Super Moderators paredwse Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Για μουσική: Pepper 96,6 Εν Λευκώ 87,7 Red 96,3 Για ειδήσεις: VIMAFM 95,5 ΣΚΑΙ 100,3 Διαδικτυακά: AmagiRadio
*nenya* Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Ανοίξατε κουβέντα για ραδιόφωνα, θυμήθηκα Jeronimo Groovy με τα χλιμιτζουρίνια, Αναστάση Παπά&Αλέξανδρο Πέτρακα. Ένα δάκρυ κύλησε στα μάτια. Πλέον δεν ακούω ράδιο. Μόνο ιντερνετικά λίγο CR radio ή αλλού καμιά εκπομπή γνωστών μου.
Mikulski Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δεύτερο Πρόγραμμα, Freedom, Up Radio Για Ραδιόφωνο Hit 88.9 (ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ FREEDOM ΡΕ!) 102.9 κ 103.7 (ΔΕΎΤΕΡΟ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ) 88.6 Up Ακούω πρωινά ρανια κωστη και έντεχνα μελωδία Παλιά στο πόρο ήταν ο next fm 94.3 που επειζε Λαϊκά ρεμπέτικα Κρητικούς χορους και λίγες διαφημισεις και τώρα ξαφνικά έκλεισε γιατί στους 94.3 ακούω μια μλκα και μιση που ακούει η μανα μου ανοίξτε την ΕΡΤ ρε .Φερτε πίσω την ΕΡΤ και το Πρώτο & Δεύτερο Πρόγραμμα και Ερα Σπορ Χαλκιδική που μένω Τοπικούς πχ Δημοτικό Πολύγυρου και αναμεταδοσες πχ Zoo Radio Κόσμοραδιο Και όταν έχει διαφημίσεις ακούω το ραδιοφωνικο σταθμό της ελληνικής αστυνομίας Θεσσαλονίκης στα am που εκπέμπει στους 729 για ολόκληρη τη κεντρική Μακεδονία (πχ Θεσσαλονίκη, Ημαθία) και τον κλείσανε στις 29 Δεκεμβρίου 2013 Τώρα ακούω οποίος σταθμός έχει διακοπή για διαφημίσεις όπως και ο φίλος μου ο Παναγιώτης τον σταθμό των αποδήμων Ελλήνων της Αυστραλίας στην Αδελαΰδα
aris_rom Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Pepper, red, rock, SKAI κατά κύριο λόγο. Πλεόν και sport fm αφού έκλεισε το sport24. Που παρεπιμπτόντως μεγάλη ξενέρα καθώς το 4ωρο 16.00-20.00 ήταν ίσως το πιο ποιοτικό σε αθλητικό ραδιόγωνο.
papoys1 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Που είναι ρε εκείνοι οι πειρατικοί της 10ετίας του 70 και του 80 που σου έφτιαχναν το κέφι.Τους άκουγες και το χαμόγελο έφτανε στα αυτιά.Τώρα σου ρίχνουν τη διάθεση.Κόβεις φλέβες λέμε με τις παπαριές που ακούς.Α ρε Στάθη "Κούλα μ'ακούς ;;; πολύ κωλόπαιδο ο Κυριάκος" (για Ψάλτη μιλάω φυσικά). Δυστυχώς είμαι απογοητευμένος από το σημερινό ραδιόφωνο.Λες και αντιγράφουν τα κανάλια.Αν έχω κανένα καλό usb με μουσική έχει καλώς.Διαφορετικά τίποτε.Και την ΕΡΑ σπορ σαν τα μούτρα τους την έκαναν.Δώστε ρε μικρόφωνο στο λαό.Αυτό θέλει ο ακροατής.Και ας λένε και μπούρδες αυτοί που παίρνουν τηλέφωνο.Δεν πειράζει.Τους ακούμε και ξεχνάμε μέχρι να φτάσουμε στον προορισμό μας τα καθημερινά προβλήματα.Γύριζα χτες απόγευμα από δουλειά και αντί να ακούω αθλητικά μισή ώρα άκουγα για τις μάσκες που πρέπει να φοράνε τα 5χρονα για να πάνε σχολείο.Έλεος............... Προτιμώ blacman να ακούω την ίδια κασέτα 2-3 χρόνια βρες τε τον Καφάση , ή την Πυργάκη ή το παιδί του λαού. Τώρα αν παίρνουν κάποιοι τηλέφωνο με την ελπίδα να κερδίσουν 5.000 ευρώ πρόβλημά τους.😁 Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2020 από papoys1
arisg90 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Φουνταριστους καθημερινα 07.00-09.00 στο Thema Radio 104.6.Μουσικη Kiss FM και Hit 889.Και περιμενω τον νεο αθλητικο Over FM 104.9. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2020 από arisg90 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις