lelecon Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Γειά σας. Είμαι φοιτητής και έχω καθυστέρηση να κάνω τα απαραίτητα για να πάρω αναβολή ξέρω τι χρειάζεται και θα τα κάνω σύντομα λέτε να έχω πρόβλημα? Να μην προλάβω? Απαντήστε μου γιατί με έχει αγχώσει λίγο. Ευχαριστώ. Ξέχασα να πω ότι τα δικαιολογητικα είναι να τα πάμε μέχρι τον Μάρτιο
mylo Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 ένα τηλ στη στρατολογια της περιοχης σου θα σε ξε αγχωσει, αν και δε νομιζω να εχεις προβλημα εκτος και αν σου ρθε χαρτι να παρουσιαστεις
lelecon Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 όχι δεν μου έχει έρθει χαρτί για να παρουσιαστώ . Αύριο θα πάω στην πόλη που σπουδάζω να παραδώσω τα χαρτιά στην στρατολογία.
Panagiotis32 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Αφού είναι μέχρι τον Μάρτιο τότε γιατί λες οτι έχεις καθυστερήσει? Πάντως μην αγχώνεσαι. Αν θυμάμαι καλά κάτι χαρτιά απο την γραμματεία της σχολής θέλουν και φωτογραφίες. Ενα τηλέφωνο πάντως στη στρατολογία οπως είπε και ο mylo δεν βλάπτει για να είσαι σίγουρος.
Adon1s Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Στρατολογία του μέρους που μένεις νομίζω χρειάζεται Sent from my iPhone using Insomnia 1
lelecon Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 αγχώνομαι γιατί οι υπόλοιποι συμφοιτητές μου το έχουν τακτοποίηση εδώ και μήνες. θα κοιτάξω να πάρω τηλέφωνο στην στρατολογία για να σιγουρευτώ . Ευχαριστώ .
xifiassamsung Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 μην αγχωνεσαι φιλος.δεν ειναι κατι που πρεπει να σε αγχωνει ο στρατος.πολυ παραφιλολογια εχει παιξει για κατι που ειναι πραγματικη κατασκηνωση. κ στην εσχατη των περιπτωσεων που σου ερθει χαρτι να παρουσιαστεις,μπορεις να παρεις αναβολη απο το στρατοπεδο τη μερα που καλεισαι να παρουσιαστεις.λογικα βεβαια θα γινεται κ απο τη στρατολογια σου νωριτερα. 1
NickTG Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 για κατι που ειναι πραγματικη κατασκηνωση. Αναρωτιέμαι σε τι κατασκηνώσεις σας πήγαιναν όταν ήσαστε μικροί μερικοί. 3
xifiassamsung Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Αναρωτιέμαι σε τι κατασκηνώσεις σας πήγαιναν όταν ήσαστε μικροί μερικοί. οταν πας κ απολυθεις,θα πεις κ συ αυτο που λενε κ αλλοι,"ενα μηνακι στη μοναδα το ξανακανα χαλαρα". αληθεια ειναι κατασκηνωση.η μονη σου υποχρεωση ειναι να γυαλιζεις τα παπουτσια σου κ να ξυριζεσαι.ειναι τοσο δυσκολο?
NickTG Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Πήγα και απολυθηκα. Δεν ξέρω που πήγες εσύ αλλά εγώ είχα και άλλες υποχρεώσεις. Δεν ξαναμπαινα εκεί μέσα ακόμα και να με πλήρωναν.
drgallardo Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Παντως γενικα να ξερεις οτι δεν παιζεις με το στρατο ή αλλιως you don't play with the army. Πήγα και απολυθηκα.Δεν ξέρω που πήγες εσύ αλλά εγώ είχα και άλλες υποχρεώσεις.Δεν ξαμαμπαινα εκεί μέσα ακόμα και να με πλήρωναν. ναι ρε φουστη μ , τί θητεια κανανε ορισμενοι!;;
aris1986 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 οταν πας κ απολυθεις,θα πεις κ συ αυτο που λενε κ αλλοι,"ενα μηνακι στη μοναδα το ξανακανα χαλαρα". αληθεια ειναι κατασκηνωση.η μονη σου υποχρεωση ειναι να γυαλιζεις τα παπουτσια σου κ να ξυριζεσαι.ειναι τοσο δυσκολο? Στη μοναδα σου μαλλον, στην μοναδα μου ηθελαν πολλα παραπανω.
panos2171 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Οι υποχρεώσεις διαφέρουν από μονάδα σε μονάδα. Στη μία μπορεί να έχει τρέξιμο όλη μέρα συν υπηρεσίες και στην άλλη απλά να κλαίγεσαι γιατί σε πάει 1-1 και όχι 1-2.
xifiassamsung Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Στη μοναδα σου μαλλον, στην μοναδα μου ηθελαν πολλα παραπανω. χονδρικα το λεμε μη κλαιγεστε.αληθεια τι παραπανω σου ζητησαν?να στρωσεις το κρεββατι?να ετοιμαστεις σε 5' για φρουρα?εχω δει πολυ κλαμα για αστειοτητες.κ αν ειχες περασει πραγματικα δυσκολα μαλλον δε πηρες με σωστο ματι το στρατο κ μπηκες ανετοιμος.απτην αλλη αν ησουν σε μαχιμο σωμα κ πραγματικα γ@μηθηκες δε θα το εκανες θεμα κ μονο η γλυκια αναμνηση θα σου εμενε.αρα μαλλον παμε στο πρωτο..
NickTG Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 κ μονο η γλυκια αναμνηση θα σου εμενε. Η ποια? Δηλαδή οι επιλογές είναι είτε φταίμε είτε θα έχουμε γλυκιά ανάμνηση? Γιατί? Επειδή ήταν σε σένα έτσι? Έχω και εγώ φίλους που τους έμεινε η γλυκιά ανάμνηση αλλά τους έβλεπα περισσότερο εγώ παρά το στρατόπεδο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα