Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας. Είμαι φοιτητής και έχω καθυστέρηση να κάνω τα απαραίτητα για να πάρω αναβολή ξέρω τι χρειάζεται και θα τα κάνω σύντομα λέτε να έχω πρόβλημα? Να μην προλάβω? Απαντήστε μου γιατί με έχει αγχώσει λίγο. Ευχαριστώ.

Ξέχασα να πω ότι τα δικαιολογητικα είναι να τα πάμε μέχρι τον Μάρτιο

Δημοσ.

ένα τηλ στη στρατολογια της περιοχης σου θα σε ξε αγχωσει, αν και δε νομιζω να εχεις προβλημα εκτος και αν σου ρθε χαρτι να παρουσιαστεις

Δημοσ.

όχι δεν μου έχει έρθει χαρτί για να παρουσιαστώ . Αύριο θα πάω στην πόλη που σπουδάζω να παραδώσω τα χαρτιά στην στρατολογία.

Δημοσ.

Αφού είναι μέχρι τον Μάρτιο τότε γιατί λες οτι έχεις καθυστερήσει? Πάντως μην αγχώνεσαι. Αν θυμάμαι καλά κάτι χαρτιά απο την γραμματεία της σχολής θέλουν και φωτογραφίες. Ενα τηλέφωνο πάντως στη στρατολογία οπως είπε και ο mylo δεν βλάπτει για να είσαι σίγουρος.

Δημοσ.

αγχώνομαι γιατί οι υπόλοιποι συμφοιτητές μου το έχουν τακτοποίηση εδώ και μήνες. θα κοιτάξω να πάρω τηλέφωνο στην στρατολογία για να σιγουρευτώ . Ευχαριστώ .

Δημοσ.

μην αγχωνεσαι φιλος.δεν ειναι κατι που πρεπει να σε αγχωνει ο στρατος.πολυ παραφιλολογια εχει παιξει για κατι που ειναι πραγματικη κατασκηνωση.

κ στην εσχατη των περιπτωσεων που σου ερθει χαρτι να παρουσιαστεις,μπορεις να παρεις αναβολη απο το στρατοπεδο τη μερα που καλεισαι να παρουσιαστεις.λογικα βεβαια θα γινεται κ απο τη στρατολογια σου νωριτερα.

• Like 1
Δημοσ.

για κατι που ειναι πραγματικη κατασκηνωση.

Αναρωτιέμαι σε τι κατασκηνώσεις σας πήγαιναν όταν ήσαστε μικροί μερικοί. 

• Like 3
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αναρωτιέμαι σε τι κατασκηνώσεις σας πήγαιναν όταν ήσαστε μικροί μερικοί. 

οταν πας κ απολυθεις,θα πεις κ συ αυτο που λενε κ αλλοι,"ενα μηνακι στη μοναδα το ξανακανα χαλαρα".

αληθεια ειναι κατασκηνωση.η μονη σου υποχρεωση ειναι να γυαλιζεις τα παπουτσια σου κ να ξυριζεσαι.ειναι τοσο δυσκολο?

Δημοσ.

Πήγα και απολυθηκα.

Δεν ξέρω που πήγες εσύ αλλά εγώ είχα και άλλες υποχρεώσεις.

Δεν ξαναμπαινα εκεί μέσα ακόμα και να με πλήρωναν.

Δημοσ.

Παντως γενικα να ξερεις οτι δεν παιζεις με το στρατο ή αλλιως you don't play with the army.

Πήγα και απολυθηκα.
Δεν ξέρω που πήγες εσύ αλλά εγώ είχα και άλλες υποχρεώσεις.
Δεν ξαμαμπαινα εκεί μέσα ακόμα και να με πλήρωναν.

ναι ρε φουστη μ , τί θητεια κανανε ορισμενοι!;;

Δημοσ.

οταν πας κ απολυθεις,θα πεις κ συ αυτο που λενε κ αλλοι,"ενα μηνακι στη μοναδα το ξανακανα χαλαρα".

αληθεια ειναι κατασκηνωση.η μονη σου υποχρεωση ειναι να γυαλιζεις τα παπουτσια σου κ να ξυριζεσαι.ειναι τοσο δυσκολο?

Στη μοναδα σου μαλλον, στην μοναδα μου ηθελαν πολλα παραπανω.

Δημοσ.

Οι υποχρεώσεις διαφέρουν από μονάδα σε μονάδα. Στη μία μπορεί να έχει τρέξιμο όλη μέρα συν υπηρεσίες και στην άλλη απλά να κλαίγεσαι γιατί σε πάει 1-1 και όχι 1-2.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Στη μοναδα σου μαλλον, στην μοναδα μου ηθελαν πολλα παραπανω.

χονδρικα το λεμε μη κλαιγεστε.αληθεια τι παραπανω σου ζητησαν?να στρωσεις το κρεββατι?να ετοιμαστεις σε 5' για φρουρα?εχω δει πολυ κλαμα για αστειοτητες.κ αν ειχες περασει πραγματικα δυσκολα μαλλον δε πηρες με σωστο ματι το στρατο κ μπηκες ανετοιμος.απτην αλλη αν ησουν σε μαχιμο σωμα κ πραγματικα γ@μηθηκες δε θα το εκανες θεμα κ μονο η γλυκια αναμνηση θα σου εμενε.αρα μαλλον παμε στο πρωτο..

Δημοσ.

κ μονο η γλυκια αναμνηση θα σου εμενε.

Η ποια?  :huh:

Δηλαδή οι επιλογές είναι είτε φταίμε είτε θα έχουμε γλυκιά ανάμνηση? Γιατί? Επειδή ήταν σε σένα έτσι?

Έχω και εγώ φίλους που τους έμεινε η γλυκιά ανάμνηση αλλά τους έβλεπα περισσότερο εγώ παρά το στρατόπεδο.  :rolleyes:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...