμε το μισο λογο χαρτουρας? δεν κλεγομαι απλα πόσταρα άδω μήπως κάποιος είχε το ανάλογο πρόβλημα. Ευχαριστώ εκ των πρότερων για τις απαντήσεις . πήγαινε στο Πεδίο του Άρεως στα κεντρικά και με τη βεβαίωση σπουδών, τα 18Ε/36Ε (νομίζω δεν έχει -50% λόγω έγκαιρης καταβολής) και με εκτυπωμένα τι λέει ο νόμος και πλήρωσε το πρόστιμο ως έχει ούτε ευρώ παραπάνω και τελίωσε η υπόθεση. Μην αναλώνεσε,πώς, και τι, και γιατί, ούτε η δικαιολογία "δεν είχε εισητήριο το περίπτερο" στέκει. Αγόραζε δεσμίδες από μετρό να 'χεις πάντα μαζί σου και να σου 'ρχεται και πιο φτηνά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα