Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Που κολας με την φόρμα? Όλες οι πληροφορίες βρίσκονται κάτω απο το πληκτρολόγιο.. Μην τους πεις τπτ για το μαγαζί απο τωρα μόνο αν σε ρωτήσουν.

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στείλε μια αιτηση για rma στην logo μέσο της σελίδας τους. Ανεφερε τους τα συμπτώματα χωρίς να πεις ότι έπεσε νερό. Κατά 99% θα σου στείλουν καινούργιο χωρίς καν να χρειαστεί να στείλεις το παλιό πίσω.. Το έκανα πρόσφατα για ένα g400 και τωρα πλέον έχω ένα g400s ... Αν σε ρωτήσουν γτ δεν το πας στο μαγαζί αγορας πες τους ότι έχει κλείσει και δεν υπάρχει πλέον.

O λογος που στο αλλαξανε χωρις να στο ζητησουν πισω ειναι γιατι το συγκεκριμενο μοντελο ειχε πολλα faulty κομματια.

Το ιδιο κανανε και σε εμενα αλλα μου στειλανε το G500s.

Κατ'εμε ειναι "κακο" να γινεται abuse το support με τετοιες περιπτωσεις.

Tην επομενη φορα που θα σου συμβει κατι παρομοιο, να θυμηθεις να γυρισεις αμεσως αναποδα το keyboard.

Tι ακριβως δεν ξερεις να συμπληρωσεις, ολες οι πληροφοριες για τα S/N και το P/N υπαρχουν στο keyboard και στο κουτι.

Την αποδειξη σιγουρα θα στην ζητησουν.

• Like 1
Δημοσ.

Ωραια τους εγραψα ξερω γω οτι δεν δουλευουν μερικα πληκτρα και οτι πληκτρολογει μονο του σε καποιες φασεις χωρις να κολλανε τα πληκτρα καλα δεν εγραψα? Αν με ρωτησουν γιατι δεν το πας στο μαγαζι τι να τους πω?

Δημοσ.

δεν νομιζω να στο γραψουν αυτο . αλλα εαν στο γραψουν πες του ειχα κακη συνεργασια με το συγκεκριμενο μαγαζι δεν θελω να ξανα παω.  και γνωριζω πως η logitech ειναι πολυ αξιολογη στης υπηρεσιες της και αποφασισα  να απευθυνθω σε εσας.

Δημοσ.

Ωραία.. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ, για την βοηθεια σας... Εισαστε καταπληκτικοι!! Αναμενω νεα να σας πω και σας!

Δημοσ.

Στο καημένο το g11 μου έχω ρίξει 3 φορες coca cola 2 φορές νερό και 10 καφέ :P Aυτό που έκανα πάντα ήταν να το γυρίσω ανάποδα κατευθειαν να βγάλω πλήκτρα και να το ανοίξω βίδες κυριολεκτικά μέχρι να βρω την ζελατίνα και να την καθαρίσω με νερό. Μετά την απλωνω να στεγνώσει και μέχρι να γίνει αυτό έχω καθαρίσει πλήκτρα και το σασί του keyboard. Ακόμα και τώρα μετα απο πολλα χρονια ειναι εδω :P

• Like 3
Δημοσ.

Στο καημένο το g11 μου έχω ρίξει 3 φορες coca cola 2 φορές νερό και 10 καφέ :P Aυτό που έκανα πάντα ήταν να το γυρίσω ανάποδα κατευθειαν να βγάλω πλήκτρα και να το ανοίξω βίδες κυριολεκτικά μέχρι να βρω την ζελατίνα και να την καθαρίσω με νερό. Μετά την απλωνω να στεγνώσει και μέχρι να γίνει αυτό έχω καθαρίσει πλήκτρα και το σασί του keyboard. Ακόμα και τώρα μετα απο πολλα χρονια ειναι εδω :P

Αυτο ειναι νεροχυτης ρε συ οχι πληκτρολογιο...

• Like 5
Δημοσ.

Εμενα σαπιο το G510 εριξε η δικια μου ενα ποτηρι που ειχα με νερο και σταχτη παντου,αλλα στην αρχη λειτουργουσε κομπλε μετα μου αρχησε τα ναζακια το πληκτρολογιο,τζαμπα 100ευρω πληκτρολογιο μηδεν αντοχη ;ρ

Δημοσ.

εδω εισαι ! :P  

TUBOFLO_KRYO_thumb.jpg

Δημοσ.

Πες τους ναι οτι δοκίμασε οτι σου ειπαν και δεν λειτουργεί τιποτα , αν ομως λεμε τώρα το στείλεις στην logitech για έλεγχο το πιθανότερο ειναι να το καταλάβουν αυτο με το νερό οποτε δεν θα γίνει τιποτα παλι. Αφου δοκίμασες παντως διάφορα πράγματα και δεν έφτιαξε μαλλον πρέπει να το αποχαιρετήσεις :(

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...