gamer73 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 http://www.express.co.uk/news/world/458917/Surplus-baby-giraffe-shot-in-zoo-and-fed-to-the-lions-despite-being-healthy Διαβάζοντας το παραπάνω άρθρο μου προκάλεσε δυσφορία και αγανάκτηση ποια ειναι η γνώμη σας γιαυτη την βαρβαρότητα; Sent from my iPad using Insomnia
iliasmach Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Εγώ ακόμα απορώ γιατί ενώ κάποιος προσέφερε ένα αρκετά μεγάλο πόσο για να πάρει το ζώο αυτοί αρνήθηκαν όπως αρνητική ήταν και η απάντηση τους προς τον ζωολογικό κήπο.
Demon13 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Oτι αρνήθηκαν τα χρήματα είναι το θέμα ή οτι σκότωσαν το ζώο για πλάκα μπροστά στα παιδιά; Το χειρότερο είναι αυτο που γίνεται με τα δελφίνια στην ασία ΚΑΘΕ χρόνο. 2
gamer73 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Τελικά ο άνθρωπος ειναι το μεγαλύτερο κτήνος ζώο στο πλανήτη Sent from my iPad using Insomnia 4
παπι Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Κτηνωδια που το σκοτωσαν ακαριαια αντι να το πεταξουν ζωντανο στα λιονταρια; 2
silverado Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Τα παντα εξυπηρετουν εναν σκοπο τιποτα δεν γινεται τυχαια απο τετοιους ανθρωπους ( ? ) . Μπροστα στα παιδακια η ολη ιστορια, οπως παραλληλα μπροστα σε παιδακια καπου αλλου παιρνουν τα κεφαλια των αλλοθρησκων. Ο καθενας κανει την κτηνωδια που του επιτρεπει ο δηθεν πολιτισμος του. 6
gamer73 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Και οι ουρές στο συγκεκριμένο πάρκο 20 μέτρα για να μπούνε μεσα Sent from my iPad using Insomnia 2
Tony_Stark_21 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Κτηνωδια που το σκοτωσαν ακαριαια αντι να το πεταξουν ζωντανο στα λιονταρια; Κτηνωδία που το σκότωσαν χωρίς λόγο 1
cthulhucarbide Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Να γινότανε σε καμιά μπανανία να έλεγα. Τι διάλο, νόμους δεν έχουν εκεί πέρα;
nicoc89 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 θα μου πείτε άσχετο αλλα με είχε σοκάρει και ηταν ταινία και κωμωδίααν ήμουν μπροστά σε αυτή τη φάση δε ξέρω πως θα αντιδρούσα , το πιθανότερο θα κοπάναγα τον υπεύθυνο και θα με μπουζουριάζανε...απορώ ο κόσμος πως έκατσε και κοιτούσε .. 1
Cryptic Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Μου φαίνεται λίγο μούφα το άρθρο. Τουλάχιστον έτσι όπως παρουσιάζει την υποτιθέμενη προσφορά των 400.000. Είναι απίθανο να αρνηθεί τέτοιο ποσό απλά για να φχαριστηθεί τη σφαγή, κάτι άλλο παίζει. edit: Να ένα καλύτερο άρθρο που τα εξηγεί όλα.
gamer73 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Οτι και να ειναι το ζώο είχε ενα φριχτό θάνατο που δεν του άξιζε Sent from my iPad using Insomnia
arxangelos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 το ειδα πιο πριν στις ειδησεις λεει οτι θα το καναν ετσι και αλλιως ευθανασια οτι να ναι, οτι γουσταρει κανει ο καθενας και βασικα στεναχωριομαστε επειδη ειναι γλυκουλα καμιλοπαρδαλη εμεις οταν τρωμε το μπιφτεκακι μας και το μπεικονακι μας κλαιν αλλα δεν μπορω να καταλαβω ενω ειπανε να την παρουμε και να τους πληρωσουν κιολας γτ την σκοτωσαν 1
Cryptic Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Θανάτωση ρουτίνας ήταν ρε παιδιά, ούτε βαρβαρότητα ούτε κτηνωδία. Οι άλλες λύσεις θεωρήθηκαν χειρότερες, δεν το έκαναν για την πλάκα τους. Εδώ εξηγεί τους λόγους. 1
DrLo Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δε λέτε πάλι καλά που δε κατέληξε σε τίποτα κεφτεδάκια ... όχι ότι θα με χάλαγε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα