InTheEnd Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Μου επεσε "water" στο πληκτρολογιο και δε δουλευουνμερικα γραμματα,τι να κανω? Εχω εγγυηση λετε α μου το καλυψει? Δεν δουλευει το "ν" τωρα το εχω κανει copy .. και μου πατιουνται συνεχως μονα τους κουμπια χωρις να εχουν κολλησει δλδ οπως γραφω θα μου γραφει μονο του ξερω γω "ααααααααααααααααααααααααααααααααα" και τετοια
zio10 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Να σε καλύψει εγγύηση από νερό δύσκολο. Τι πληκτρολόγιο είναι?
InTheEnd Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Logitech G510 κριμα 100ευρω το πηρα και δεν το εχω καιρο
SPANK Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Βασικά απο δύσκολο εως εντελώς απίθανο να στο καλλύψει η εγγύηση, άνοιξε καθάρισε το και ρίχτου με ενα πιστολάκι ζεστό αέρα μηπως και το σώσεις αλλιως μαλλον πας για αλλο 1
zio10 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Κρίμα όντως, Προσπάθησε να το στεγνώσεις καλά και σε όσα πλήκτρα έχει πρόβλημα προσπάθησε να τα καθαρίσεις ίσως με κάποιο σπρέυ που απομακρύνει την υγρασία. Αν βγαίνουν εύκολα τα πλήκτρα και ξαναμπαίνουν ακόμα καλύτερα.
InTheEnd Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Βγαινουν ευκολα και ξαναμπαινουν ευκολα,τα εβγαλα φυσιξα λιγο αλλα τιποτα.. θα δοκιμασω και με το πιστολακι και βλεπουμε
zio10 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Πιστολάκι οπωσδήποτε και το συντομότερο. Μετά βλέπουμε. Μόνο πρόσεχε μην είναι κανένα πολύ δυνατό γιατί μπορεί να σου λιώσει τίποτα!
christopher0016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 η logitech εχει πολυ καλο support παντως , απο ελλαδα το πηρες η απο την logitech????? απο οπου και να το πηρες μην τους πεις οτι επεσε νερο παιξτο κινεζος , και εαν εισαι τυχερος θα στο αλαξουν!
WalkerSW Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Στείλε μια αιτηση για rma στην logo μέσο της σελίδας τους. Ανεφερε τους τα συμπτώματα χωρίς να πεις ότι έπεσε νερό. Κατά 99% θα σου στείλουν καινούργιο χωρίς καν να χρειαστεί να στείλεις το παλιό πίσω.. Το έκανα πρόσφατα για ένα g400 και τωρα πλέον έχω ένα g400s ... Αν σε ρωτήσουν γτ δεν το πας στο μαγαζί αγορας πες τους ότι έχει κλείσει και δεν υπάρχει πλέον.
christopher0016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Στείλε μια αιτηση για rma στην logo μέσο της σελίδας τους. Ανεφερε τους τα συμπτώματα χωρίς να πεις ότι έπεσε νερό. Κατά 99% θα σου στείλουν καινούργιο χωρίς καν να χρειαστεί να στείλεις το παλιό πίσω.. Το έκανα πρόσφατα για ένα g400 και τωρα πλέον έχω ένα g400s ... Αν σε ρωτήσουν γτ δεν το πας στο μαγαζί αγορας πες τους ότι έχει κλείσει και δεν υπάρχει πλέον. σωστοςς η παρε τηλεφωνο http://logitech-en-emea.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/6861 εδω ειναι το τηλ μην τρομαξεις με τον αριθμο ειναι χωρις χρεωση. εχουν απιστευτο support και ειμαι σιγουρος θα στο αλαξουν.
InTheEnd Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Μπορειτε να μου στειλετε το σιτε της logitech να τους στειλω? Το εκανα λαμπικο το πληκτρολογιο αλλα τωρα οταν βαζω πληκτρο πανω κολλαει και απλα το αφησα στην ακρη στο κουτι του και εβαλα ενα παλιο που εχω Είμαι εδώ αυτην την στιγμή,καλά παω? http://prntscr.com/2rs83c τι να τους γραψω?
InTheEnd Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Να μην τους στειλω στο αγγλικο? Αλλα στο ελληνικο?
InTheEnd Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Προσπαθω ειδη να στειλω εκει... Ειμαι εδω http://prntscr.com/2rs95h και δεν ξερω να συμπληρωσω της πληροφοριες.. Μπορει καποιος να με βοηθησει μεσω skype? Τι ακριβώς να κάνω.. Επισεις πως να τους πω οτι εχει κλεισει το μαγαζι που το πηρα,δεν θα ζητησουν να δουν την αποδειξη? Απο το πλαισιο στο περιστερι το εχω παρει το πληκτρολογιο Καμια βοηθεια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις